Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a barátom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátom nem törődik velem?

Figyelt kérdés
Kb. két hete találkoztam egy fiúval és állítólag megtetszettem neki. Az egyik barátomnak is mondta h nagyon jó és szexi vagyok meg h szeretne velem járni, de abszolut nem is írt és nem csinált semmit két hétig pedig tudta h ő is bejön nekem, ezért minden bátorságomat összeszedve írtam neki facebookon h ha tetszem neki és akar velem járni akkor írjon vissza és vissza is írt h "igen nagyon tetszem neki" aztán később skypolni kezdtünk egymással és megkért h járjak vele és én igent mondtam neki. De azóta nem is nagyon beszéltünk mert nem bírjuk egymást hívni, de szombaton valaki más telefonjáról végre bírtunk beszélgetni, de fölcsesződött rám h "ha velem beszél telefonon akkor csak velem beszél és máskor ne hívjam oda a barátnőimet meg ilyesmi" és azt mondta h majd holnap beszélünk skypon és azóta semmi, az sms-eimre sem válaszol. csak egyszer írt h h most nem bírunk beszélni csak 10 kor. Én meg fél 11 ig vártam de nem jött.Miért csinálja ezt? Most mit tegyek?

2012. nov. 19. 08:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen egy igazi, érett kapcsolat. Gratulálok!
2012. nov. 19. 08:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én besírtam :D skype,facebook,telefon. ezen élitek a szerelmi életetek ?
2012. nov. 19. 09:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Megértem őt.

Gondolom a pasik se hívják oda hallgatózni a haverjaikat,talán meghallotta a csipogásukat,egy telefon beszélgetés 2 emberre tartozik,én sem örülnék,ha másvalaki hallgatná,amit beszélek valakivel.

"az sms-eimre sem válaszol. csak egyszer írt h h most nem bírunk beszélni csak 10 kor. Én meg fél 11 ig vártam de nem jött.Miért csinálja ezt? Most mit tegyek?"

Lehet hogy ő is rájött hogy egy butuska,éretlen kis lányka vagy még,és talált jobbat.

2012. nov. 19. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de mit rohangálsz utána? Szard le! Ha akar valamit, tudja, hol talál. Ebből a történetből fontos dologok hiányoznak a női oldalról: Tartás, gerinc, elvárások a fiúval szemben, türelem! Amit most csinálsz, lehetsz bármilyen szép, szánalmassá tesz! Mi az, hogy Te keresed, mert nem bírod kivárni, amíg ő keres, úgy, hogy még SEMMI sincs köztetek, majd néhány skype-os perc után, amikor kb. ovis szinten kijelentitek, hogy most "járunk" már sms-eket irogatsz neki. Nézz már magadra, hova süllyedsz! Ő meg nem méltóztatik keresni? Hát kinek képzeli magát? Szállj le a földre, de sürgősen és nézz tükörbe. Tényleg ilyen egy NŐ? Mert ez lenne a cél, nem? Nőnek lenni. Egy igazi nőt meghódítani kell, megfelelni akar neki a férfi, és keresi-kutatja az utat a lelkéhez! Nem unja az sms-eit és néhány beszélgetés után kioktatja, hogyan is kellene telefonálnia! Atya ég! Nem igaz, hogy nem látod, hogy viselkedsz!
2012. nov. 19. 09:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Amúgy ti most nem is találkoztatok, hanem csak skype-on megbeszéltétek, hogy jártok??

Wow.

2012. nov. 19. 09:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Na jó oké h kicsit messzire mentem ,de nekem ő a legelső barátom és még nem vagyok valami "szakképzett".......
2012. nov. 19. 09:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

4.: Te jól vagy összerakva?:D Milyen nőről beszélsz? Itt egy kislányról van szó, akinek ez a srác az első barátja. Te biztosan nagy szakértő voltál ilyen idős korodban...:D

Egyébként kérdező: tényleg ne keresd. Éretlenek vagytok még, fiatalok, de jól is van ez így. Majd keresni fog, ha akar, ha pedig nem, akkor se bánkódj, mert szinte nem is ismeritek egymást. Majd lesz másik.:)

Egyébként szerintem még mindig jobb, hogy telefonon/skype-on élitek a szerelmi életeteket, mintha egyből az ágyban kötnétek ki mint a sok mai 13 éves. De úgy látom, itt mindenki más profi párkapcsolat szakértőként született...:D

2012. nov. 19. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerinted az egy kapcsolat, ha még nem is találkoztatok? Keress olyan fiút, aki a közelben él, és normálisan tudtok találkozni.
2012. nov. 19. 09:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, valóban nem voltam szakértő, de nem kezdeményeztem srácnál, akkor sem, amikor egy évet kellett rá várnom, és nem 2 hetet (!!). Megérte egy évet várnom, utána 4-et voltunk együtt. Lehet, hogy nem gondolkodom jól, de valamit mégiscsak kiváltott belőle, hogy ő tette meg az első lépést és a következőket is. Könnyű esetek nem tartanak sokáig! Nem muszáj elkövetni a hibákat, lehet tanulni máséból is. Ha sokat olvas itt, láthatja ki-hol rontja el. Szerintem a manapság a nő is kezdeményezhet, meg irányíthat dolog egy butaság. Ha keverjük a szerepeket, ne lepődjünk meg, ha utána nem nőként bánnak velünk, hanem egy haverként, akit el lehet küldeni a fenébe, meg hetekre elfelejteni. Igaz, ő még nem nő, de most kezd el kialakulni valami. Nem utólag kell változtatni, előre érdemes átgondolni a dolgokat. Ez a srác nem a barátja, és még nem járnak, mert az nem erről szól. Nem a barátja hanyagolja el, hanem valaki, aki tetszik neki, tojik a fejére, mert túlságosan nyomul. Ez ennyi.
2012. nov. 19. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!