Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elcsattanhat néha egy-egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elcsattanhat néha egy-egy pofon egy partneri viszonyban?

Figyelt kérdés

Szóval, ma már a nőknek akkora mellkasuk van, hogy egy-két pofonra összepakolnak és még a gyereket is ott hagyják(ha van gyerek) , vagy azért vannak még konzervatív lányok/nők is? Nem mintha ilyet szeretnék tenni, félreértés ne essék, csak hát néha elszabadulhatnak az indulatok, főleg, ha mind a kettő talpraesett és intelligens. Vagy ilyenkor megy a feljelentés? Mi alapján ítélnek el? Az alapján, hogy bőrpír van az arcán?

Mi erről a témáról a véleményetek?

2014. júl. 10. 14:26
 51/91 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy egy nő kevesebb pénzt kap a munkájáért, nem a nő hibája. Hanem a társadalomé, amelyik így rendezkedett be.

Kérdező. Te nem vagy férfi, hanem egy csak egy selejt. Egy söpredék. Még az emberhez sincs közöd, nemhogy a Férfihoz. Ennyit rólad.

2014. júl. 11. 17:02
 52/91 A kérdező kommentje:

Harcos 63%-os .

Neked mi van a lábaid között? Avagy férfi vagy nő vagy-e? Vagy mind a kettő , esetleg egyik sem ?(ma már ugye nem lehet tudni, ezért kérdezem)

Olyan jók ezek az ócsárolgatások, ezektől csak még erősebb leszek. Anonimitás? Ember, még jó hogy nem ezekkel az elveimmel fogom kezdeni az ismerkedést egy nőnél. De miért van olyan érzésem, hogy valamelyik előző barátnőm sérteget, ahelyett hogy okosítaná magát, ha már egyetemre jár/vagy járt? :D Nem véletlenek ezek az ócsároló szövegek...

Ha pedig ez tévedés, akkor bocs. Amúgy, ha férfi vagy, miben fogadunk hogy én sikeresebb vagyok a nőknél, mint te? Ez egy intuíció, megérzés.

Nekem eddig egyetemista vagy egyetemet végzett nőim voltak, a felük szemüveges volt és intelligens. Szerinted pont én nem tudom, hogy hogyan kell bánni a nőkkel? Hamarosan gyerekem is lesz, ha Isten úgy akarja , emberke.

2014. júl. 11. 17:29
 53/91 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted a szemüveg és az intelligencia között van párhuzam??

Óh édes istenem....

2014. júl. 11. 17:34
 54/91 anonim ***** válasza:
100%

Lényegtelen a nemem, rólad tudjuk, hogy ember sem vagy. Elveid sincsenek, egyik szavaddal ütöd a másikat. (Haha)

Most mondjam, hogy mivel nem lehet mindent szavakkal megoldani, ezért találkozzunk?

Simán megölnélek, csak az a baj, hogy ugyan annyit kapnék egy igazi emberért.

A szánalmas próbálkozásod a személyeskedésre pedig csak azt árulja el, hogy annyi intelligencia sincs benned, mint egy kávéskanálban.

2014. júl. 11. 17:36
 55/91 anonim ***** válasza:

Tehát az okfejtésed szerint te is megérdemelnél egy-két pofont, mert olyan nagy a mellkasod.

Még mindig nem írtad meg, hogy hova menjek, gondoltam, hogy csak neten keresztül nagy a pofád. :)

2014. júl. 11. 17:38
 56/91 anonim ***** válasza:
62%
Nem pesti vagyok. Utaznod kell Debrecenig.
2014. júl. 11. 17:39
 57/91 anonim ***** válasza:
100%
Rendszerint az ilyen selejtek azok, akik csak azért verik itt a nyálukat, mert képtelenek összehozni egy normális kapcsolatot, persze ez nem véletlen. Egy értelmes nő menekül az ilyen sz**rf**szúak elől.
2014. júl. 11. 17:41
 58/91 A kérdező kommentje:

szerintem te tudod ki vagyok 63%os és 77%os

Elképzelhetetlen, hogy ismeretlenül ennyire vehemensen és agresszíven támadjál engem, már nem elsőre. Sőt , ti ketten is ismeritek egymást.

HA nem ismernél engem, nem valószínű, hogy egy, számodra ennyire jelentéktelen kérdésben ennyire támadó és fenyegető legyél. Ezért gondolom, hogy ismersz engem. Ha pedig nem ismersz, akkor te egy beteg ember vagy, mind a ketten, forduljatok pszichiáterhez, mert ez klinikai eset, amit itt műveltek.

2014. júl. 11. 17:42
 59/91 anonim ***** válasza:
Én a kérdezőtől kértem a lakcímét
2014. júl. 11. 17:42
 60/91 anonim ***** válasza:

Az egyetlen aki itt beteg az te, csak te nem vagy ember, hanem egy aljadék szerencsétlen. Az összeesküvés elméleted is csak ezt támasztja alá.

Adj hálát az égnek, hogy nem ismerlek, már rég nem élnél. Mondjuk azt sem értem, hogy anyád miért nem köpött inkább a földre, ahogy a többit szokta... Biztos nagy élmény volt neki felnevelni egy ekkora semmirekellő idiótát. Kicsit sajnálom. De csak egészen kicsit, hiszen valahol az ő bűne is, hogy egy ilyen nyomorék féreg létrejöhetett.

2014. júl. 11. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!