Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszinte leszek hozzátok! Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte leszek hozzátok! Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Kérlek ne oktassatok ki, véleményt szeretnék, nem pedig beszólogatást, ígyis elég furcsának érzem magam :$

23 éves lány vagyok, mások szerint nem rossz csaj, de elég válogatós vagyok, talán ennek köszönhetem hogy nemtudtam pasival normális kapcsolatot kialakítani ... nemvagyok sem beképzelt, rossz tulajdonságaim persze vannak mint mindenki másnak, de azthiszem nem vészes... :)

Szóval a problémám ott kezdődik, hogyha ismerkedek egy fiúval akkor nagyon megnézem az illetőt ... pl szemüvegesek nálam szóba sem jöhetnek, és nézem mit vesz fel a fiú, pl ha "gáznak" tartom a ruháit, akk kicsit elmegy tőle a kedvem, persze érdekel ugyanúgy, de megjegyzem azért magamba h mien az öltözködése ... (pl 2. randinkon is uazt a pulcsit veszi fel v hasonlók...)

Aztán ... szemölcsöket, anyajegyeket utálom, főleg ha az arcon van, ettől is kiráz a hideg, ha a fiun van ien, ezis megzavarhatja az iránta irányult érdeklődésemet ...

Mindemelett a megjelentés, pl ha nyilvános helyen talákozom egy fiuval - igazából felszínes érzések kavarognak bennem, mert jó vele meg minden, de pl szülő előtt lehet szégyelném kicsit bemutatni (jó a kapcs a szüleimmel) de vmi miatt mégis, eddigi fiúimmal mind igyvoltam ... Szóval nehezen mutatkozom a barátaimmal, igaz igazán komoly kapcsolatom nemis volt még, nemtudom miért van ez ... Ha eljön az igazi, nemfognak ezek a dolgok érdekelni, nemlesznek ilyen problémáim?

Egyébként elég igényes lány vagyok, mondjuk nem plázap*csa, nincsennek műkörmeim, de szépen öltözködöm, adok nagyon magamra, sok ruhát veszek, hajam, sminkem mindig úgy áll ahogy kell :) ribi sem vagyok, 1 fiúval voltam eddig ...

Kérlek ne oktassatok ki, normális válaszokat szeretnék, hisz én csak a saját álláspontomat írtam le ... Köszi h elolvastál! :)

2010. jan. 19. 23:41
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Lehet igazatok van, de a lejebb adás nem megy .. sok barátom mondta már, vegyek visszább kicsit, tul nagyon az igényeim ... de én az a romantikus tipus vagyok, nálam sokszor bejön ez a "szerelem első látásra" dolog, és az az érdekes még h egyik fiú se volt egyforma azok közül aki tetszett ... egyik pl kisfiús arcú, kék szemű, míg a másik, kreol bőr, barna szem ... szóval ezis eltérő, és igen, a pénz, külsőség tényleg számít, míg ha nem látjuk be akkoris ... és a pénz nem affelől, mert a pasi ellátja a csajt, és "húdejómegkapoktőlemindent", hanem egyfajta magabiztosságot ad a pénz a férfinek, külsőleg-belsőleg, ami által lesz a nő számára vonzó ...

Engem pl középsuliba, még átlagosan öltöztem, senki sem vett észre ... érdekes h mióta festem magam, felújítottama ruhatáram, egyenesítem a hajam, azóta lettem népszerűbb... de csak annyira h megjegyzik jó csaj vagyok, de kapcsolatot nem akarnak velem, pedig nem vagyok egy szörnyű lélek ...

ami meg még érdekes h pont azt a kört vonzom be magamhoz, amit nem akarok, jól kinéző srácok nemvesznek fel msnre, nem akarnak velem ismerkedni (ha nemismernek még, de a számomra "csúnyák" érdekes módon mindig megtalálnak, és annyira nagy egójuk van, fényezik magukat hogy hát az késsz ... pl "énvok a jó választás neked" meg hasonló szövegekkel ... közbe egy pattanásos bőrű, igénytelen alak .. sok ilyen talál rám

2010. jan. 20. 00:00
 12/44 anonim ***** válasza:

23:51 (49%)

Végre egy ember, aki nem a sablon szöveget mondja, meg nem álomvilágban él.

A külsőségek is igen is számítanak, talán jobban is mint a belső, meg pénz is legyen.

