Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül fogok megrohadni?

Figyelt kérdés

Feltételezem, hogy túl nagyok az igényeim a "tökéletes" férfit illetően. Bár szerintem korántsem tökéleteset keresek (mivel én sem vagyok az), ennek ellenére nem találok már hosszú ideje olyat, akit érdemesnek tartanék a párkapcsolatra. Persze ha az motiválna, hogy ne legyek egyedül, akkor nyilván találnék rá embert, viszont én felesleges időpazarlásnak gondolom azokat a kapcsolatokat, amiknek úgyis rövid időn belül vége lesz. Szóval csak olyan férfival szeretnék "leállni", akiről el tudom képzelni, hogy egyszer majd családot alapítsunk.

Szeretném, ha intelligens lenne, magabiztos, jó humorú, figyelmes, hasonló gondolkodású, mint én. És a külső is szempont, természetesen, hiszen fizikailag vonzónak kell, hogy találjam.

Egyszerűen azonban nem találok ezeknek megfelelő férfit. Aki egész okos és jó humorú, az vagy nem felel meg külsőleg az ízlésemnek, vagy egy nyámnyila anyámasszony katonája... Aki pedig jól néz ki, vonzódnék hozzá fizikailag, arról kiderül, hogy egy idióta pö.cs.

25 éves vagyok... lejjebb kéne lassan adnom az igényeimből?

2014. júl. 13. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
0%
Én alkalmasnak érzem magam egy párkapcsolatra, csak hát ugye a nőknél, mint nálad is a fizikai vonzódás az elsődleges.
2014. júl. 13. 12:20
 12/71 anonim ***** válasza:
81%
Akkor a 7essel alkossátok meg a legújabb értelmiségi feminista klubbot "Hatalmas igényeink miatt nem találunk párt, de dögöljenek meg a férfiak hogy léteznek". Nézzetek már magatokba néha könyörgöm.
2014. júl. 13. 12:20
 13/71 anonim ***** válasza:
47%
Lejjebb kell adnod az igényidből sajna. :( . Vagy vonzóbbá teszed magad, és akkor a szépfiuk egyből akarnak majd egy numerára :D
2014. júl. 13. 12:22
 14/71 A kérdező kommentje:
12-es: ha a kérdésemből neked az jött le, hogy a külső az elsődleges, erről nem én tehetek, hanem a volt nyelvtan tanárod, aki nem tanított meg téged szöveget értelmezni. Ess neki még egyszer.
2014. júl. 13. 12:23
 15/71 anonim ***** válasza:
85%
12-es, miért te összejönnél valakivel, akihez abszolút nem vonzódsz fizikailag? Mert ugye azt mind a ketten tudjuk, hogy a szex is fontos része egy kapcsolatnak, de fizikai vonzódás nélkül nem nedvesedik a punetti és nem tiszteleg a százados sem.
2014. júl. 13. 12:23
 16/71 A kérdező kommentje:
14-es: a szépfiúk így is akarnak egy numerára, de mint írtam, ez engem kicsit sem mozgat meg. Nem erre vágyom. A probléma az, hogy a jó küllemű férfiak között sajnos még nem találtam normálisat.
2014. júl. 13. 12:24
 17/71 anonim ***** válasza:
71%

Persze, hogy a legtöbb nő nem talál magának alkalmas kapcsolatot mert a olyan irreveláns elvásáraik vannak amik külsőleg max a hollywood-i sminkszobában találsz, belsőleg meg a forgatókönyvekbe (ott is ritkán).

De igen mi vagyunk a gonosz férfiak akik alkalmatlanok párkapcsolatra.

TISZTELET A KEVSÉ KIVÉTELNEK.

Kérdező, te leírtad, hogy nem tökéletes férfit keresel, de a leírásodban a tökéletest írtad le. ÉS te mit nyújtasz cserébe, te is kedves házias topmodel vagy esetleg? MErt gondolom neked a "elfogadom a hibáit" max az anyajegyek pozíciójáig terjed

2014. júl. 13. 12:26
 18/71 anonim ***** válasza:
*irreális a szó, amit keresel kedves 17-es. Irreleváns a véleményed, mivel nem értesz a dologhoz és csak vagdalkozol. :-)
2014. júl. 13. 12:27
 19/71 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Elmondanám, nem ismertek. Minimális igényeim vannak, pl. igényesség, ápoltság, kommunikáció, és hogy foglalkozzon velem. Ennyi. Eddig átlagos kinézetű párjaim voltak, sőt, volt átlagon aluli kinézetű is. De mit ér, ha belül semmi a férfi? És irányítani akar? Én is ember vagyok, és vannak önálló gondolataim, cselekedeteim. Nekem mindig minden meg volt tiltva és mindenbe bele szóltak a férfiak, de bezzeg fordítva... na hagyjuk is ezt a témát inkább... És igen kedves kérdező. Nagyon sokan vagyunk ezzel. Van pl egy olyan barátnőm, aki 7 éve keresgél. Ő is egyszerű, átlagos nő mint én. És még sorolhatnám... Amúgy én is bárkivel össze jöhetnék... de csak azért hogy legyen, kösz nem...
2014. júl. 13. 12:28
 20/71 anonim ***** válasza:
Bocs, elírtam, ha az ember egész nap programkódokat gépel nem mindig sikerűl a ritkán használt szavak elsői legépelése, de igazad van tényleg irreálist kellet volna írnom :)
2014. júl. 13. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!