Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Bármilyen erős is a barátság, abból csak halvány, pislákoló szerelem lehet. Az igaz, lángoló szerelem mindig szerelemmel kezdődik.
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 13:37
1/6 anonim válasza:
Az, hogy szerelem első látásra.
2/6 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én olyan lánnyal vagyok 5éve, aki másfél éven keresztül, csak barátnak tekintett. Aztán elmondtam az érzéseimet, mert én beleszerettem, de igyekezett lebeszélni, mert volt barátnőm. Mégis összejöttünk fél év után. Szakítottam miatta az akkori barátnőmmel és a mai napig nagyon szerelmesek vagyunk.:) F/22
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez a sztori válasz a kérdésedre.
Volt egy kislány és egy srác.A srác 5évvel idősebb volt ugyan, de egy utcában laktak, és mindig együtt játszottak. Ez a barátság később sem múlt el. A lánynak a fiú lett az eslő szerelme. Már 22 éve házasok. És ők a szüleim :)
4/6 anonim válasza:
Mondjuk a mai világban már kicsit más a helyzet:)
5/6 anonim válasza:
az én párkapcsolatom is barátsággal indult,de a második találkán már volt némi pislákolás...aztán hatalmas lángrobbanás keletkezett:))))és azóta is együtt vagyunk:)
6/6 anonim válasza:
Az én első szerelmemmel 8 évig csak barátok voltunk...utána beleszerettem,elmondtam az érzéseimet...aztán fél évig reménytelenül szerettem...aztán összejöttünk:D
és már 5 éve együtt vagyunk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!