Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Inkább a barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Inkább a barátság vagy a vonzalom? Egy csomószor átgondoltam és még mindig tanácstalan vagyok.19/L

Figyelt kérdés

Van egy pasi, pár hónapja ismerkedtünk meg. Elég messze lakunk egymástól, pár száz kilóméterről van szó. Az utóbbi időben rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, levelezünk, szinte kétnaponta. Nemrégen meghívott magához, hogy látogassam meg, és legyek ott pár napig. Flörtölgettünk, de nem történt semmi komoly, mivel mindketten féltünk, hogy a barátságunk rovására menne. Viszont elég erős a vonzalom a másik iránt mindkettőnk részéről. Nem tudom, hogy következő alkalommal engedjek a kisértésnek, vagy ha nehéz is, tartsam meg a távolságot. Attól is tartok, hogy vonzalom érzelmekké alakulhat. Mindketten szinglik vagyunk...Talán pár okos tapasztalat segithet dönteni.

Köszönöm a válaszokat. 19/L

2010. jan. 4. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:

A távkapcsolat nem egy helyes döntés. Sok ember ismerek, akik azt hitték működhet, de miután rájöttek, hogy hetente vagy neadjisten még ritkábban találkoznak ennek semmi értelme. Mert most nem azért, mert nem szexelhettek vagy ilyenek. Egyszerűen fontos a másik közelsége, illata, hangja, stb.

Bár lehet, hogy ti azok közé tartozok, akiknél a távolság nem akadály és talán össze is költöztök egyszer. Ez is elképzelhető. De amíg ilyen messze vagytok egymástól...én inkább szeretnélek megóvni az utána következő csalódástól. Ráadásul ha nem működne, akkor oda a barátságotok és emiatt büntetnéd magad.

Sajnos én is voltam így, hogy egy sráccal ugyanígy elvoltam, aztán rájöttem, hogy szeretem (mondjuk nem lakott messze), aztán nem úgy alakultak a dolgok, nem járhattunk (persze volt vallomás) és utána említenem sem kell, hogy miután beszélgettünk teljesen más volt a hangulat. Valahogy nem egy haverként tekintettem rá, hanem egy olyan emberre, aki valaha többet jelentett nekem. Emiatt nem is tudtam felhőtlenül beszélgetni vele. Mára már nem is tartom vele a kapcsolatot.

De remélem, nálatok legyőzhető ez a távolság! Sok szerencsét!

2010. jan. 4. 21:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Távkapcsolatot egyikünk sem szeretne, nekem is nagyon hiányozna a pasim, ha csak olyan ritkán láthatnám. Szerelemről pedig még nincs szó, csak a vonzalom erős, úgy a testi, mint a személyes. A fő gond az az, hogy ha találkozunk, akkor engedjünk a előbbinek, vagy ne. Én is attól tartok, hogy ha lenne köztünk valami egyalkalmas, akkor nálunk is megváltozna a hangulat és egyszerűen megváltozna a viszony, nem haverként tekintenék rá...:(
2010. jan. 4. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia,

milyen messze laktok egymástól,hogy te merre laksz?

Biztos nem lehetne távkapcsolat vagy nincs olyan mikor egy helyen vagytok több ideig?

2010. jan. 4. 21:41
 4/8 A kérdező kommentje:
A konkrét helyet nem szeretném leirni, rossz lenne, ha kitudódna. Kb. 300km-re lakunk, és távkapcsolatot nem szeretnénk. Úgy nem az igazi...
2010. jan. 4. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Vidéken tanulsz,hogy nem lehettek sűrűn együtt?
2010. jan. 4. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem engedj a kísértésnek,hiszen ez már így is úgyis más mint egy barátság ha ez van köztetek!Lehet elmúlik lehet nem,de hogy megtudd meg kell tedd!talán a legjobb mégis az ha leülsz és burkoltan elmondod neki h mi a szitu,hiszen ha ő is érzi ezt akkor nincs baj és meg tudjátok beszélni,mint két barát:)
2010. jan. 4. 22:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem tanulok vidéken, egy utazás alkalmával ismerkedtünk meg, alapból messze lakunk...

Utolsó, lehet, hogy igazad van, és köszönöm :)

2010. jan. 4. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Így van,legjobb ha megbeszélitek,aztán eldől van-e értelme mélyebben belemenni a dolgokba.
2010. jan. 4. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!