2010. jan. 20. 00:01
 13/44 anonim ***** válasza:
A szemüveg meg a pulóverdolog enyhe totális túlzás.
2010. jan. 20. 00:01
 14/44 A kérdező kommentje:

előző válaszolónak ... szlovákiai vagyok, így akadnak gondjaim a helyesírással, elnézést ... sajna, jobban tudok szlovákul mint magyarul ....

a másik meg h se beképzelt nemvagyok, és önbizalmam se sok van, pedig állítolag lehetne ... és nem oltást kértem ... én ilyen vagyok, és kész

2010. jan. 20. 00:02
 15/44 A kérdező kommentje:

lehet h a szemüveg-pulóver túlzás, épp ezért írtam h nekemis furcsa :) és lehet csak azért érzem ezt mert rossz emberekkel hozott össze eddig a sors ....

mert pl ha halálosan szerelmes lennék, és a kapcs elején érezném h jól alakulnak a dolgok, nembizt h érdekelnének a külsőségek ... pl 6 évig volt egy plátói szerelmem, aki épp az ellenkezője volt az ideálomnak (jó, szemüveges nemvolt:))

2010. jan. 20. 00:04
 16/44 anonim ***** válasza:

23:50-es vagyok.A kedvemért egy darab belső tulajdonságot említenél? Érdekelne,hogy mégis mik az igényeid,ami a belsőt illeti.

Az,hogy felületes vagy az egyértelmű.Az a tapasztalatod,hogy a külső a minden és annak tökéletesnek kell lenni,mert csak így kaphatod meg,amit akarsz.Lehet.De akiket te keresel valószínüleg ők is ennyire felületesek,ami azt jelenti,hogy eddig azért nem kerestek téged és nem írtak,mert nem vagy az esetük KÜLSŐRE!Lehet,hogy jól kijönnétek és szerelem lenne belőle,de tovább lépnek,mert nem jössz be.Ha mégis lesz ilyen lehet,hogy le fog lépni,ha magadra szedsz pár kilót vagy lesznek ráncaid stb.A szépség múlik,nőknél és férfiaknál is.Van egy mondás,amit szerintem nagyon igaz.

"Külső megfog,belső megtart"

2010. jan. 20. 00:12
 17/44 anonim ***** válasza:

Én dettó ugyanilyen vagyok. Bár a szemüveg nem zavar.

Ja és a pénzt is leszarom. Van kocsim, munkahelyem, irritál ha a pasi hurcolász. Úgy gondolom, ha majd még 30 évesen is egyedül leszel, akkor elgondolkozol azon, hogy mennyi mindent elszalasztottál amiatt, hogy magasra tetted a mércét. 22/L

2010. jan. 20. 00:15
 18/44 A kérdező kommentje:

utolsó 2 válaszolónak: lehet igazatok van ... csak az a furcsa h eddig aki nekem tetszett, azzal szerencsére mindd sikerült összejönni, még ha rövidebb időre is ... de sose volt az kifogás h: nemvagy az esteem ... eddig szerencsére ...

belső tulajdonságok: huhh több van mint külső, számomra fontos az intelligencia, felsőoktatásban tanulok énis, és azért így ilyen szinten elvárom h a párom is aztcsinálja :$ .. mondjuk ha nem úgy alakul az sem baj, apukám sem végzett egyetemet, de nagyon-nagyon okos, és szerezhetek 100 diplomát,a tudásom még csak meg sem fogja közelíteni az övét soha...

a másik a HŰSÉG, és a BIZALOM még ami nagyon-nagyon fontos nekem: számtalanszor csaptak be, hagytak el egyik napról a másikra, azóta gyakorlatilag senkiben sem tudok megbízni, legutóbbi 2 kapcsolatomnak a végét a bizalom hiánya okozta ... nagyon jó emberismerő vagyok, rájövök hamar hha hazudnak nekem, vagy vaj van az illető pasi füle mögött ... és ált be is igazolódik, h igazam volt ...

a másik ami még fontos nekem az a HUMOR és h legyen mindig közös téma ... jó dolog, mikor az illetővel kitudjuk "egymást rángatni a gödörből" hha probléma van, és feltudjuk egymást vidítani .... azthiszem ennyi ami nekem belsőleg számít :) ja és a legfontosabb h szeressen persze...

Belém sosem szerettek (vagy csak nemtok róla) mindig külső ideállnak álltam, belső értékeim nem vették figyelembe ... olyan voltam/vagyok, akivel jó villogni ... pedig nemvagyok szörnyű lélek egyáltalán ...

2010. jan. 20. 00:25
 19/44 anonim ***** válasza:
Ez szörnyű. Komolyan mondom, egy kicsit beteges. Ne haragudj. :)
2010. jan. 20. 00:25
 20/44 A kérdező kommentje:
igazából én mindig olyan embereket szúrok ki magamnak akik jól néznek ki, de pl egy szót sem volt alkalmam váltani velük ... ekkor kialakul bennem egy ideáll, és mikor megismerem az illetőt, akkor jönnek fel a problémák, és jönnek a csalódások ...
2010. jan. 20. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!