Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszinte leszek hozzátok! Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte leszek hozzátok! Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Kérlek ne oktassatok ki, véleményt szeretnék, nem pedig beszólogatást, ígyis elég furcsának érzem magam :$

23 éves lány vagyok, mások szerint nem rossz csaj, de elég válogatós vagyok, talán ennek köszönhetem hogy nemtudtam pasival normális kapcsolatot kialakítani ... nemvagyok sem beképzelt, rossz tulajdonságaim persze vannak mint mindenki másnak, de azthiszem nem vészes... :)

Szóval a problémám ott kezdődik, hogyha ismerkedek egy fiúval akkor nagyon megnézem az illetőt ... pl szemüvegesek nálam szóba sem jöhetnek, és nézem mit vesz fel a fiú, pl ha "gáznak" tartom a ruháit, akk kicsit elmegy tőle a kedvem, persze érdekel ugyanúgy, de megjegyzem azért magamba h mien az öltözködése ... (pl 2. randinkon is uazt a pulcsit veszi fel v hasonlók...)

Aztán ... szemölcsöket, anyajegyeket utálom, főleg ha az arcon van, ettől is kiráz a hideg, ha a fiun van ien, ezis megzavarhatja az iránta irányult érdeklődésemet ...

Mindemelett a megjelentés, pl ha nyilvános helyen talákozom egy fiuval - igazából felszínes érzések kavarognak bennem, mert jó vele meg minden, de pl szülő előtt lehet szégyelném kicsit bemutatni (jó a kapcs a szüleimmel) de vmi miatt mégis, eddigi fiúimmal mind igyvoltam ... Szóval nehezen mutatkozom a barátaimmal, igaz igazán komoly kapcsolatom nemis volt még, nemtudom miért van ez ... Ha eljön az igazi, nemfognak ezek a dolgok érdekelni, nemlesznek ilyen problémáim?

Egyébként elég igényes lány vagyok, mondjuk nem plázap*csa, nincsennek műkörmeim, de szépen öltözködöm, adok nagyon magamra, sok ruhát veszek, hajam, sminkem mindig úgy áll ahogy kell :) ribi sem vagyok, 1 fiúval voltam eddig ...

Kérlek ne oktassatok ki, normális válaszokat szeretnék, hisz én csak a saját álláspontomat írtam le ... Köszi h elolvastál! :)

2010. jan. 19. 23:41
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Igen, az esély nagyon fontos. Annyi ember, annyira azt várja, hogy az első perctől, az első pillanattól minden a legfrankóbb lesz... Magamból indulok ki: azok a lányok, akiket valaha a legjobban szerettem - ez most tényleg vicces lesz - rondának tartottam őket, komolyan, abszolút semmi pluszt, semmi nőies kisugárzást nem vettem észre... Egyszerűen jelentéktelen, semlegesek voltak számomra... És aztán, hirtelen, hopp, történt valami, és kész, beléjük szerettem, nem bírtam más lányra nézni. Az átkozottul pattanásos lány lett a szerelmem, és nem érdekelt a pattanás ezután...
2010. jan. 20. 00:47
 32/44 A kérdező kommentje:

köszi a hozzászólásokat!! megprobálom bezárni az üvegpalotám ajtaját :) valahogy nálam mindig a külső dolgok kerülnek előtérbe és zavar, és tudom h baj van velem, de valóigaz h nem bírok ebből a körből kilépni ...

úgyérzem néha h éretlen vagyok komoly kapcsolatra, és az évek alatt fejlődik ki a szemléletem a dolgokkal kapcsolatba .. pl 17 évesen csókolóztam először, és nagyon zavarba voltam, mikor a fiún éreztem h felizgult emiatt, csak zavart éreztem semmi mást... és 13-14 évesen még barbiztam:$ .. 18 évesne éreztem elérkezettnek egy kapcs idejét, az tartott közel egy évig .. utána csak vergődtem, egyik kapcsból a másikba amik hetekig/hónapokig tartottak ... és a fiúkban a közös az volt talán h egyik sem becsült meg engem ... átvágtak nagyon sokan, és képtelen vagyok egy fiúba sem bízni .. legutolsó barátommal úgy jöttem össze h 1szer láttam, és megtetszett akkor nagyon ... de sehol se tudtam rábukkanni ... aztán fél évre rá összefutottunk véletlenül, találkozgatni kezdtünk, és jártunk ... nemvolt épp a legmacsóbb, de valami mégis megfogott benne ... mikor már azthittem jó lesz minden, és vele lehet norm kapcsolatom, lapát lett e vége, mondván ő ismerkedett mellettem azért más lányokkal is ... eljárkált velük stb ... énmeg h bízzak egy olyanba, aki az elmúlt 4 hónapba kb 20 csajt fektetett meg... meg az a meggyőződése h "fiu lány között barátság nincs, csak ha szexen alapul a dolog" .. közbe belötte h televan csajhaverokkal és ne legyek féltékeny :D ugyh ez ennyit is ért ... utána nemtartott annyira fontosnak h újrakezdjük, bár mostanság igen keres h találkozzunk, de ilyennel nincs értelme ... peidg ő is ellentetje volt a bennem kialakult ideállnak!!!

