Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül fogok megrohadni?
Feltételezem, hogy túl nagyok az igényeim a "tökéletes" férfit illetően. Bár szerintem korántsem tökéleteset keresek (mivel én sem vagyok az), ennek ellenére nem találok már hosszú ideje olyat, akit érdemesnek tartanék a párkapcsolatra. Persze ha az motiválna, hogy ne legyek egyedül, akkor nyilván találnék rá embert, viszont én felesleges időpazarlásnak gondolom azokat a kapcsolatokat, amiknek úgyis rövid időn belül vége lesz. Szóval csak olyan férfival szeretnék "leállni", akiről el tudom képzelni, hogy egyszer majd családot alapítsunk.
Szeretném, ha intelligens lenne, magabiztos, jó humorú, figyelmes, hasonló gondolkodású, mint én. És a külső is szempont, természetesen, hiszen fizikailag vonzónak kell, hogy találjam.
Egyszerűen azonban nem találok ezeknek megfelelő férfit. Aki egész okos és jó humorú, az vagy nem felel meg külsőleg az ízlésemnek, vagy egy nyámnyila anyámasszony katonája... Aki pedig jól néz ki, vonzódnék hozzá fizikailag, arról kiderül, hogy egy idióta pö.cs.
25 éves vagyok... lejjebb kéne lassan adnom az igényeimből?
Nos ha én buta vagyok mert volt pofám az írás hevében összetéveszteni a szót akkor te meg gyökér vagy mert kötekedsz egy szexulis témájú kérdésnél.
Senki se tökéletes
Ja, nyilván én vagyok a gyökér, mert te nem vagy tisztában egy szó jelentésével, de leírod, mert fel akarsz vágni azzal, mekkora király vagy.
AMEEEE: Neked ált. mindig igazat adok, mert igazad szokott lenni, ahogy most is. Kivéve abban, hogy tökéletes nem létezik: Nekem a párom az, megtaláltuk egymást és boldogok vagyunk. Szerintem mindenki számára van egy ilyen ember. Az más kérdés, hogy nem találkoznak.
Én azért rontottam neki a kérdezőnek mert ez a mentalitás már tényleg annyira szánalmas és zavaró. Tudod nem lenne kötelező elolvasnom se válaszolnom re, de egyszerűen irritál.
Itt mindenki sír, mindenki depressziós, mindenki egy lelki sérült és ahelyett hogy magukba tekintenének, megy a vádaskodás és az önsajnáltatás. Eszébe nem jut hogy magában kéne keresnie a hibát, válaszolnak 8-an, senkinek nem mondja hogy igaza van, vagy hogy egyetértek, de amit megjön az első válasz ami igazolja, akkor egyből igen így van, ő biztos tudja miről beszél.
Ilyen alapon mi értelme a kérdésnek, vagy akármilyen kérdésnek? Csak egy bizonyos válasz rá a jó? A másik meg hogy itt sosem személyekről beszélünk, hanem nagyban megy az általánosítás pár ember miatt, illetve a világ nem emberekből áll, hanem úgy néz ki csak nők és férfiak vannak.
Tényleg annyira szánalmas ez a mérhetetlen negatív felfogása a dolgoknak és mások ócsárlása ahelyett hogy tükörbe néznének, felismernék a hibát és tennének ellenne.
AMEEEE: megint igazad van. Nekem is elegem van abból, hogy mindenki csak a körülményeit hibáztatja, ahelyett, hogy magába nézne.
Ahhoz tényleg csak azért ragaszkodom, hogy létezik tökéletes, mert én ezt tapasztalom most. Tökéletes. Tudod van az a John Legend dal mostanában. Na azt élem meg jelenleg és állati boldog vagyok. Nekem a hibáival is tökéletes a párom, bár igazán nem sok van neki, sőt, konkrétan csak 1, de az sem olyan, hogy válóok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!