Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszinte leszek hozzátok! Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte leszek hozzátok! Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Kérlek ne oktassatok ki, véleményt szeretnék, nem pedig beszólogatást, ígyis elég furcsának érzem magam :$

23 éves lány vagyok, mások szerint nem rossz csaj, de elég válogatós vagyok, talán ennek köszönhetem hogy nemtudtam pasival normális kapcsolatot kialakítani ... nemvagyok sem beképzelt, rossz tulajdonságaim persze vannak mint mindenki másnak, de azthiszem nem vészes... :)

Szóval a problémám ott kezdődik, hogyha ismerkedek egy fiúval akkor nagyon megnézem az illetőt ... pl szemüvegesek nálam szóba sem jöhetnek, és nézem mit vesz fel a fiú, pl ha "gáznak" tartom a ruháit, akk kicsit elmegy tőle a kedvem, persze érdekel ugyanúgy, de megjegyzem azért magamba h mien az öltözködése ... (pl 2. randinkon is uazt a pulcsit veszi fel v hasonlók...)

Aztán ... szemölcsöket, anyajegyeket utálom, főleg ha az arcon van, ettől is kiráz a hideg, ha a fiun van ien, ezis megzavarhatja az iránta irányult érdeklődésemet ...

Mindemelett a megjelentés, pl ha nyilvános helyen talákozom egy fiuval - igazából felszínes érzések kavarognak bennem, mert jó vele meg minden, de pl szülő előtt lehet szégyelném kicsit bemutatni (jó a kapcs a szüleimmel) de vmi miatt mégis, eddigi fiúimmal mind igyvoltam ... Szóval nehezen mutatkozom a barátaimmal, igaz igazán komoly kapcsolatom nemis volt még, nemtudom miért van ez ... Ha eljön az igazi, nemfognak ezek a dolgok érdekelni, nemlesznek ilyen problémáim?

Egyébként elég igényes lány vagyok, mondjuk nem plázap*csa, nincsennek műkörmeim, de szépen öltözködöm, adok nagyon magamra, sok ruhát veszek, hajam, sminkem mindig úgy áll ahogy kell :) ribi sem vagyok, 1 fiúval voltam eddig ...

Kérlek ne oktassatok ki, normális válaszokat szeretnék, hisz én csak a saját álláspontomat írtam le ... Köszi h elolvastál! :)

2010. jan. 19. 23:41
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
tanácsot kértem, nem azt h beteges-e vagy sem :) mondtam oltani nem kell, elkell fogadni aztis hha valaki más véleményen van mint ti ...
2010. jan. 20. 00:28
 22/44 anonim ***** válasza:
46%
A felsőoktatás meg egy marha nagy poén. Szakmunkás haverom elméje, mint a penge. Műveltség, intelligencia? Két külön kategória. Többet ér egy intelligens, de kevésbé lexikális tudással rendelkező fickó, mint egy két lábon totyogó lexikon.
2010. jan. 20. 00:29
 23/44 anonim ***** válasza:
Nem, nem, nem oltogatni akarlak. :) Csak ez olyan "álomvilágszimatú" dolog, amit leírtál.
2010. jan. 20. 00:30
 24/44 A kérdező kommentje:
jah, azért írtam utána apukám példáját is .. h van ilyenis, és nem feltétlenül számít, de azért nemárt ... van olyan csoporttársam aki sík hülye szval tényleg nem garancia
2010. jan. 20. 00:31
 25/44 A kérdező kommentje:
álomvilág ... lehet ... de akkor mit csináljak?!
2010. jan. 20. 00:32
 26/44 A kérdező kommentje:
mondtam is h furcsa, én mindig első látásra leszek szerelmes, aki nem fog meg engem elsőre v max másodikra, tudom h az nem is fog ... :S olyanra meg egyszerűen nem tudok összpontosítani aki nem kelti fel az érdeklődésem, és nem érdekel ... lehet helyes v épp nem épp a legjobb pasi ... nálam minden elsőre alakul ki, és ha az elején nem akk tdom h nemis fogok semmit sem érezni már
2010. jan. 20. 00:34
 27/44 anonim ***** válasza:
Hát próbáld kicsit bezúzni a kristálypalotád ajtaját. :D Lehet, hogy a friss lóhúgy illata kicsit megfacsarja az orrod kezdetben, de sokkal élettel telibb, mint a barokkos maszkabálok a palotában. ;))
2010. jan. 20. 00:34
 28/44 anonim ***** válasza:

23:50-es vagyok megint:

Azt írod,hogy már több kapcsolatod összejött,de mindig hamar vége is lett.Korábban azt írtad,hogy nem volt két egyforma pasid.Egyszer mégis gondold végig,hogy mi volt bennük vagy a kapcsolatokban a közös.Valószínüleg mindig ugyanazt szúrod el és ezért nem tudsz kitörni ebből a körből.A túl tökéletes pasiknak is vannak túl tökéletes igényei és ha ezek közül csak egyet nem tudsz teljesíteni vagy épp hamar rád unnak,akkor nem gondolkodnak sokat lelépnek,mert már a következő órában akad nekik egy újabb csaj.

Az sem ártana,ha legalább egy napig tényleg a Földön élnél,mert a romantikus filmek és könyvek jók,de tökéletes pasi és kapcsolat nincs.Lehet hinni a szőke hercegben,de lehet,hogy neki nem te vagy a hercegnője.

Most meggyőzni nem foglak,mert fiatal vagy,szép és úgy gondolod,hogy megteheted,hogy gondolkodás nélkül válogatsz esélyt sem adva annak,aki csak mondjuk 80%-ban az eseted.Aztán később esetleg ha soha nem jön a nagy Ő vagy egy rossz házasság után,ahol a férj lecserélt egy dekoratív fiatalabbra,akkor úgy fogsz körbenézni a világba,hogy normális pasit keresek és elnézem neki az anyajegyet vagy a szemüveget,mert ő szeret és jó apja lesz a gyerekemnek.Változni fogsz még sokat,idővel biztos.

2010. jan. 20. 00:35
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján kevés esélyed van normális párkapcsolatra. Nem fog eljönni az igazi mert olyan nem létezik. Mindenkinek vannak hibái és a hibáival együtt kell elfogadni és szeretni. Egyedülállóként fogsz megöregedni az álmaiddal együtt a tökéletes férfiről.

A kívülről tökéletes macsó nem fogja tolerálni a fent leírt gátlásaidat.

Az a fiú meg aki megérti a problémáidat ( olyan fehér kesztyűbe maszturbáló mitugrálsz ) az meg neked nem fog bejönni.

Ez van. F/41

2010. jan. 20. 00:37
 30/44 anonim ***** válasza:

23:50-es ismét:

A szerelem első látásról jutott eszembe a szüleim példája.Ők utálták egymást.Egy helyen dolgoztak,ott ismerkedtek meg és állandóan ment köztük a harc.Aztán kaptak egy közös feladatot és kénytelenek voltak nagyon sok időt együtt tölteni.Rájöttek,hogy kiegészítik egymást.Idén lesz a 29.házassági évfordulójuk.

Nem csak abból lehet jó kapcsolat,ahol az első perctől szerelem van,hanem lassan is kialakulhat,csak esélyt kell adni.Tényleg ez a kulcsszó.Esély.Ha nem próbálod ki,hogy milyen lehet egy nem álmaid hercegével akkor sosem tudod meg,hogy miről maradsz le.

2010. jan. 20. 00:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!