2010. jan. 20. 00:48
 33/44 A kérdező kommentje:
megfogadom a tanácsokat, köszi szépen mindenkinek :) a lényeg h nyitott legyek, és majd megtalál a szerelem magától, nemfogom tulerőltetni, mert eddig pl nagyon eröltettem ... és van igazság sok a leírtakba, hisz elég sok kapcsolat van, ahol az egyik fél nem éppen a legszebb ... lehet ők feltudnak valamit mutatni amit én nem ... amit én a külsővel akarok elérni ...jólenne megváltozni, és boldognak lenni :(
2010. jan. 20. 00:52
 34/44 anonim ***** válasza:

23:50-es

Nem azt mondtam,hogy az ideálodon kívül nincsenek sz.ar alakok!Dehogynem,rengeteg,hidd el nekem is volt "szerencsém" párhoz.Arról beszélek,hogy tágítsd a látóköröd,azt a kört,amiben eddig keresgéltél.Eleinte kerüljenek bele a szemüvegesek,aztán az anyajegyesek stb.Hátha találsz valakit,akiről első látásra nem gondoltad volna,hogy ennyire jó fej,hogy ennyire művelt és ilyen jól kijöttök.Próbálkozni kell ott és azokkal,akikkel eddig nem tetted.Az elméletedben nyílván van hiba,ha eddgi nem találtad meg a nagy Ő-t.Vagyis,ha az az elmélet hibás,akkor próbálj ki mást.Senki sem fogja rajtad számonkérni,ez a te életed és ne egy hülye lista miatt maradj egyedül,meg a vacak romantikus filmek miatt,amik azt sugallják,hogy az Igazit első látásra felismeri az ember.Nem!!!Sajnos nem.És lehet,hogy az Igazinak hibái is vannak,sőt biztos.A mesékben a herceg tökéletes,de a hercegnő is!Te nem vagy tökéletes,te se várj olyat.Amit az egyik hozzászóló írt totál igaz: ne várd,hogy az első perctől kezdve minden olajozottan fog menni és igenis a bizalmat ki kell érdemelni és ki kell vívni.Ehhez viszont idő kell és nem azalatt,amig az első látásra ideálllal tart a fellángolás,hanem lehet,hogy az alatt,amig megismered azt,akibe nem zúgtál bele elsőre.Próbáld ki,mit veszíthetsz?Pofára esést? Azt az ideálod sem garantálja,hogy elkerülöd.

2010. jan. 20. 00:58
 35/44 A kérdező kommentje:

köszi! probálkozni fogok! :) csak hát én mindig kifogom ... pl aki nem épp tökéletes számomra, de tetszik nagyon, és szívesen megismerném, az vagy foglalt, vagy összejövünk, és megcsal ... először bíznom kéne ... de ez úgyérzem lehetetlen ... :(

egyébként szüleim is úgy jöttek össze h anya nembírta magáról levakarni apukámat :) állandoan ment utána, anya meg már unta ... aztán apa beadta anyának h ő mien nagy világutazó volt, meg bőrdzsekit hordott(80as évekbe menő volt) közbe amit elmondott fele sem volt igaz :D de anyát levette vmi miatt a lábáról ... idén lesz e 24. házassági évfordulójuk ... sose léptek félre, és boldogan élnek ... pedig mikor összejöttek, anya csak pár hetet adott a kapcsolatuknak:)

2010. jan. 20. 01:06
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Együttérzek veled, és úgy érzem, meg is értelek nagyrészt.

Én is hasonlóan gondolkodtam mint te, azzal a különbséggel, hogy nekem nem a külsőben volt magas a mércém, hanem a belsőkben. 100 férfiból 1 felet meg a mércémnek, ez 3-4 embert jelentett, ebből egy nős volt, tehát kilőve. Nekem oltári nagy szerencsém volt, az egyik megkérte a kezem. Külsőre egyik sem tetszett elsőre. De ahogy telt az idő, a férjemet egyre jobban megszerettem, és ezzel párhuzamosan kezdett el kívülről is tetszeni.Akit szeret az ember, az megszépül a szemében. Itt most persze az átlagos külsőre gondolok, ha rondának látod, az menthetetlen eset.

