Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátom észre sem vesz már, minden este játszik?
ha kihúznád az UTP kábelt a gépéből.
nem lehet valami úriember :/
Szerintem új le vele beszélgetni, hogy mivel lehetne kicsit fellángoltatni a kapcsolatotokat!
Valóban nem az a baj hogy játszik, hanem, hogy túl monotonná vált a hétköznapotok. És nincs amivel megtörnétek ezt a szürkeséget!
Na jól sejtettem hogy ez a probléma.:D
Megmondom neked amíg nem hagyod ott tuti nem kapcsol, de lehet utána se.
Én már csak tudom 2 éve szoktam le arról a szarról, addig napi 10 órát játszottam vagy 2-3 évig. Igaz én nem barátnő mellett, csak így meg pont azt értem el, hogy mire abbahagytam elmúltam 18 azt még egy csók sem volt soha senkivel, mert állandóan csak a gépet nyomtam. Borzasztó addiktív az a szar így visszanézve, "2 éve tisztán." xd
2-es vagyok, akkor újra elmagyarázom, hogy értettem, amit írtam kommentben mert látom 0%, nagyon nem ment át:
Szóval sosem értem, miért olyan srácok kapnak meg ilyen érzelmes barátnőket, mint a kérdező pasija is, aki nagy ívben szarik a barátnőjére, én pedig aki foglalkozna vele mindig, nem jutok értelmes nőhöz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!