Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány között lehet erős, őszinte, igaz barátság?
Nem nincs... Tarthat ideig-óráig ez az állapot, de nem tartós, nem erős, őszinte, igaz barátság.
Előttem szóló: Tény nem kell nyáladzani, de a barátnak is lehet, sőt szerintem kell is mondani, hogy szeretlek.
De fiú és lány között nincs a kérdésben leírt érzés....
Tapasztalat! (és nem csak az enyém)
Attól függ. Ha a lány jól szop akkor igen.
Ha nem nem.
Komolyabban. Nehézkes , de lehet.
az utolsó válaszadónak teljesen igaza van ebben! :)
Nekem is van fiúbarátom. Lassan 2 és fél éve vagyunk jóban. Sok a közös érdeklődésünk, gondolkodásmódunk, sokat tanulhatunk egymástól. Egyikünknek sincs párja. Neki azért nincsen, mert nagyon lefoglalja őt a tanulás. Nekem meg azért nincs, mert én mással vagyok elfoglalva.
sok esetben igen!
Szerintem, 2 esetben nem fordulhat elő olyan, hogy egy idő után az egyik fél, vagy mindkét fél ne akarna többet...
1. Ha az egyik félnek van párja, és szereti is őt
2. ha mindkét félnek van párja és mindkét fél szereti a párját.
Ha ez a 2 nincs, akkor előbb vagy utóbb az egyik fél vagy mindkét fél többet fog érezni a másik iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!