Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül fogok megrohadni?

Figyelt kérdés

Feltételezem, hogy túl nagyok az igényeim a "tökéletes" férfit illetően. Bár szerintem korántsem tökéleteset keresek (mivel én sem vagyok az), ennek ellenére nem találok már hosszú ideje olyat, akit érdemesnek tartanék a párkapcsolatra. Persze ha az motiválna, hogy ne legyek egyedül, akkor nyilván találnék rá embert, viszont én felesleges időpazarlásnak gondolom azokat a kapcsolatokat, amiknek úgyis rövid időn belül vége lesz. Szóval csak olyan férfival szeretnék "leállni", akiről el tudom képzelni, hogy egyszer majd családot alapítsunk.

Szeretném, ha intelligens lenne, magabiztos, jó humorú, figyelmes, hasonló gondolkodású, mint én. És a külső is szempont, természetesen, hiszen fizikailag vonzónak kell, hogy találjam.

Egyszerűen azonban nem találok ezeknek megfelelő férfit. Aki egész okos és jó humorú, az vagy nem felel meg külsőleg az ízlésemnek, vagy egy nyámnyila anyámasszony katonája... Aki pedig jól néz ki, vonzódnék hozzá fizikailag, arról kiderül, hogy egy idióta pö.cs.

25 éves vagyok... lejjebb kéne lassan adnom az igényeimből?

2014. júl. 13. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
55%
Szerelem,szex helyett lehetne a téma az hogy Érzelmi csőd.
2014. júl. 13. 12:14
 2/71 anonim ***** válasza:
Az első mondatodban az ok.
2014. júl. 13. 12:14
 3/71 anonim ***** válasza:

Nem kell ha jó az egyedüllét.

Meg gondolom amit elvarsz azt te se hozod..

2014. júl. 13. 12:15
 4/71 anonim ***** válasza:
Bocsi de...mindenkinek megvan a maga párja,de az ilyeneknek mint Neked inkább a túlvilágon..azért fogalmaztam ilyen nyersen,mert sajnos ebbe a világba már olyan tényezők,hogy ilyen nem nagyon létezik!
2014. júl. 13. 12:15
 5/71 A kérdező kommentje:
Imádok ide járni, mert egyszerűen öröm olvasni a pontosabbnál pontosabb jellemképeket, amiket egyesek egy vadidegenről alkotnak. Csak így tovább!
2014. júl. 13. 12:16
 6/71 anonim ***** válasza:
53%
ezzel nem vagy egyedül. sajnos a mai férfiak 90%-a alkalmatlan párkapcsolatra és csak a szex érdekli őket. Én már 5 éve keresgélek,voltak persze kapcsolataim. De nincsen kedvem olyan férfiakkal együtt lenni, akik semmit sem vesznek komolyan, ugráltatnak, semmibe vesznek. Közben én meg mindent megtennék... Inkább vagyok egyedül. És a környezetemben sok hozzám hasonló nő van így ezzel. 28 N
2014. júl. 13. 12:16
 7/71 anonim ***** válasza:
77%
Amikor valaki rohad, az a föld alatt van. Ott mindenki egyedül van jobb esetben.
2014. júl. 13. 12:17
 8/71 anonim ***** válasza:
95%

Vagy adni annak még pár esélyt, aki belsőleg hozza a szintet, de külsőre annyira nem.

Én pl találtam magamnak minden szempontból megfelelőt. Kompromisszum nélkül. De ez én vagyok, szerencsém is volt, meg nyilván mások az elvárásaim egy kapcsolatban.

2014. júl. 13. 12:17
 9/71 A kérdező kommentje:
7-es: tehát ez egy általános jelenség? Azt hittem csak én vagyok megáldva a környezetemben lévőkkel.
2014. júl. 13. 12:18
 10/71 anonim ***** válasza:
Én is nagyon sokáig nem mentem bele kapcsolatba, mert olyat kerestem, aki az összes elvárásomnak megfelelt, végül össze is jöttem egy ilyennel, de aztán kiderült, hogy nem működik a dolog, nagyon hamar szétmentünk. Szerintem próbáld ki olyannal is, akiről elsőre azt gondolnád, hogy "úgyis rövid lesz".
2014. júl. 13. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!