Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül fogok megrohadni?
Feltételezem, hogy túl nagyok az igényeim a "tökéletes" férfit illetően. Bár szerintem korántsem tökéleteset keresek (mivel én sem vagyok az), ennek ellenére nem találok már hosszú ideje olyat, akit érdemesnek tartanék a párkapcsolatra. Persze ha az motiválna, hogy ne legyek egyedül, akkor nyilván találnék rá embert, viszont én felesleges időpazarlásnak gondolom azokat a kapcsolatokat, amiknek úgyis rövid időn belül vége lesz. Szóval csak olyan férfival szeretnék "leállni", akiről el tudom képzelni, hogy egyszer majd családot alapítsunk.
Szeretném, ha intelligens lenne, magabiztos, jó humorú, figyelmes, hasonló gondolkodású, mint én. És a külső is szempont, természetesen, hiszen fizikailag vonzónak kell, hogy találjam.
Egyszerűen azonban nem találok ezeknek megfelelő férfit. Aki egész okos és jó humorú, az vagy nem felel meg külsőleg az ízlésemnek, vagy egy nyámnyila anyámasszony katonája... Aki pedig jól néz ki, vonzódnék hozzá fizikailag, arról kiderül, hogy egy idióta pö.cs.
25 éves vagyok... lejjebb kéne lassan adnom az igényeimből?
Akkor jó, mert már ketten szórakozunk!
Párja a zokninak: jól megvagyok egyedül, nem ezzel van a baj. Viszont vágyom családra, szeretnék majd gyerekeket. És valahol arra is vágyom, hogy a számomra (!!!) tökéletes férfi mellett ébredhessek minden reggel.
Kedves kérdező! Hogy bírod ezt? :D Én már tuti zárnám be a fenébe az egész böngészőt. :D
Nincs semmiféle irreális elvárásod. Én is voltam sokáig egyedül, és voltak rövidebb, szerencsétlen párkapcsolataim. Egyszer vetemedtem arra, hogy kiírjak ide kérdést, és ugyanezt kaptam, mint te. Azt mondták, nem létezik olyan pasi, amilyet akarok, soha nem lesz senkim, ha tartom magam az igényeimhez...stb.
Hát, jól tettem, hogy nem hallgattam ezekre, ugyanis megtaláltam azt, akire vágytam. :)
Légy türelmes, járj nyitott szemmel, és akkor te is így leszel!
Shades Of Cool: Ó, azt élet már megtanított rá, hogy ignoráljam a bolondokat. Úgyhogy nem okoz problémát félvállról venni az itt összeszedett sületlenségeket.
AME: úgy van, most megmondtad a frankót, tök igazad van!
"Egy szóval ne mondtam hogy nem létezik ilyen pasi, azt mondom magban keresse a hibát és ne másokban :) Kérdésedre meg a válasz, azért mert egy csepp intelligencia nem szorult belé :)"
Szerintem meg beléd nem szorult. Senkit sem érdekel, hogy te mit mondtál neki. Azt, hogy nincs olyan pasi, NEKEM írták évekkel ezelőtt, amikor kiírtam a kérdést.
Neki is írtak olyanokat, hogy irreálisak az elvárásai, és, hogy egyedül fog megrohadni...stb.
Bajok lettek volna/lennének, ha anno hallgatok az ilyen kommentelőkre.
Nem küzdök már ezzel a problémával, pont ez a lényeg. Nem mentem át semmiféle kínokon, mivel teljes ember vagyok egyedül is. Nem vagyok egy kis rinyálós sz_ar, aki kínlódik.
Sajnos az a helyzet, hogy akinek vannak elvárásai mind saját maga, mind a leendő párja felé, nem megalkuvó, és nem arra kell neki a társ, hogy csak úgy legyen, hanem élete párját, szerelmét keresi, annak nem egyszerű. Tényleg baromira alkalmatlan a legtöbb pasi erre, könyvet tudnék írni azokból a dolgokból, amiket tapasztaltam a sok selejtes pasival.
Mitől lennék én feminista?
Amúgy melyik részét nem értetted annak, hogy nem éltem meg kínszenvedésnek?
Amúgy elég sokan szerettek volna "leállni" velem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!