Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elcsattanhat néha egy-egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elcsattanhat néha egy-egy pofon egy partneri viszonyban?

Figyelt kérdés

Szóval, ma már a nőknek akkora mellkasuk van, hogy egy-két pofonra összepakolnak és még a gyereket is ott hagyják(ha van gyerek) , vagy azért vannak még konzervatív lányok/nők is? Nem mintha ilyet szeretnék tenni, félreértés ne essék, csak hát néha elszabadulhatnak az indulatok, főleg, ha mind a kettő talpraesett és intelligens. Vagy ilyenkor megy a feljelentés? Mi alapján ítélnek el? Az alapján, hogy bőrpír van az arcán?

Mi erről a témáról a véleményetek?

2014. júl. 10. 14:26
 61/91 anonim ***** válasza:
Nem fogja megadni, mert egy gyáva féreg. Nőket ver és csak a neten ekkora "ember". Az ilyenek nem igazán érdemlik meg az életet sem. Remélem hamar megdöglik. Sőt, remélem kínhalált hal. :) Az ilyen csak ezt érdemli.
2014. júl. 11. 17:49
 62/91 A kérdező kommentje:
Moderátorok, ilyenkor hol vagytok? Lenne mit törölni pedig.
2014. júl. 11. 17:51
 63/91 anonim ***** válasza:
Tudod jelenteni azokat a válaszokat amikkel gond van!
2014. júl. 11. 17:58
 64/91 anonim ***** válasza:

A moderátoroknak már a kérdésedet is törölni kellett volna, mert támogatólag lépsz fel az erőszak ellen. Rengetegszer jelentettelek már.

Remélem egyszer valaki alaposan összever, hogy életed végéig károsodást szenvedj és max úgy tudj létezni, mint egy növény.

2014. júl. 11. 18:01
 65/91 anonim ***** válasza:
A helyedben ma éjszaka legalább egy villanyt égve hagynék, ugyan is megvagy. ;)
2014. júl. 11. 18:02
 66/91 A kérdező kommentje:
Csak azért össze akarsz velem verekedni, mert nekem más a véleményem, mint a tiéd? Ez valóban így van?
2014. júl. 11. 18:07
 67/91 anonim ***** válasza:
Nem, mert egy nőverő kötsög vagy
2014. júl. 11. 18:10
 68/91 anonim ***** válasza:

Most mit mentegetőzöl? Te vállaltad, hogy nőket versz és most nem tetszik, amit kapni fogsz érte?

Pedig előbb utóbb mindenki megkapja azt, amit érdemel. Csak te előbb fogod most.

2014. júl. 11. 18:13
 69/91 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted már vertem nőt? Ezt honnan tudod? Többet tudsz mint én magam? Segíts, nincs tudomásom nőverésről, de ha segítesz, még meg is köszönöm. Komolyan, segíts, mikor vertem én nőt? Tán tényleg ismersz? Még jobban is mint én magamat?
2014. júl. 11. 18:13
 70/91 anonim ***** válasza:

Nem most kell védekezni, majd este.

Én most megyek.

2014. júl. 11. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!