Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha úgy érzem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy érzem nem törődik velem a barátom?

Figyelt kérdés

táv kapcsolatban vagyunk,több mint 1 éve. Még nem találkoztunk,de ez most nem is ez a lényeg. Hétfőtöl koncertekre megy,ami 1 hétig tart (olyan sátoros akármi,de nem is ez a lényeg).és folyton attol félek,hogy megcsall.1 éve ezelőtt 2 hét után megtette,amire ha már csak rá gondolok,rögtön libabőrös leszek.állítólag haver mondta.ő mindig azt mondja hogy nem fog,meg ilyenek,de ő azt csinál ott amit ő akar,azzal csal meg akivel ő akar,nekem a megcsalás egy félelmem,és ha nem győznek meg maximálisan,ha nem bízonyít,akkor félelmem is marad.fb-on tartjuk a kapcsolatot.és vagy ír,vagy nem,vagy látja és nem ír vissza,csak fél óra -óra mulva,ez nekem rosszul tud esni.ilyenkor mindig az jár a fejembe hogy velem van-e baja,esetleg van-e más.lehet én vagyok tul érzékeny,de én ilyen vagyok.én örülök ha jol érzi magát,mint pl. a koncerteken,de nekem szükségem lenne arra,hogy velem is törődjön,észre vegyen.egyébként 1 év alatt 3x-orra jöttünk össze.mikor 3x-orra összejöttünk,elveszítettem egy fiú barátot,aki szerelmes volt belém.ő nagyon ellenezte hogy kibékültem a barátommal,utánna egy darabig még beszéltünk,annyit mondott hogy becsületre méltó vagyok és kár hogy az előző bnője nem ilyen volt,de ma már nem is beszélünk,ő megy a saját feje után,új barátokat szerzett,én is mék a saját fejem után.

Ha szakítok a barátommal,lelkem romokba lenne,az övé nem tudom mennyire,de egy idő után szerintem úgy is kibékülnénk.ha vele maradok,megint csak szenvedek,mert rettegek attol,hogy tényleg megcsall, meg attol hogy nem szeret.nekem fontos az,hogy valaki azért legyen velem,mert szeret,nem azért hogy legyen valakije.tudom nekem/nekünk kell dönteni, de ti mit tennétek ilyen helyzetben? 20/f és 19/l

2014. júl. 4. 11:50
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Milyen lelki kapcsolat? Facebookon mindenki azt hazudik, amit akar. Élőben is hazudhat, de kisebb eséllye.
2014. júl. 4. 22:26
 42/47 anonim ***** válasza:
De amúgy téged ki hülyézett le?? Senki nem mondta h hülye vagy.. elmondtuk a véleményeinket és sztem tudat alatt ezt te is tudod csak nem akarod belátni..Hogy tudjon veled többet törődni a srác, ha még soha nem is taliztatok?? És ha kamu néven van fent? Vagy ha többet ír akkor megnyugszol? 19 éves vagy.. nincs igényed arra mint sok más koeidbelinek, hogy eljárj a szerelmeddel szórakozni vagy moziba vagy akárhova? Saját magad teszed tönkre..Meg akárhogy is van ha olyan nagy lenne a szerelem akkor taliznátok, mwrt meg lehet oldani mindent..De annak is mi értelme ha egy évbe egyszer taliztok? Meg azon idegeskedsz h ugyan kivel van..Szted egy férfinak nincsenek szükségletei?? Azt mondd amit akar.. Úgy sem tudod h igaz e vagy sem. Miért ragaszkodsz ennyire hozzá? És ne mondd azért mert szerelmes vagy..Mert mibe? Virtuális dolog az egész..Sztem neked nincs önbizalmad és nem mersz ismerkedni csak így neten!! Ezzel csak magad is becsapod.. vedd észre!! Senki nem akar beleszólni a te életedbe, csak jót akarunk de egyébként úgy b..od el a fiatalságodat ahogy akarod..ez tényleg a te döntésed!
2014. júl. 4. 23:10
 43/47 anonim ***** válasza:
Volt egy lány ismerősöm, aki ugyanilyen "távkapcsolatban" élt egy fiúval, egy évig jártak így, mert a fiú másik országban élt. Viszont ők 1 év múlva találkoztak egymással, aztán félévente is. Később a lány kiköltözött hozzá, de kb. fél év múlva vissza is jött, mert kiderült, mégse passzolnak egymáshoz. Szerintem jobb lenne, ha először te is megismernéd személyesen.
2014. júl. 5. 18:52
 44/47 A kérdező kommentje:
én meg olyat is tudok hogy évekig leveleztek aztán összejöttek
2014. júl. 6. 09:12
 45/47 anonim ***** válasza:
Évekig vársz valakire, aki vagy össze jön vagy nem...
2014. júl. 6. 16:24
 46/47 kicsipa válasza:
Nem mondok semmi kecsegtetőt,ezért inkább ne is olvasd végig.Azt akarod hogy többet,vagy egyáltalán foglalkozzon veled?Figyelj ha annyira működik akkor hajrá,biztos oda meg vissza van érted,ha egyetlen egy mocskos találkozót sem tudtatok szervezni.Biztos össze jön.Remélem azért egy korod belit úgymond szeretsz,és nem egy ....fil állatot,már boccs.Amúgy szerintem inkább légy hálás a többieknek,mert csak segiteni akartak,hogy ne bolondulj meg.Tényleg bocsi,de csak segiteni akartunk.
2014. júl. 8. 21:32
 47/47 anonim válasza:
nem azt írta hogy egy éve vannak együtt te sötét gyökér te -.- azt írta hogy TÁVKAPCSOLATBAN VANNAK 1 ÉVE azt nem írta hogy mennyi ideje vannak együtt... na mindegy a lényeg... hogyha még nagyon sokáig van távol akkor nem éri meg várni... én mondjuk egy hónap után kikészültem volna grat hogy bírod / bírtad ha vannak ismerőseid akik ott vannak ahol ő akkor egy kis információt talán tudsz róla szerezni hogy van -e valakije hogyha hamar visszatér hozzád akkor még várj szerintem de ha még hónapokat van távol akkor nem éri meg, keress olyat aki melletted van bármi van :) remélem segítettem 20/f
2014. júl. 12. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!