Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha úgy érzem nem törődik velem a barátom?
táv kapcsolatban vagyunk,több mint 1 éve. Még nem találkoztunk,de ez most nem is ez a lényeg. Hétfőtöl koncertekre megy,ami 1 hétig tart (olyan sátoros akármi,de nem is ez a lényeg).és folyton attol félek,hogy megcsall.1 éve ezelőtt 2 hét után megtette,amire ha már csak rá gondolok,rögtön libabőrös leszek.állítólag haver mondta.ő mindig azt mondja hogy nem fog,meg ilyenek,de ő azt csinál ott amit ő akar,azzal csal meg akivel ő akar,nekem a megcsalás egy félelmem,és ha nem győznek meg maximálisan,ha nem bízonyít,akkor félelmem is marad.fb-on tartjuk a kapcsolatot.és vagy ír,vagy nem,vagy látja és nem ír vissza,csak fél óra -óra mulva,ez nekem rosszul tud esni.ilyenkor mindig az jár a fejembe hogy velem van-e baja,esetleg van-e más.lehet én vagyok tul érzékeny,de én ilyen vagyok.én örülök ha jol érzi magát,mint pl. a koncerteken,de nekem szükségem lenne arra,hogy velem is törődjön,észre vegyen.egyébként 1 év alatt 3x-orra jöttünk össze.mikor 3x-orra összejöttünk,elveszítettem egy fiú barátot,aki szerelmes volt belém.ő nagyon ellenezte hogy kibékültem a barátommal,utánna egy darabig még beszéltünk,annyit mondott hogy becsületre méltó vagyok és kár hogy az előző bnője nem ilyen volt,de ma már nem is beszélünk,ő megy a saját feje után,új barátokat szerzett,én is mék a saját fejem után.
Ha szakítok a barátommal,lelkem romokba lenne,az övé nem tudom mennyire,de egy idő után szerintem úgy is kibékülnénk.ha vele maradok,megint csak szenvedek,mert rettegek attol,hogy tényleg megcsall, meg attol hogy nem szeret.nekem fontos az,hogy valaki azért legyen velem,mert szeret,nem azért hogy legyen valakije.tudom nekem/nekünk kell dönteni, de ti mit tennétek ilyen helyzetben? 20/f és 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!