Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem, nagyon erős barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem, nagyon erős barátság vagy csak vonzalom ez az egész?

Figyelt kérdés

Van 1 srác, akivel jól eldumálunk, sokat nevetünk együtt, rengeteg mindent meg tudunk beszélni és olyan biztonságban érzem magam vele mint senki mással.

Viszont a szerelemről azt mondják, hogy olyan, hogy a lábad megremeg és a szíved hevesebben ver ha meglátod őt.

Én viszont inkább mérhetetlenül megnyugszom és akkor semmitől se félek.

A vonzalomról pedig...

Megcsókolt már, és nagyon jó volt, még senki csókját nem élveztem ennyire, de jobban vágyom inkább az ölelésére...

2008. dec. 9. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ez egy erős vonzalom amiből ha jól alakítod a dolgot szerelem is lehet. Te töndtésed, hogy inkább barátnak akarod vagy szerelmednek.
2008. dec. 9. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem van egy fiú barátom ő a legjobb barátom vele mindent de tényleg mindent megbeszélek és nagyon szeretem egy ideig azt hittem szerelmes vagyok belé de rájöttem hogy csak nagyon kötődöm hozzá és sokat jelent nekem és nem akarom elveszíteni azóta már párkapcsolatban élek és vele ugyan úgy találkozom és még mindig jóban vagyunk szerintem a te eseted is hasonló lehet csak neked is rá kell jönnöd mit is érzel a szíved mélyén hogy vonzódsz e hozzá stb..
2008. dec. 9. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
velem is így van.. csak engem még nem csókolt meg.. és most más teccik nekem :/ sajnos..
2008. dec. 10. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!