Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok kesredve, mit tegyek?
A nyáron leszek 26 éves és még nem volt 4 hónapnál több párkapcsolatom, pontosabban 2 fiú volt az életemben eddig.
Szeretnék végre egy komoly kapcsolatot.
Nem tudom ki hogy gondolja és, hogy ez mennyire hülyeség, de pl. az anyám azt mondja, hogy ebben a korban már kezdnek a "fiatalok" kiöregedni és nehezebben találnak maguknak párt vagy olyan férfit aki nem elvált és nincsen gyereke.
Nemrég szakítottam a volt barátommal, 4 hónap után, mert abszorut nem éreztem iránta semmit,SEMMIT csak mint barát tekintettem rá, és egyszerűen az édesanyám nem érti meg, hiába montam el neki nem értette meg, azt monta, hogy nem kellett volna ott hagynom. Amúgy egy kicsit konzervatív.
Van olyan aki 26 év vagy a fölött volt az első komoly párkapcsolata?
Lehet nagyon negítvan állok a dolgokhoz, de őszinténmegmondom, mostmár mégúgyse hiszem, hogy nekem valaha is lenne, hiszen erre várok már vagy 17 éves korom óta. Azóta annyira bíztam abban, hgy biztpos lesz, biztos lesz majd egy komoly kapcsolatom, de őszintén megmondom, ahogy közeledek a 30-hoz kezdem elveszíteni a reményt :S
Kérlek ne tegyetek erre sértő megjegyzéseket, csak kíváncsi vagyok, hogy volt/van-e valaki ebben vagy hasonló helyzetben mint én.
25/L
én elég fiatal vagyok ehhez még sztem, de tesóm 26 évesen (vagy afelé találta meg az igazit most 31 éves és azóta együtt vannak:)
sztem ne add fel:)
Szia. Soha ne add fel! Amúgy a mai világban már nem kezdenek el olyan korán házasodni, gyereket szülni, szóval ebből a szempontból nem vagy elkésve.
Elhiszem hogy hiányzik egy társ, a szerelem, de neked is tenned kell érte hogy kialakuljon.
Úgy érzem az írásodból, hogy egy kicsit ,,vársz a sültgalambra", de ha tévedek akkor bocsi.
Élj társasági életet, fogadj el minden meghívást rendezvényekre, bulikba, legyenek barátnőid! Adj magadra, lehet hogy jót tenne pl. egy frizura váltás vagy bármi! Vizsgáld meg magadat külsőleg-belsőleg. Tudom, hogy nehéz a párkeresés, de lehet hogy benned is van hiba. Lehet hogy túl nagyon az elvárásaid például. Nem tudom...
Légy nyitott az emberek felé, mosolyogj sokat, egyszerüen csak légy laza, ne pedig görcsösen állj hozzá a dologhoz! Sok sikert! 22/L
Köszönöm a válaszokat!
Lehet , hogy ne teszek meg mindent ezért, bennem is van hiba, viszont vannak baráatim és amikor tehetem eljárok kikapcsolódni, bulizni, rendezvényekre.
A családalapításon még nem gondolkodtam, még nem szeretnék családanya lenni,talán fárjhez menni ,szeretném még élvezni az életet és egy komoly kapcsolatot
Én is így vagyok mint te. 25L vagyok, és 2 kapcsolatom volt. egy 3 hónapos és egy még rövidebb. Az egyik egy bunkó volt, a másik meg normális, csak nem voltam szerelmes. Mondjuk a b*nkóba sem, de vonzódtam.
Én a te helyedben nem rágódnék ezen. Feleslegesen ne járj senkivel.
Ha eljön úgyis összejöttök.
Mondjuk én eddig sültgalabra vártam, meg lett volna az esélyem arra, hogy szerelems lehessek, csak balfék voltam.
Én 26 éves fiú vagyok. Nekem jelenleg nincs ilyen problémám sőt rengeteg csajom is volt már. Ebből szeretnék egy konklúziót levonni --> nekem 18 éves korom óta folyamatosan vannak nőim, és azt tapasztaltam, hogy annak a nőnek aki "kinéz valahogy" nem kell keseregnie, mert úgyis talál magának férfit és végül megleli a boldogságot. Ha valaki arcra nem túl szép az is szebbé tudja magát tenni egy sminkkel, és megfelelő ruhákkal, nem a k*rvás megjelenésre gondolok most. De pl. egy szép szövetnaci tűsarkúval csodákra képes mert elegáns és szexi. Próbálj meg pasi ésszel gondolkozni! Nekünk pasiknak a legfontosabb az, hogy normális legyen a csaj persze csak a kinézet és az ágyban nyújtottak után. :) Ezért vonzóbbak sokkal a pasiknak a "rossz nők". Légy rámenősebb, nincs vesztenivalód!
Csak őszinte vagyok, mert segíteni akarok Neked.
Remélem jön egy kis 16 éves p*csa aki rácáfol az egészre a nagy tapasztalatával :).
Ja még valami: Egy kövér csaj rohadtul nem tud vonzó lenni a legtöbb pasinak (Istenem... a divat) akinek igen az meg vagy foglalt vagy szintén kövér és nem kap mást. Szóval ha ilyen jellegű problémád van akkor le kell fogynod, hogy szerelemre lelhess mihamarabb (kövérek is találnak csak többet kell keresni). Bocsi az őszinteségemért! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!