Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül fogok megrohadni?

Figyelt kérdés

Feltételezem, hogy túl nagyok az igényeim a "tökéletes" férfit illetően. Bár szerintem korántsem tökéleteset keresek (mivel én sem vagyok az), ennek ellenére nem találok már hosszú ideje olyat, akit érdemesnek tartanék a párkapcsolatra. Persze ha az motiválna, hogy ne legyek egyedül, akkor nyilván találnék rá embert, viszont én felesleges időpazarlásnak gondolom azokat a kapcsolatokat, amiknek úgyis rövid időn belül vége lesz. Szóval csak olyan férfival szeretnék "leállni", akiről el tudom képzelni, hogy egyszer majd családot alapítsunk.

Szeretném, ha intelligens lenne, magabiztos, jó humorú, figyelmes, hasonló gondolkodású, mint én. És a külső is szempont, természetesen, hiszen fizikailag vonzónak kell, hogy találjam.

Egyszerűen azonban nem találok ezeknek megfelelő férfit. Aki egész okos és jó humorú, az vagy nem felel meg külsőleg az ízlésemnek, vagy egy nyámnyila anyámasszony katonája... Aki pedig jól néz ki, vonzódnék hozzá fizikailag, arról kiderül, hogy egy idióta pö.cs.

25 éves vagyok... lejjebb kéne lassan adnom az igényeimből?

2014. júl. 13. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:
És ezt megint honnan szeded, hogy nem úgy bánnak velem, ahogy kéne? :D Mert az, hogy én nem találok megfelelő partnert nagyon nem azt jelenti, hogy a jelentkezők nem úgy bánnának velem, ahogy kéne. Degeneráltakkal azért nem kezdek :) Leszámítva a gyk-t, mert itt sajnos vitába lehet elegyedni néhánnyal.
2014. júl. 13. 13:55
 52/71 A kérdező kommentje:
És bár eddig nem foglaltam állást a másik vitában, de most sajnos alá kell támasztanom a másik hölgy véleményét, miszerint unintelligens vagy. Olvasd már vissza miket írsz nekem úgy, hogy fingod sincs róla ki vagyok, milyen ember vagyok. És te mondod rám, hogy vicc? :) Ember, gondolkozz már (még ha nehezedre is esik)!
2014. júl. 13. 14:01
 53/71 anonim ***** válasza:
69%
Véleményem szerint igen, egyedül fogsz "megrohadni", tipikusan az a személy vagy, akinek semmi nem elég, mindig talál valami hibát a partnerében. Ez szerintem a magas intelligenciádra vezethető vissza, nagyon sok ilyen embert ismerek, mint te, férfit és nőt egyaránt (magamat is közéjük sorolom). Nincs ezzel baj, meg kell tanulnod egyedül élni (ha eddig nem tudtál), és a szexuális vágyaidat alkalmi kapcsolatokban kiélni.
2014. júl. 13. 14:09
 54/71 anonim ***** válasza:
Amúgy... én úgy látom, hogy az egyedülálló nők örülnek, ha egyáltalán BÁRMILYEN pasi komolyat akar tőlük ! Hisz az összes csak szexet akar. Ha ezt összekombinálod a válogatással, akkor egyedül fogsz maradni.
2014. júl. 13. 14:16
 55/71 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez van. Viszont azt egyelőre nem látom be, hogy miért kéne olyan mellett lennem, akihez nem vonzódom, vagy akivel nem tudok egy jót beszélgetni egy témáról, mert buta, vagy mert nem érzem mellette nőnek magamat, mert teszetosza, vagy éppen nincsen tisztában az alapvető illemszabályokkal.
2014. júl. 13. 14:23
 56/71 anonim ***** válasza:
0%
Megint megcsillogtattad a felfogásod. A másik hölgy épp hogy azt írta hogy egyetért velem és igazam van :) De sebaj, majd csak összejön ez a szövegértelmezés, és ahogy látom el is jutottunk a gyerekesség 2. fázisához "Te nem is ismersz engem". Az alapján ítélek amit látok :) És jogom is van megtenni. Ha nem tetszik, akkor ott a(z) x a kérdés mellett, illetve ajánlom hogy többet ne is tegyél fel ide kérdést, Mrs.Perfect :)
2014. júl. 13. 14:24
 57/71 A kérdező kommentje:

A másik hölgy, akire céloztam, azt fejtette ki, hogy miért nem vagy intelligens. Ezt most ismét sikerült alátámasztani.

A jogod megvan, hogy véleményt alkoss, az viszont pusztán primitívség, hogy azt szentírásnak titulálod és azt hiszed, hogy úgy is van, ahogyan te képzeled. Ezzel ismét a mentális képességeidről teszel tanúbizonyságot.

És azzal, hogy Mrs. Perfectnek nevezel, újra, ráadásul duplán bizonyítod ezt: egyrészt a Mrs. a férjezett titulus, én párkereső lévén max Ms. lehetnék, másrészről pedig a kérdésem 2. mondatában szögeztem le, hogy nem vagyok tökéletes.

Igazából akárhány választ írhatsz még, azzal úgyis csak magadat minősíted, nem pedig engem. Kár kapálózni, de nem mondom, hogy ne tedd, mert roppant szórakoztató ilyen tökéletes jellemrajzokat olvasni saját magamról! Fenomenális!

2014. júl. 13. 14:29
 58/71 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell leadnod az igényeidből, nem kell olyannal együtt lenned, aki valamiben nem felel meg neked. Amit szerintem "kell" csinálnod, az az, hogy meg kell tanulnod egyedül lenni, és el kell engedned magadtól azt az illúziót, hogy valaha is komoly kapcsolatod lesz. Alkalmatlan vagy rá, és ez egy pozitív dolog, mert az intelligenciád és az igényességed miatt vagy rá alkalmatlan.
2014. júl. 13. 14:31
 59/71 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj már ide te drága. Még nem olvastam el csak az első mondatodat, de ne csinálj nagyobb hülyét magadból. Nem nekem írta, ha nem vennéd észre :)
2014. júl. 13. 14:31
 60/71 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az a fenomenális ahogy egy ilyen "romlott" mentalitású emberre pazarlod az időd, és jobb híján apró baromságokkal kötsz belém. Egyre szórakoztatóbb vagy :D
2014. júl. 13. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!