Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszinte leszek hozzátok! Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte leszek hozzátok! Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Kérlek ne oktassatok ki, véleményt szeretnék, nem pedig beszólogatást, ígyis elég furcsának érzem magam :$

23 éves lány vagyok, mások szerint nem rossz csaj, de elég válogatós vagyok, talán ennek köszönhetem hogy nemtudtam pasival normális kapcsolatot kialakítani ... nemvagyok sem beképzelt, rossz tulajdonságaim persze vannak mint mindenki másnak, de azthiszem nem vészes... :)

Szóval a problémám ott kezdődik, hogyha ismerkedek egy fiúval akkor nagyon megnézem az illetőt ... pl szemüvegesek nálam szóba sem jöhetnek, és nézem mit vesz fel a fiú, pl ha "gáznak" tartom a ruháit, akk kicsit elmegy tőle a kedvem, persze érdekel ugyanúgy, de megjegyzem azért magamba h mien az öltözködése ... (pl 2. randinkon is uazt a pulcsit veszi fel v hasonlók...)

Aztán ... szemölcsöket, anyajegyeket utálom, főleg ha az arcon van, ettől is kiráz a hideg, ha a fiun van ien, ezis megzavarhatja az iránta irányult érdeklődésemet ...

Mindemelett a megjelentés, pl ha nyilvános helyen talákozom egy fiuval - igazából felszínes érzések kavarognak bennem, mert jó vele meg minden, de pl szülő előtt lehet szégyelném kicsit bemutatni (jó a kapcs a szüleimmel) de vmi miatt mégis, eddigi fiúimmal mind igyvoltam ... Szóval nehezen mutatkozom a barátaimmal, igaz igazán komoly kapcsolatom nemis volt még, nemtudom miért van ez ... Ha eljön az igazi, nemfognak ezek a dolgok érdekelni, nemlesznek ilyen problémáim?

Egyébként elég igényes lány vagyok, mondjuk nem plázap*csa, nincsennek műkörmeim, de szépen öltözködöm, adok nagyon magamra, sok ruhát veszek, hajam, sminkem mindig úgy áll ahogy kell :) ribi sem vagyok, 1 fiúval voltam eddig ...

Kérlek ne oktassatok ki, normális válaszokat szeretnék, hisz én csak a saját álláspontomat írtam le ... Köszi h elolvastál! :)

2010. jan. 19. 23:41
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
39%

És akkor most mi a kérdés?

Ez:

"Ha eljön az igazi, nemfognak ezek a dolgok érdekelni, nemlesznek ilyen problémáim? "

Valószínű akkor nem fog annyira érdekelni, de nem valószínű, hogy egy 150 kg-os, pattanásos, zsíros hajú csövessel fogsz összejönni.

2010. jan. 19. 23:45
 2/44 anonim ***** válasza:
56%

Válogatós vagy ami nem baj. Törekedj a legjobbra, abból baj nem lehet. Nem baj az ha igényeket támaszt az ember. Csak nehogy túlzásba vidd.

Az pedig plusz jó, hogy igényes vagy magaddal szemben is, szép ruha, szép smink, stb.

Majd jön a nagy ő ne aggódj.

2010. jan. 19. 23:45
 3/44 A kérdező kommentje:
értem, köszi :D igazából arra lennék kiváncsi, h normális -e h ilyen dolgokat nézek meg az illetőn, és ien érzésem vannak felé ... meg hha megtalálom az igazit, akk elfog e vajon múlni nálam az efféle külsőséges dolog :)
2010. jan. 19. 23:46
 4/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! Csak az igazi sajnos nem jön, sokszor vernek át, ami persze nagyon durva bizalmatlansághoz vezetett nálam ... lehet h ezért is törekszem a legjobbra ...
2010. jan. 19. 23:47
 5/44 anonim ***** válasza:
85%

Nekem egy dolog tűnt csak fel.Egyetlen belső tulajdonságot sem írtál csak külsőségeket.

Tudom,hogy az is fontos,mert a vonzalom az első,de csak a ruhák és testi hibák nem lehetnek szempontok egy ember megítélésében.

Jó dolog,hogy adsz magadra és ezt a párodtól is elvárod,de muszáj néha toleránsnak is lenni és empatikusnak.Egyszer képzelj el egy álom pasit,aki mindenben megfelel neked,majd képzeld el,hogy ez a pasi azt mondja,hogy nem akar járni veled,mert kék a szemed,magas a hangod és alacsony vagy.Csupa olyan dolgot említ,amin te nem tudsz változtatni.Akkor mit éreznél? Esélyt sem kapsz ezek miatt.

Nehéz a párkeresés,mindenkinek van elképzelése,hogy milyet szeretne,de ha képes tolerálni pl. egy szemüveget,amit le lehet cserélni lencsére vagy csak simán le lehet venni,akkor nagyon sok dolgot felfedezhet egy általa első látásra nem tökéletes emberben,az is lehet,hogy az Igazit.

