Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elcsattanhat néha egy-egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elcsattanhat néha egy-egy pofon egy partneri viszonyban?

Figyelt kérdés

Szóval, ma már a nőknek akkora mellkasuk van, hogy egy-két pofonra összepakolnak és még a gyereket is ott hagyják(ha van gyerek) , vagy azért vannak még konzervatív lányok/nők is? Nem mintha ilyet szeretnék tenni, félreértés ne essék, csak hát néha elszabadulhatnak az indulatok, főleg, ha mind a kettő talpraesett és intelligens. Vagy ilyenkor megy a feljelentés? Mi alapján ítélnek el? Az alapján, hogy bőrpír van az arcán?

Mi erről a témáról a véleményetek?

2014. júl. 10. 14:26
 21/91 anonim ***** válasza:
Ha ahhoz hogy férfi legyek, az kell, hogy üssem a nőket, akkor inkább nem leszek férfi.
2014. júl. 10. 17:52
 22/91 anonim ***** válasza:
87%

Csak aztán nehogy olyannal kezdj, aki visszakézből eltöri a karod - mellesleg megérdemelten.

Három esetben tartom jogosnak (ha már...):

- ok nélkül anyázok, szidom a szeretteit, olyat mondok, amivel direkt megbántom

- én ütök először - ő csak visszaadja

- pánikrohamot kapok, amiből nem tud másképp kihozni

De értelmes ember kommunikál, nem üt.

2014. júl. 10. 18:27
 23/91 anonim ***** válasza:
Nekem meg 132 volt az IQ-m mikor legutoljára mérték. Tesóm a Mensa tagja, én is lehetnék ha kedvem lenne. Neki pl 145 körül van, mi ahhoz képest a te kis 120-ad? xD Még elég sok kéne, hogy helyesen is írj! :) - "egyenlősség" :D "Egyenlősség"-et kérem! Remélem találkozol egyszer egy nővel aki jól visszaüt. Vagy lehet, hogy valamelyik már elagyabugyált, s azért vagy ilyen... :P
2014. júl. 10. 19:14
 24/91 A kérdező kommentje:

utolsó,a valóságban is ekkora pofád lenne? :)

mert nekem nem csak 120-as iq-m van, hanem két öklöm is, amit használok ha kell :)

2014. júl. 10. 20:06
 25/91 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ugye tudod, hogy neten keresztül mindenkinek ott vana két ökle, de általában, aki nőket üt meg, az azért teszi, mert egy férfihoz nincs elég vér a pucájában? Tehát a leggyávább, legalantasabb fajta.

Ha akarod lejátszhatjuk? Hol és mikor?

2014. júl. 10. 20:45
 26/91 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az IQ-d 120 de sok ember szemében csak egy primitív pasi vagy amiért a problémáidat tetlegességgel akarod/tudod megoldani.

Az sem az intelligenciádról árulkodik, hogy aki más véleménnyel van a témáról mint Te abba belekötsz. Az írásod is egy buta embert tükröz, mint sem egy okosat.

2014. júl. 10. 20:52
 27/91 A kérdező kommentje:
válaszolj a privát üzenetemre te kutya, nem itt beszéljük meg, hanem privátban, írtam már neked privátot
2014. júl. 10. 21:07
 28/91 anonim ***** válasza:
100%

Ahol elcsattan a pofon, az már nem kapcsolat.

És nem, a nők nem azért lépnek mert nagy a mellkasuk, hanem azért, mert nem hagyják hogy megalázzák őket, mert nem idióták.. már a normálisabb nők nem.

2014. júl. 10. 21:36
 29/91 anonim ***** válasza:
94%

A 26-os hiper-szuper-ultraintelligens kedves válaszoló vagyok. :D

Képzeld el, elolvastam a válaszokat mielõtt írtam volna, és biztos hihetetlen lesz, de nem akadtam volna ki.

Nekem is van olyan véleményem amit társadalom 90%-a ellenez, lebetegez és beszól miatta ha szóba hozom.Tisztában vagyok azzal, hogy minden ember más és más, attól mert én másként látok valamit mint a többség nem fogok velük leállni veszekedni. Én úgyse gyõzöm meg õket, õk meg engem. Ha olyan okos vagy mint mondod akkor tudhattad volna, hogy ez lesz mert sokan elítélik a legkisebb fizikai bántalmazást is, márpedig a pofon az. Ha csak bõrpír marad utána akkor is. Kiírsz egy provokatív kérdést és csodákozol ha letámadnak?

Ehhez az én 94-es IQ-m is elegendõ, hogy ezt magamtól megállapítsam. :D

Büszke is vagyok magamra. :D

Igaz, hogy hülye vagyok de legalább nem bántalmazok senkit se, még szóban se.

2014. júl. 10. 22:16
 30/91 A kérdező kommentje:

Ez egy tisztességes válasz volt a részedről utolsó.

LEhet, hogy igazad is van. Te tudsz szerénységet mutatni, de a sok nem is mondom micsodák, nem tudnak.

Le a kalappal előtted.

2014. júl. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!