Mindig csodálkoztam azon, hogy a legtöbb embernek hamar akad olyan, aki megfelel. Én sokat filóztam azon, hogy nekem mennyire nem jó szinte senki. Te jobban fogsz járni, ha megtalálod azt, aki tényleg illik hozzád. Én is jobban jártam.

A szempontjaidat azonban tudatosítsd, és tudatosan cseréld le, ha kell. Azért csalódtál sokat, mert belementél kapcsolatba olyan emberekkel, akik erkölcsileg messze nem feleltek meg annak az objektív mércének, ami alatt senkivel nem tud jól működni a kapcsolat. Cseréld fel a sorrendet: ne akkor ne kezdj az illetővel, ha nem felel meg a szigorú külső mércédnek, hanem akkor, ha nem talpig tisztességes, egyenes, őszinte, felelősségteljes illető. Lehet hogy így még kevesebb kapcsolatod lesz, de nem sérülsz, és ha összejöttök, biztosan nem fog kihasználni.

2010. jan. 20. 01:14
 37/44 anonim ***** válasza:
ez fáj...
2010. jan. 20. 01:43
 38/44 anonim ***** válasza:

Nekem van az arcomon egy anyajegy, ami születésem óta ott van. Még nem is ismersz valakit és máris lemondtál róla, mert külsőleg van egy szépséghibája?! Ha mindenki így gondolkozna, mint Te, akkor nekem most nem lenne barátnőm...

Csupán egy anyajegy miatt...

Te nem barátot vagy szerelmet keresel magadnak, hanem egy tenyészbikát...Annyira nem nézhetsz ki jól egyébként Te sem...

Hiába mondják, hogy jól nézel ki(Én is szoktam mondani olyan lányoknak akiktől nem akarnék soha semmit)...

Nem oktatólag írtam amit írtam, csak szeretném, ha Te is belátnád, hogy csupán a felszínességben magát a szerelmet és a boldogságot nem fogod megtalálni soha...

Viszont legalább őszintén vállalod, hogy neked a külsőleg tökéletes tetszik(ami persze nem mindig tökéletes), ami persze mindenkinek tetszik...

Amit javasolnék?!

A kívülről tökéletesnek tűnő pasik legbelül nárcisztikusak, Te csak egy bábú lennél mellettük esetleg egy gumibaba akibe üríthetnék magukat...Folyton figyelned kellene a konkurenciára, mert ugyebár egy jóképű pasira buknak más lányok is...Ezért többet kellene teljesítened, hogy magad mellett tudd tartani, hiszen bármikor találna magának egy másik lányt, aki többet adhatna neki...

Nem baj, hogy igényes vagy, de az igényességen belül is vannak korlátok, arról nem is beszélve, hogy aki csak a felszínességgel és a külső kinézettel törődik az legbelül érzelmileg elcsökevényesedik...

Egy "anyajegyes" Férfi...

2010. jan. 20. 07:22
 39/44 anonim ***** válasza:

Hmm, elég sokan jó dolgokat mondtak neked. Felépítetted a saját korlátaidat, s bizony ezek elég magasra sikerültek. Egy dologban megegyezünk, engem is a külső kell, hogy elsőre megfogjon, hiszen azt látod meg elsőre. Utána viszont az embert kell, hogy megismerjem és megszeressem és nem a ruháit, pénzét. Ha azokba szeretsz bele te soha életedbe nem leszel boldog, mert magaddal kerülsz ellentmondásba.

Csalódtál? Ki nem. Ilyen az élet, tanulj belőle és keress olyat, aki érdemes rá. Nem minden a külső, erre majd rá fogsz jönni idővel. Magam is ismerek sok értékes embert, akik kevésbé narcisztikusok, mégis normálisak és a csajok vonzónak találják őket. Egészséges kisugárzásuk és önbizalmuk van. (nem Timi vagy véletlenül???)

2010. jan. 20. 09:27
 40/44 anonim ***** válasza:
48%

Hát én is válogatós vagyok.

Tavaly, nagyon szerelmes voltam. Számomra ő volt az isten. És 1ik nap, amikor megláttam a folyosón (suliba) elsírtam magam. Levágatta a haját. Kb. 2mm-re.. Nagyon kiakadtam. Vigasztalhatatlan voltam az nap, utána is mikor megláttam hát lekerekedett a szám. Még mindig SZERETTEM, de nem tudtam szemet hunyni a haja felett.

Lehet hülyén hangzik, mert alapból ilyenre nem adok. De nekem akkor nagyon betett.

2010. jan. 20. 16:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!