Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsattanhat néha egy-egy pofon egy partneri viszonyban?
Szóval, ma már a nőknek akkora mellkasuk van, hogy egy-két pofonra összepakolnak és még a gyereket is ott hagyják(ha van gyerek) , vagy azért vannak még konzervatív lányok/nők is? Nem mintha ilyet szeretnék tenni, félreértés ne essék, csak hát néha elszabadulhatnak az indulatok, főleg, ha mind a kettő talpraesett és intelligens. Vagy ilyenkor megy a feljelentés? Mi alapján ítélnek el? Az alapján, hogy bőrpír van az arcán?
Mi erről a témáról a véleményetek?
Mohamed az iszlám vallás profétája ezt mondta: „Legyél kedves az asszonyoddal, és bánj vele megfelelően, amiért partnered és segítőd egyben.”
Ebben hol látod azt, hogy a nő egy kutya? Pont a muszlim vallás az ahol a nőt a férfi társának tekintik csak a nagybecsű hagyomány követő férfiak addig csűrték csavarták a szavakat, hogy megfeleljen az ő nézeteiknek, hogy a nőnek kuss a neve és csak egy árucikk, aminek értéke van.
És tudod miért nincsenek nagy női alakok vagy csak elvétve? Mert boszorkányság vádjával a köztiszteletben álló férfiak kivégezték őket. Amelyik nő okos volt az eretnek és/vagy boszorkány. Hány füves asszony került így máglyára.. pedig csak annyi bűne volt, hogy értett a gyógynövényekhez és meggyógyította azt a fafejű férfit, aki végül feljelentette mikor felgyógyult.
Egyébként ha nem lennének a nők te most nem osztanád itt az észt. Ha édesanyád öngyilkos lett volna mikor veled volt terhes, mert édesapád megerőszakolta, mert hát a férfinak jár a kielégülés, te most nem lennél. Lehet erőügyileg gyengébbek vagyunk, de mind lelkileg, mind egészségügyileg (vaj miért is élnek 10 évvel kevesebbet a férfiak...) a nők erősebbek. Ha az életben kudarcok sokaságával találkozik egy ember és az öngyilkosságot választja, akkor az esetek jelentős hányadában férfiről beszélünk. A nők a jég hátán is megélnek, a férfiak nem. Pedig a férfi az erősebb nem.
És ahogy írták előttem már, csak azért keresnek többet a férfiak, mert a társadalom még nem érte el azt a szintet, hogy felfogja, egy nő ugyanolyan hasznos munkaerő, mint egy férfi (ha szellemi munkáról beszélünk, vagy kézügyességet igénylő könnyű fizikai munka - kézművesség pl) csak épp a biológia miatt hátrányos helyzetben vagyunk, szülni, gyermeket kihordani csak mi tudunk, a férfiak nem. És ha a gyerek megszületik a férfi elvárja, hogy a nő ne dolgozzon. Pedig az első év, sőt, a szoptatási időszak után egy férfi ugyanolyan jól el tudná látni a gyereket, mint egy nő, csak nem hajlandó rá, mert fúj, az női munka. Itt vagytok nagyra magatokkal, hogy a legjobb szakácsok férfiak, mégis ha otthon főzni kell az női munka. Ha pénzt kell keresni milyen dolog, hogy a nő nem dolgozik? A szemét, kitartott akar lenni. Ja hogy 1945 előtt a nők nem dolgoztak és a férfi tartotta el? Akkor most miért nem képes rá? Hisz ugyanolyan erős férfi még mindig. Ja igen, a szemét nők elveszik a jól fizető állásokat előle, ja mégse, hisz a nők kevesebbet keresnek. Akkor most mi az igazság? Tudod miért kaptak első sorban munkát és választó jogot a nők? Mert a sok marha férfi kirobantotta a világháborúkat, mert nem tetszett némelyiknek az akkori felállás, elment háborúba és ott hagyta a fogát. Itthon meg ha enni akartak a nőknek kellett beállni dolgozni, mezőgazdaságban, gyárakban, irodákban is. A háború után amikor hazaérkezett a sok rokkant férfi azokkal se sokat lehetett kezdeni, ugyanúgy szükség volt a női munkaerőre, aztán meg már nem lehetett azt mondani a nőknek, hogy bocs, már nem kellettek. Szóval nem a szovjetek vagy egyéb nemzetek cseszték el, hanem a férfiak összessége. Ha ültek volna a seggükön még lehet minden úgy lenne, mint régen, amit annyira emlegetsz, hogy dejó volt akkor.
Ui.: Az intelligencia jele a szemüveg? Oké, akkor ezt a szellemileg fogyatékosoknak is mondd már el, mert nem egyet láttam már szemüvegben.
hová jössz és minek? :D
írd meg privátban a lakcímemet
Emberek, emberek, csak azért meg akarnak verni, mert más a véleményem. Hol itt a tolerancia? :D
De most komolyan,ez épelméjűségre vall?
Te akartad először levágni a nyelvem privátban.
Remélem most összefostad magad.
ti összejátszotok a 63%sal.
De mondd már meg, ismersz engem 63%os? Nekem van sejtésem ki lehetsz, de te honnét tudod biztosra , hogy az vagyok, akinek gondolsz?
Gyerekek, mi ez a nagy felhajtás?Ez már veszekedés és nem vitatkozás... Nyugodjon már meg mindenki, miért veszitek annyira a szívetekre a dolgot?? Hisz ez egy fórum, nem a csatamező!!!
Mindenki nyugodjon meg és térjen vissza a normális tempóba és stílusba. Ha a kérdezőnek ez a véleménye, attól még nem kell levágni a fejét, úgy ahogy neki sem kell letámadnia titeket.
Mi van veletek emberek?Csak ámulok-bámulok...
Alaposan megmozgattam pár embert, haha, csak nevetek.
Ugye milyen jó kérdést tettem ki?
Azért egy valamit hadd jelezzek nektek, egy észrevételt, kérlek titeket, nagyon figyeljetek: PONT AZOK TAGADJÁK AZ ERŐSZAKOT, AKIK ALKALMAZZÁK IS AZT. Éppenséggel meg akarnak engem verni, ölni, eljönni ide hozzám, a cirkuszt csinálni, és félelmet kelteni bennem. MONDD, hogy lépsz te fel az erőszak ellen, ha te magad vagy az alkalmazója? Csak erre az egyre válaszoljon a 63 százalékos és a 77 százalékos.
Ki tagadja az erőszakot?
Nőket igazi férfi sohasem üt meg. Ezt nem bírod felfogni, hogy mit jelent?
Én sohasem fogok megütni nőt, viszont az ilyen férget mint te, szívesen elgyepálom.
Most légy büszke magadra és vizelj magad alá.
Utóirat: Priviben még nem írtad meg, hogy oké-e a dolog.
A Mohamedesnek küldeném: [link]
friss hír, olvassa el, és mérlegeljen, hogy értelmes volt-e a kijelentése az iszlámról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!