Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elcsattanhat néha egy-egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elcsattanhat néha egy-egy pofon egy partneri viszonyban?

Figyelt kérdés

Szóval, ma már a nőknek akkora mellkasuk van, hogy egy-két pofonra összepakolnak és még a gyereket is ott hagyják(ha van gyerek) , vagy azért vannak még konzervatív lányok/nők is? Nem mintha ilyet szeretnék tenni, félreértés ne essék, csak hát néha elszabadulhatnak az indulatok, főleg, ha mind a kettő talpraesett és intelligens. Vagy ilyenkor megy a feljelentés? Mi alapján ítélnek el? Az alapján, hogy bőrpír van az arcán?

Mi erről a témáról a véleményetek?

2014. júl. 10. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
89%
nem
2014. júl. 10. 14:29
 2/91 anonim ***** válasza:
11%
Egyszer-egyszer oké.Mert,az nem párkapcsolat,ha nem veszekednek néha-néha.De,többszörösen már lehet ,hogy fel kellene jelenteni szerintem.
2014. júl. 10. 14:29
 3/91 anonim ***** válasza:
69%

szerintem nem és nem is kell eltűrnie ha bántják

ha nem komoly csak nem tesz feljelentést, főleg ha ez nem gyakori (azért azt én is túlzásnak találom)

2014. júl. 10. 14:30
 4/91 anonim ***** válasza:
96%

Jól látom, hogy az ott egy 7%-os? :D

Amúgy szerintem nem csattanhat el.

2014. júl. 10. 14:31
 5/91 anonim válasza:
100%
Minek az erőszak ha szavakkal is meglehet oldani a vitàt?
2014. júl. 10. 14:34
 6/91 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet szavakkal mindent megoldani :(
2014. júl. 10. 14:37
 7/91 A kérdező kommentje:
Ha szavakkal meg lehetne oldani mindent, nem lenne a világon fegyver sem, sem rendőrség, sem katona, sem biztonsági őr, semmilyen erőszak-szervezet, érted már?
2014. júl. 10. 14:38
 8/91 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem sem csattanhat el..ha mind a kettő talpraesett és intelligens, pont akkor nem szabadna így elszabadulnia az indulatoknak, uralkodjanak magukon.
2014. júl. 10. 14:42
 9/91 anonim ***** válasza:
95%
Bántani a másikat fizikailag. Számomra elképzelhetetlen. Ez a cselekedet feltételez egy bizonyos értelmi/érzelmi szintet. Persze alulról. A környezetemben fel se merül ilyen.
2014. júl. 10. 14:43
 10/91 anonim ***** válasza:
96%
Miért, ha felpofozod, attól megoldódik? Én nagyon ritkán hallottam olyan ról, hogy a nő otthagyja a gyerekét. Vagy viszi magával, vagy együtt szenvednek. Amúgy meg akkor a nő is megüthet téged, hogy elintézze a problémáit? Vagy azt már nem, csak a férfdinak szabaD? Gondolkozz már el!
2014. júl. 10. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!