Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom nem törődik velem?
Megértem őt.
Gondolom a pasik se hívják oda hallgatózni a haverjaikat,talán meghallotta a csipogásukat,egy telefon beszélgetés 2 emberre tartozik,én sem örülnék,ha másvalaki hallgatná,amit beszélek valakivel.
"az sms-eimre sem válaszol. csak egyszer írt h h most nem bírunk beszélni csak 10 kor. Én meg fél 11 ig vártam de nem jött.Miért csinálja ezt? Most mit tegyek?"
Lehet hogy ő is rájött hogy egy butuska,éretlen kis lányka vagy még,és talált jobbat.
Amúgy ti most nem is találkoztatok, hanem csak skype-on megbeszéltétek, hogy jártok??
Wow.
4.: Te jól vagy összerakva?:D Milyen nőről beszélsz? Itt egy kislányról van szó, akinek ez a srác az első barátja. Te biztosan nagy szakértő voltál ilyen idős korodban...:D
Egyébként kérdező: tényleg ne keresd. Éretlenek vagytok még, fiatalok, de jól is van ez így. Majd keresni fog, ha akar, ha pedig nem, akkor se bánkódj, mert szinte nem is ismeritek egymást. Majd lesz másik.:)
Egyébként szerintem még mindig jobb, hogy telefonon/skype-on élitek a szerelmi életeteket, mintha egyből az ágyban kötnétek ki mint a sok mai 13 éves. De úgy látom, itt mindenki más profi párkapcsolat szakértőként született...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!