Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül fogok megrohadni?

Figyelt kérdés

Feltételezem, hogy túl nagyok az igényeim a "tökéletes" férfit illetően. Bár szerintem korántsem tökéleteset keresek (mivel én sem vagyok az), ennek ellenére nem találok már hosszú ideje olyat, akit érdemesnek tartanék a párkapcsolatra. Persze ha az motiválna, hogy ne legyek egyedül, akkor nyilván találnék rá embert, viszont én felesleges időpazarlásnak gondolom azokat a kapcsolatokat, amiknek úgyis rövid időn belül vége lesz. Szóval csak olyan férfival szeretnék "leállni", akiről el tudom képzelni, hogy egyszer majd családot alapítsunk.

Szeretném, ha intelligens lenne, magabiztos, jó humorú, figyelmes, hasonló gondolkodású, mint én. És a külső is szempont, természetesen, hiszen fizikailag vonzónak kell, hogy találjam.

Egyszerűen azonban nem találok ezeknek megfelelő férfit. Aki egész okos és jó humorú, az vagy nem felel meg külsőleg az ízlésemnek, vagy egy nyámnyila anyámasszony katonája... Aki pedig jól néz ki, vonzódnék hozzá fizikailag, arról kiderül, hogy egy idióta pö.cs.

25 éves vagyok... lejjebb kéne lassan adnom az igényeimből?

2014. júl. 13. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
Ő is dögöljön meg hogy rosszul használt egy szót! Vicces vagy.
2014. júl. 13. 12:28
 22/71 anonim ***** válasza:
A külsőval kapcsolatban, szerintem ha valaki nem is tetszik elsőre, érdemes egy kicsi esélyt adni neki. Mert olyat SOHA nem fogsz találni, akinek tökéletes a fizikai megjelenése.... Tartós vonzalmat csakis a belső iránt tudunk érezni.
2014. júl. 13. 12:29
 23/71 anonim ***** válasza:
Neked amúgy milyen a külsőd ?
2014. júl. 13. 12:29
 24/71 A kérdező kommentje:
17-es: abszolút reális önképpel rendelkezem, így tökéletesen tisztában vagyok az erényeimmel és a negatív tulajdonságaimmal is. Egyébként valóban sok az anyajegyem, ezt eltaláltad. A többibe is beletrafáltál, habár szakmámat tekintve nem vagyok topmodell, de a 178 cm-es magasságommal és 60 kg-ommal akár még az is lehetnék.
2014. júl. 13. 12:30
 25/71 anonim ***** válasza:

"Szeretném, ha intelligens lenne, magabiztos, jó humorú, figyelmes, hasonló gondolkodású, mint én. És a külső is szempont, természetesen, hiszen fizikailag vonzónak kell, hogy találjam."

Én jóval idősebb vagyok nálad, a harmadik olyan férfival élek párkapcsolatban, aki ennek a jellemzésnek megfelel.

A munkám miatt elég sok emberrel kerülök közelebbi kapcsolatba, és azok között a férfiak között is kifejezetten sok ilyet ismertem meg a kb. 20-45 korosztályban.

Nem lehet, hogy esetleg az a gond, hogy te elhitetted saját magaddal, hogy nincsen a férfiak között olyan, aki megfelelne a te elképzeléseidnek, vágyaidnak?

Ha netalán meghallgatsz tanácsot, nekem az a tapasztalatom, hogy ha én jól érzem magam a bőrömben, szeretem és elfogadom magamat úgy, ahogy vagyok, és tudok attól függetlenül boldog és elégedett lenni, hogy éppen van-e párkapcsolatom, akkor sok több férfi talál vonzónak, és próbál velem megismerkedni.

2014. júl. 13. 12:31
 26/71 anonim ***** válasza:
48%

Ne dögöljön meg, de az, hogy programozó, nem mentség arra, hogy olyan szavakkal dobálózik, amiknek nem ismeri a jelentését. Azaz buta.

Lehet ekézni a kérdezőt, akármennyit, de mindenki, igen, ti is ugyan ezt keresitek és ugyan ezt szeretnétek. Valakit, aki SZÁMOTOKRA tökéletes és aki elfogad olyannak, amilyenek vagytok. Aki ezt cáfolja, az bizony hazudik. :-)

2014. júl. 13. 12:32
 27/71 anonim ***** válasza:
Most nem értem.. én vagyok a 7-es, de nem tudom értelmezni, amit hozzám írtatok. Volt egy törölt komment?
 28/71 A kérdező kommentje:
23: sehol sem írtam azt, hogy külsőre legyen tökéletes. Azt írtam, hogy találjam vonzónak. Sok mindentől lehet egy férfi vonzó. Lehet jó teste, lehet gyönyörű szeme, lehet ellenállhatatlan mosolya, vagy irtó szexi orgánuma.
 29/71 anonim ***** válasza:
igen, töröltek akkor, mert most én vagyok a 6-os, de előtte 7-es voltam
2014. júl. 13. 12:33
 30/71 anonim ***** válasza:
Nem keresek tökéleteset mert nem létezik, és sosem volt gondom azzal hogy olyat találjak aki nekem megfelel, sőt akárhányszor csalódtam vagy utasítottak vissza, nem kezdtem el utálni a nőket, mert ez mindig 2 oldalú. Én mindig annyira vagyok hibás mint a másik.
2014. júl. 13. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!