Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Inkább a barátság vagy a vonzalom? Egy csomószor átgondoltam és még mindig tanácstalan vagyok.19/L
Van egy pasi, pár hónapja ismerkedtünk meg. Elég messze lakunk egymástól, pár száz kilóméterről van szó. Az utóbbi időben rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, levelezünk, szinte kétnaponta. Nemrégen meghívott magához, hogy látogassam meg, és legyek ott pár napig. Flörtölgettünk, de nem történt semmi komoly, mivel mindketten féltünk, hogy a barátságunk rovására menne. Viszont elég erős a vonzalom a másik iránt mindkettőnk részéről. Nem tudom, hogy következő alkalommal engedjek a kisértésnek, vagy ha nehéz is, tartsam meg a távolságot. Attól is tartok, hogy vonzalom érzelmekké alakulhat. Mindketten szinglik vagyunk...Talán pár okos tapasztalat segithet dönteni.
Köszönöm a válaszokat. 19/L
A távkapcsolat nem egy helyes döntés. Sok ember ismerek, akik azt hitték működhet, de miután rájöttek, hogy hetente vagy neadjisten még ritkábban találkoznak ennek semmi értelme. Mert most nem azért, mert nem szexelhettek vagy ilyenek. Egyszerűen fontos a másik közelsége, illata, hangja, stb.
Bár lehet, hogy ti azok közé tartozok, akiknél a távolság nem akadály és talán össze is költöztök egyszer. Ez is elképzelhető. De amíg ilyen messze vagytok egymástól...én inkább szeretnélek megóvni az utána következő csalódástól. Ráadásul ha nem működne, akkor oda a barátságotok és emiatt büntetnéd magad.
Sajnos én is voltam így, hogy egy sráccal ugyanígy elvoltam, aztán rájöttem, hogy szeretem (mondjuk nem lakott messze), aztán nem úgy alakultak a dolgok, nem járhattunk (persze volt vallomás) és utána említenem sem kell, hogy miután beszélgettünk teljesen más volt a hangulat. Valahogy nem egy haverként tekintettem rá, hanem egy olyan emberre, aki valaha többet jelentett nekem. Emiatt nem is tudtam felhőtlenül beszélgetni vele. Mára már nem is tartom vele a kapcsolatot.
De remélem, nálatok legyőzhető ez a távolság! Sok szerencsét!
Szia,
milyen messze laktok egymástól,hogy te merre laksz?
Biztos nem lehetne távkapcsolat vagy nincs olyan mikor egy helyen vagytok több ideig?
Nem tanulok vidéken, egy utazás alkalmával ismerkedtünk meg, alapból messze lakunk...
Utolsó, lehet, hogy igazad van, és köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!