Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte leszek hozzátok! Más is van ezzel így?
Kérlek ne oktassatok ki, véleményt szeretnék, nem pedig beszólogatást, ígyis elég furcsának érzem magam :$
23 éves lány vagyok, mások szerint nem rossz csaj, de elég válogatós vagyok, talán ennek köszönhetem hogy nemtudtam pasival normális kapcsolatot kialakítani ... nemvagyok sem beképzelt, rossz tulajdonságaim persze vannak mint mindenki másnak, de azthiszem nem vészes... :)
Szóval a problémám ott kezdődik, hogyha ismerkedek egy fiúval akkor nagyon megnézem az illetőt ... pl szemüvegesek nálam szóba sem jöhetnek, és nézem mit vesz fel a fiú, pl ha "gáznak" tartom a ruháit, akk kicsit elmegy tőle a kedvem, persze érdekel ugyanúgy, de megjegyzem azért magamba h mien az öltözködése ... (pl 2. randinkon is uazt a pulcsit veszi fel v hasonlók...)
Aztán ... szemölcsöket, anyajegyeket utálom, főleg ha az arcon van, ettől is kiráz a hideg, ha a fiun van ien, ezis megzavarhatja az iránta irányult érdeklődésemet ...
Mindemelett a megjelentés, pl ha nyilvános helyen talákozom egy fiuval - igazából felszínes érzések kavarognak bennem, mert jó vele meg minden, de pl szülő előtt lehet szégyelném kicsit bemutatni (jó a kapcs a szüleimmel) de vmi miatt mégis, eddigi fiúimmal mind igyvoltam ... Szóval nehezen mutatkozom a barátaimmal, igaz igazán komoly kapcsolatom nemis volt még, nemtudom miért van ez ... Ha eljön az igazi, nemfognak ezek a dolgok érdekelni, nemlesznek ilyen problémáim?
Egyébként elég igényes lány vagyok, mondjuk nem plázap*csa, nincsennek műkörmeim, de szépen öltözködöm, adok nagyon magamra, sok ruhát veszek, hajam, sminkem mindig úgy áll ahogy kell :) ribi sem vagyok, 1 fiúval voltam eddig ...
Kérlek ne oktassatok ki, normális válaszokat szeretnék, hisz én csak a saját álláspontomat írtam le ... Köszi h elolvastál! :)
na ezaz, ilyenekről beszéltem énis ... örülök h nem csak énvagyok ezzel így egyedül ...
am meg én konkrétan nem a kis anyajegyekről beszéltem, mert az rajtam is van, minden emberen, hanem pl a nagy szemölcsökről, ami arcon is lehet v nagy anyajegyekről ...
Az "anyajegyes" férfi vagyok...
Rólam akkor lemondhatsz nyugodtan, mert nekem kb.: 6 mm átmérőjű...Nekem még sosem volt vele vagy belőle gondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!