2010. jan. 19. 23:50
 6/44 anonim ***** válasza:
46%

Persze normális.Erről uagtok már itt mióta.H a pénz a lényeg!!!!!!!!!!!!!!Belső tuajdonságok????Ha-ha-ha.Van lóvéd mnden csaj megkefélsz ha nincs hoppon maradsz.

Ide írom egy erre vonatkozó dal refrénjét.Előadó:Zso zso

Minden csaj csak játszik és szédíti a fejed azt mondja h szeret de csak a pénzedre megy.Ha nem vagy te gazdag és nem vagy divat b.zi nem kapsz te semmit maximum csak 3 puszit.

2010. jan. 19. 23:51
 7/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha eljön az igazi, nemfognak ezek a dolgok érdekelni, nemlesznek ilyen problémáim?

Nem,nemlesznek.Csak az a baj,hogyha nem adsz egy kicsit lejebb az igényeidből,és nem leszel kevésbé felszines nem fogsz oylat találni akit megszerethetsz. Amugy nem rosszból irom,fiatal vagy még,és látod te is hogy mi a probléma. Sokan irják,hogy a külső nem számit,de igenis számit.Nagyon sokat. Viszont nekem ez már kicsit furcsa,hogy pl szemüvegesek szóba sem jöhetnek (nem szódásszifon sztk-s kerettel),vagy a pulcsis dolog.. Viszont olyannal ne gyere össze akit szégyellsz, mert az nem jó senkinek.

Ha elfogadsz egy tanácsot,én annyit irnék neked hogyha valah megtetszik egy szemüveges srác,jól kijöttök,figyelmes,kedves,megértő,és megfog benne valami,aztán neadjisten ugyanabban a pulcsiban jelenik emg kétszer,felejtsd el a hülyeségeid:-D Tökéletes embert nem fogsz az egész földön találni,anyajegyek,szemüveg,stb stb nélkül,viszont jó kiállásu,magabiztos és figyelmes férfiak szép számmal vannak.Nem azt mondom,hogy legyen igénytelen valaki,de ezek annyira...felszines dolgok tényleg.

8/44 anonim ***** válasza:
70%

Nem kell, hogy elmúljon csak esetleg szelidül majd. Pl. elfogadod ha valaki szemüveges vagy egy pici anyajegy sem fog zavarni.

A ruhaigényed az maradjon meg.

9/44 anonim ***** válasza:
Régen én is elég nagy követelményekkel rendelkeztem, megvolt a férfi ideálom: sportos, sötét haj, kis borosta, rosszfiú... erre beleszerettem a mostani páromba, aki macis és nem is az a kifejezetten vagány típus... szóval az ízlésed változhat, és az is lehet, hogy a most még lényeges dolgok később jelentéktelenek lesznek :) de ha mégsem, akkor sincs semmi gond :)
2010. jan. 19. 23:54
 10/44 anonim ***** válasza:
100%

Tudod csak az a gond, hogy mondjuk te mit szólnál, ha esetleg azt mondja neked a várva várt nagy Ő, hogy "bocsi de van itt ez az anyajegyed... elment tőled a kedvem" Gondolom sz@rul esne.

Ezek pitiáner nevetséges dolgok amiket leírtál... egyszerűen vicc... Arról nem is beszélve, hogy pl. nekem meg már látatlanban tiszta ciki ahogy írsz... Rögtön van egy véleményem az alapján, hogy igénytelen vagy a helyesírásodra. Lehet, hogy igényes lánynak tartod magad, de nekem abszolút igénytelen, ha valaki nem ír helyesen. Mindegy, hogy az rövidítés miatt van, vagy mert szimplán nem tud írni. Látatlanban semmink sincs, csak a fogalmazókészségünk, és a helyesírásunk. Ebből megítélhetlek... De talán nem kéne ugye?

Írják itt néhányan, hogy majd eljön az igazi stb.

De tudod nem mindig jön el... és, hogy kinek mi számít igazinak... Akinek nem lesz majd szemüvege és anyajegye? Ellenben a belső tulajdonságai alapján a világ legjobb párja lenne... de te majd elhajtod. Sőt, szóba sem állsz vele.

Így nem jön el az igazi. Látszik is az eredmény, 23 éves vagy, és volt egy pasid. Nem ciki ez, ha így alakult. De ha te alakítottad így, és a leírtak miatt, akkor nagyjából körvonalaztad a jövődet is, ha így folytatod.

Benned van a hiba, és ezt ne vedd bántásnak. Lehet, hogy igazából neked nincs önbizalmad, te vagy elégedetlen magaddal, sikertelen vagy az életben, nem tudom. De ha igen, akkor ez simán kiválthat egy olyan reakciót, hogy neked senki sem jó. Sok ember így védekezik az ellen, hogy igazából attól fél, hogy ő nem lesz jó senkinek...

Gondolkozz el ezen, hátha kisül valami :)

További szép estét!

2010. jan. 19. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!