Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm azt mondja, hogy hiányzom neki, viszont vidám képeket csinál, lehet nem is igaz?
Figyelt kérdés
2-3hónapig távol vagyunk. Azt mondja mindig rám gondol, és nagyon hiányzom neki, vár haza. Viszont látom, hogy a barátnőivel vidám képeket készít, mosolyog stb. Mikor így látom, akkor az jön elő, mintha nem is hiányoznék neki annyira, hisz boldog. Vagy csak túl önző vagyok?2013. júl. 16. 15:23
1/16 ivilicious válasza:
most miért kellene savanyú fejet vágnia?????????? nem érezheti jól magát a barátnőivel?
2/16 anonim válasza:
Igen, önző vagy. :) Örülj neki, hogy nélküled is teljes... elég nagy gáz lenne, ha tőled függene a "boldogsága". És attól még hiányozhatsz neki... de sokféle hiány van. Van, amikor a másik hiányától összeomlunk (az nem egészséges), és van, amikor a másik személye annyira kitölt, hogy amikor nincs velem, akkor is boldog vagyok. Még a hiányától is.
4/16 A kérdező kommentje:
dehogynem. Csak rögtön arra gondolok, hogy nem is olyan szomorú, meg nem is hiányzom úgy neki, ahogy mondja.
2013. júl. 16. 15:25
5/16 ivilicious válasza:
bármikor lehet mosolyt fakelni,az meg a másik..úristen...
6/16 anonim válasza:
Attól, hogy nem vág szomorú arcot még hiányozhatsz neki. Miért ha te képeket készítesz nem mosolyogsz?
7/16 anonim válasza:
komolyan csinaljon sírós képeket?:D
8/16 A kérdező kommentje:
nem...csak olyan boldognak tűnik, stb. És olyankor előjön, hogy minek mondja, hogy szomorú, hogy nem vagyok vele, és hiányzom neki. Pedig nagyon sírt szegény a búcsúzáskor, úgyhogy lehet csak felfújom...
2013. júl. 16. 15:34
9/16 anonim válasza:
Miért, neked nem szokott ilyenkor jó kedved lenni, te egész nap a sötét szobában keseregsz, vagy mi? Egyáltalán nem zárja ki az, hogy a barátnőivel jól érzi magát azt, hogy hiányzol neki.
10/16 anonim válasza:
Szerintem csak hazudik a csaj! Mind ezt csinálja. Örülj neki, hogy csak a barátnőivel készített képeket rakja fel. Szerintem dugja valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!