Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül fogok megrohadni?
Feltételezem, hogy túl nagyok az igényeim a "tökéletes" férfit illetően. Bár szerintem korántsem tökéleteset keresek (mivel én sem vagyok az), ennek ellenére nem találok már hosszú ideje olyat, akit érdemesnek tartanék a párkapcsolatra. Persze ha az motiválna, hogy ne legyek egyedül, akkor nyilván találnék rá embert, viszont én felesleges időpazarlásnak gondolom azokat a kapcsolatokat, amiknek úgyis rövid időn belül vége lesz. Szóval csak olyan férfival szeretnék "leállni", akiről el tudom képzelni, hogy egyszer majd családot alapítsunk.
Szeretném, ha intelligens lenne, magabiztos, jó humorú, figyelmes, hasonló gondolkodású, mint én. És a külső is szempont, természetesen, hiszen fizikailag vonzónak kell, hogy találjam.
Egyszerűen azonban nem találok ezeknek megfelelő férfit. Aki egész okos és jó humorú, az vagy nem felel meg külsőleg az ízlésemnek, vagy egy nyámnyila anyámasszony katonája... Aki pedig jól néz ki, vonzódnék hozzá fizikailag, arról kiderül, hogy egy idióta pö.cs.
25 éves vagyok... lejjebb kéne lassan adnom az igényeimből?
" El kellene már felejteni azt, hogy minden nőnek csak a hollywoodi hírességek kellenek, mert hogy ők sem tökéletesek."
Mondod ezt egy olyan kérdésnél ahol a kérdező IRREÁLIS elvárásokat támaszt a keresett férfiről.
Külön külön nyílván nem azok, de ha olyan gyakori lenne az, hogy jelen van minden férfiban akkor nem lenne tele az oldal síró emberekkel.
És én bukok meg az intelligenciával mikor te kezdesz el három mondat után lekicsinylően beszélni egy teljesen idegen HOZZÁSZÓLÓRÓL. Nincs több kérdésem
Igen, de buksz meg, amikor te kötsz bele egy bekezdés alapján a kérdezőbe. Vitatkozhatsz velem, ameddig jól esik, de egyrészt már nem sokáig ülök itt, lassan kezdődik a meccs és még nasit kell venni, másrészt egyszerűen nincs igazad.
Megvannak együtt ezek a tulajdonságok egy férfiban. Tudom, mert számtalan példát tudok rá mondani a baráti körömben. Arról, hogy BENNED és az oldal sírómasináiban nincs meg, sem én sem a kérdező, sem a többi nő nem tehet.
De lebontom neked, hogy miért is nem vagy intelligens:
- magabiztos, jó humorú, figyelmes: Ezek alap dolgok és tényleg rengeteg férfiban megvannak, sőt az oldal síró masinái pont ezeket hozzák fel példának, ha jónak kell magukat beállítani.
-gondolkodású, mint én. : Ez is ott van, de szerinted ez egy irreális elvárás. Szerinted irreális, hogy valaki ugyan úgy gondolkozzon, mint ő.
-És a külső is szempont, természetesen, hiszen fizikailag vonzónak kell, hogy találjam. : Csak mert te ezt olvasván egy Brad Pittet képzelsz el, ahogy a többi hozzád hasonló, még nem jelenti azt, hogy igazad van.
Szóval az intelligencia részt ott buktad el, hogy egyszerű logikai következtetésekre is képtelen vagy. De nyilván velem, meg a kérdezővel, meg minden más nővel van a baj...
Lehetne, hogy akkor békén hagysz minket? Meg úgy a női nemet? Nem kell erre válaszolni. Köszi.
AMEE: sajnálom, hogy töröltek már pár hozzászólást, de azért kb nyomon követhetted, hogy az első értelmes hozzászólást a 7-estől (azóta talán 6os) kaptam. Addig csak ócsároltak látatlanban, lerib.ancoztak és hasonlók. A további kommentekből is lehet szemezgetni, egyből mi volt az alap tézis? Hogy nyilván én sem nyújtom azt, amit elvárok. Ezt szintúgy látatlanban (és ráadásul baromi tévesen). Úgyhogy ne csodálkozz, ha az én hangnemem sem volt éppen megfelelő (bár szerintem kivetnivaló sincs egyik hozzászólásomban sem).
És egyébként tényleg elég volt a válaszaidból, újat úgysem tudsz mondani, úgyhogy köszönöm a közreműködést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!