Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom sosem mondja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sosem mondja hogy szeret vagy hiányzom neki de nagyon sokat törődik velem és nagyon figyelmes. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Pl ma és tegnap is állásinterjún voltam, és este megjegyezte hogy egész nap gondolt rám az interjú miatt. Említettem hogy másnap is lesz egy délelőtt 10 kor, erre másnap az interjú előtt egy fél óráal küldött egy smst hogy nagyon szorít, stb, utána délután meg még egyet hogy hogy sikerült. Mikor együtt vagyunk akkor is állandóan ajnároz, ölelget, simogat, visz mindenfelé, étterem, apróságok,csoki, masszázs stb. Szexben is nagyon odaadó. De viszont sosem mondja hogy szeret, sem azt hogy hiányoztam neki. (de szerintem hiányzom neki mert szokott rá utalni, hogy szinte örökkévalóságnak tűnik az idő két találkozás közt meg hogy rengeteget szokott rám gondolni, stb stb). Ez jelentheti azt hogy nem érez szerelmet irántam és nem akar szivatni meg hazudni hogy igen? vagy csak büszkeségből nem mondja ki? Eddigi kapcsolataimban ha idáig eljutottam valakivel az illető már ezerszer elmondta hogy mennyire szeret. Tudom hogy nem agyunk egyformák, de valahogy ezt szoktam meg. Mi lehet a baj most? Lehet hogy mégsem szeret csak rosszul olvasom a jeleket?
2013. aug. 21. 17:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
mi a gond? én nem értem csupán?:D
2013. aug. 21. 17:56
 2/19 anonim ***** válasza:
alacsony érzelmi intelligencia
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
A tettek minden szónál többet jelentenek. El sem olvastam leírásod, de az érzést éreztetni kell, nem pedig beszélni róla. Ha megkapod annak örülj és ne legyél telhetetlen hogy nem mondogassa folyton, mikor már másból lekövetkeztetted hogy szeret. Nem a szavak ember, én sem vagyok az.
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát nem érzelmi intelligencia probléma, vannak emberek akik kissé bizonytalanabbak magukban, és ők igénylik hogy ki is mondják nekik az ilyesmit és ne csak találgatni és kombinálni kelljen a másikkal kapcsolatban.
2013. aug. 21. 18:01
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég. Bakker. Szerinted ha sms-eket küldözget, és ilyeneket mond: "szinte örökkévalóságnak tűnik az idő két találkozás közt meg hogy rengeteget szokott rám gondolni", az nem egyenlő azzal, hogy hiányzol neki? A többiből meg látszik, hogy szeret. Komolyan igaz az, hogy ha a nők találnak egy pasit, aki mindenben a kedvükre tesz és szereti őket, akkor addig kombinálnak, amíg ördögöt nem csinálnak belőle.
2013. aug. 21. 18:01
 6/19 anonim ***** válasza:
ti nem szoktatok beszélgetni egymással?:D ezt vele beszéld meg!!!!
2013. aug. 21. 18:05
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Látjátok, ilyen idióta az összes nő. Csinálnak ezek maguknak problémát. Ha van rajta sapka, azért, ha nincs, akkor meg azért... Szánalmas.
2013. aug. 21. 18:15
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen pasi is idióta, aki egy kalap alá veszi az összeset, mint egy 5éves.....
2013. aug. 21. 18:16
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
Csupán ismerni kell titeket. Szerintem ne vágd magad alatt a fát, élő példa rá a tisztelt kérdező.
2013. aug. 21. 18:22
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg csak felesleges probléma generálás amit csinálsz... Az én férjem a 15 év alatt pontosan 4 alkalommal mondta, hogy szeret, amikor eljegyzett, az esküvőnk napján és amikor a gyerekeink megszülettek... Soha nem jutott eszembe, hogy nem szeretne, mert érezteti velem. Nem a szavak embere és soha nem is volt az, és köszöni szépen az érzelmi intelligenciája is rendben van. Neki fontosabb éreztetni és érezni, nem beszélni róla. Vannak ilyen emberek.
2013. aug. 21. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!