Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiu-lany baratsag? Mukodhet testi vonzalom es szerelmi erzesek nelkul? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 07:47
1/14 anonim válasza:
Nem. Mindig volt ami elrontotta. Volt akit én nem kívántam, de az engem kívánt, és fordítva. De volt olyan, hogy mindketten akartuk egymást. Persze nem akartam elrontani vele, de ennek a játszadozásnak nem volt értelme.
Ezt sosem beszéltük meg, de látszott. Nem érdemes.
És lehet a párod sem örülne később ha lenne egy ellenkező nemű barátod.
2/14 anonim válasza:
Nekem van ami már tizenéve működik, és a párom se zavarja.
Még tetszik is, mint nő, de nem kell nekem minden jó nőtől azt akarni.
33f
3/14 anonim válasza:
Nekem működött. 14 évig volt egy velem egyidős fiú barátom. A férjemmel közös barát volt, soha nem volt gond belőle, pedig több időt töltöttem vele meló miatt mint a férjemmel. Aztán vége lett a barátságnak, mert elváltam a férjemtől, és a féfi összetartás erősebb volt. Soha nem volt szexuális felhangja ennek a barátságnak, pedig én is ő is csinosak vagyunk.
4/14 anonim válasza:
nekem 4 évig müködött és most együtt vagyunk s nagyon szeretem és ö is engem
5/14 anonim válasza:
persze hogy, miért ne....lány vagyok és nekem van egy igaz fiú barátom akinek nagyon sok mindent elmondok, de úgy érzem hogy köztünk nem lehet semmi másféle kapcsolat
6/14 anonim válasza:
Nem létezik! Az egyik fél (legtöbbször mi férfiak) többet akar, mert kezd érzelmileg vonzódni az illetőhöz. Most ebben a cipőben járok, kb. fél éve, hogy elkezdtünk beszélgetni. Olyanokat mond el nekem, amit eddig még senkinek és jó is hallani. De a szíven szakad meg, amikor mondjuk egy leendő barátjáról beszél, és akkor is, amikor az véget ér. Utálom egyszerűen szomorúnak látni, mert akkor én is az vagyok, viszont ha ő vidám, akkor velem is madarat lehetne fogatni.
7/14 anonim válasza:
nem müködik magamról tudom :S:S:S haverok vagyunka sráccal 2hete már totál oda van értem:S sajnos nem megy :S nagyobb korba 30-40éves korba biztos de ilyen 15 -25ig nem nagyon megy az :S...:S :D 15/L
9/14 anonim válasza:
Igaz kb. száz esetből egyszer, de akkor igen, működik, méghozzá nagyon is jól. Aki azt mondja, hogy nem, az csak azért mondja, mert nem tapasztalta, vagy a másik 90%-ba tartozik, ahol nem jött össze. Igaz, hogy sokszor van az, hogy az egyik többet akar, de vannak kivételek.
10/14 anonim válasza:
Akkor egy biszexuális embernek nem lehetnek barátai? Se lány, se fiú, mert egy idő után többet akar majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!