Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsattanhat néha egy-egy pofon egy partneri viszonyban?
Szóval, ma már a nőknek akkora mellkasuk van, hogy egy-két pofonra összepakolnak és még a gyereket is ott hagyják(ha van gyerek) , vagy azért vannak még konzervatív lányok/nők is? Nem mintha ilyet szeretnék tenni, félreértés ne essék, csak hát néha elszabadulhatnak az indulatok, főleg, ha mind a kettő talpraesett és intelligens. Vagy ilyenkor megy a feljelentés? Mi alapján ítélnek el? Az alapján, hogy bőrpír van az arcán?
Mi erről a témáról a véleményetek?
Na kérdező, nem hittem, hogy ennyire nyuszi vagy!
:)
Bezzeg egy lánynak nem árt egy-két pofon, mi?
Kedves Kommentelők és Moderátorok!
Jó, hogy ennyien írtatok a kérdés alá. Direkt olyan témát vetettem fel, ami mindenkit érdekelhet. Ez jót tesz a honlapnak is. Valaki provokatívnak minősítette a kérdésemet, tipikus nyájember. :D
De azért kösz a sok választ, remélem a honlap moderátorai is tudatában vannak annak, hogy néha szükséges "provokatívnak" minősített, de valójában nagyon is fontos témát boncolgató kérdést fel tenni. Sokan írnak, és sok embert megmozgatott ez a kérdés is. Hány olyan kérdést látsz pl a párkapcsolat rovatban, ahol a kérdés alá 27-en írtak? Lehet hogy valaki látja ezt a kérdést, és pont ezért fog regisztrálni. Ezt elsősorban a moderátoroknak címeztem. De ha van olyan moderátor, akit az érzelmek vezetnek, és nem a logika, így vagy úgy, de törli a kérdésemet, újfent és megint.
Ha a logika és a szabályszerűség vezérli, akkor max a sértegető kommenteket törlik, mert azt is kaptam bőven. Állítólag "gyáva féreg" vagyok, és valaki még le is akarja "játszani velem". Én nem jelentem ezeket a kommenteket, mert ez szerintem még belefér a vélemény-nyílvánításba, de az anonimitás , ha tagadjuk ha nem, néha fura dolgokat hoz ki, a valóságban egyébként szelídnek tűnő és visszahúzódó, félénk emberekből. Én nem akarok senkit bántani, elfogadom más véleményét, de ha sértegeti a személyemet, kétségbe vonja egy releváns kérdés miatt az épelméjűségemet, akkor arra dühös tudok lenni. Bízom benne, hogy nem törlik a kérdésemet, mert hát ha törölnék, hol lenne meg a szabad vélemény-nyílvánítás és szabad mozgástér az oldalon?
Üdv, egy tékozló fiatal
Lehet akármekkora IQ-d, de érzelmi intelligenciád valóban egy éti csigáéval vetekszik. Vannak nők akik megérdemelnek egy egy pofont, mert tényleg rohadtul kiharcolják, de ez nem az a kategória, hogy nem hagyja magát, pl mindenáron neked kell igazat adjon, mert ha nem, akkor repül a pofon.
Én életemben 1 exemtől kaptam 1 darab pofont. Hogy miért? Az volt a halálos bűnöm, hogy szakítottam vele, amiért Ő megcsalt engem. Úgy gondolom teljesen jogos volt a szakítás. Mikor kimondtam, hogy legyen vége, akkora pofont kaptam, hogy elterültem a mellettem lévő ágyon.
Tudod egy valamire való nőt ezzel nem megfélemlítesz, hanem feldühítesz, ahogy velem is ez történt, így amint összeszedtem magam, visszaütöttem. Mert én egy olyan nő vagyok aki SENKINEK nem hajlandó eltűrni ezt.
Ne félj, nem mert újra megütni, csak pislogott mint hal a szatyorban, aztán ordítozott hogy márpedig akkor szakítunk amikor ő akarja. Hát a nagy lóf...szt.
Senki ember fiának vagy lányának nem tűröm az ilyesfajta megalázást. Én ezért nem egy kényeskedő p..csa vagyok, hanem értelmes ember, aki nem erőszakoskodásban látja a problémák megoldását. Ha pedig valaki ezzel nem ért egyet, úgy nem kötelező velem lenni. A hányinger kerülget az olyanoktól, mint te, akik ebben megoldást látnak, és ezzel akarják fitogtatni hogy hú de mekkora nagy arcok. Inkább csak szánalmas...
ha nem vagy az erőszak embere, miért ütöttél vissza? ellentmondásos egy kicsit... tudod azt szokták mondani, hogy ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.. hallottad ezt az aforizmát már? Olvastál egyáltalán bibliát?
ha nekem visszaütnél, a következményekről nem is beszélek itt, mert moderálni kellene a kommentemet. Annak a férfinak vissza ütöttél, mert megtehetted.
Nem vagyok az erőszak híve, nem kezdek verekedést, és pofozkodást sem. De ez nem azt jelenti hogy hagyom magam bántani mint egy balek idióta. Ezt mégis hogy gondoltad? Mindjárt még én leszek a rossz hogy vissza mertem ütni:D röhögnöm kell....
Hidd el, ha te lettél volna ott, és újra megütsz, nem lenne gondod azzal, hogy ide írogass marhaságokat, mert kezed nem lenne amivel gépelhetnél...
Nem vagyok az a fajta akivel ilyen módon szórakozni lehet és megfélemlíteni. Talán a kis hülye tini p..csáknál bejön ez a módszer, hogy férfinak érezd magad, de egy normális nő nem hagyja magát.
most az a kép jött le mindenkinek a kérdés feltevőjéről , hogy micsoda "férfiatlan" és hogy biztos veri a nőket.
Egyszer volt hogy megütöttem egy nőt,de utána önként vállaltam , a szerelemért 3 pofont a nőtől, mert nem akartam elveszíteni a hirtelen felindulás miatt. NEm az ütés volt a lényeges, hanem a pszichológia: eléggé megijedt, én meg nagyon szerelmes v oltam, játszott velem, igazából nem ütöttem meg, mert még mielőtt odaért volna a kezem, lefékeztem, és csak egy picit érte a hasát. Utána annyira féltem hogy elveszítem, hogy azt mondtam neki, hogy adja vissza nekem, és 3x visszakaptam, kiálltam 3 pofont a szerelemért, vagy 4-et, ez volt az egyetlen "élményem". Megengedtem a nőnek, hogy megpofozzon, amiért ennyire ráijesztettem. Úgyhogy nem vagyok én olyan férfiatlan és csőcselék, mint a kérdés feltevőjéről gondolni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!