Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom sosem mondja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sosem mondja hogy szeret vagy hiányzom neki de nagyon sokat törődik velem és nagyon figyelmes. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Pl ma és tegnap is állásinterjún voltam, és este megjegyezte hogy egész nap gondolt rám az interjú miatt. Említettem hogy másnap is lesz egy délelőtt 10 kor, erre másnap az interjú előtt egy fél óráal küldött egy smst hogy nagyon szorít, stb, utána délután meg még egyet hogy hogy sikerült. Mikor együtt vagyunk akkor is állandóan ajnároz, ölelget, simogat, visz mindenfelé, étterem, apróságok,csoki, masszázs stb. Szexben is nagyon odaadó. De viszont sosem mondja hogy szeret, sem azt hogy hiányoztam neki. (de szerintem hiányzom neki mert szokott rá utalni, hogy szinte örökkévalóságnak tűnik az idő két találkozás közt meg hogy rengeteget szokott rám gondolni, stb stb). Ez jelentheti azt hogy nem érez szerelmet irántam és nem akar szivatni meg hazudni hogy igen? vagy csak büszkeségből nem mondja ki? Eddigi kapcsolataimban ha idáig eljutottam valakivel az illető már ezerszer elmondta hogy mennyire szeret. Tudom hogy nem agyunk egyformák, de valahogy ezt szoktam meg. Mi lehet a baj most? Lehet hogy mégsem szeret csak rosszul olvasom a jeleket?
2013. aug. 21. 17:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Te meg egy hímsoviniszta barom vagy, feltételezhetően egyedül. Biztos nagyon jó most neked:D
2013. aug. 21. 21:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Mert lehet, hogy ő értékeli ezt a szót?

Mert tudod a kakaós csigától kezdve a kiskutyákig lehet szeretni mindent és dobálni ez a szót....

Ergo majd kimondja, ha akarja

2013. aug. 21. 21:04
 13/19 A kérdező kommentje:
sztem ha nem erzi ugy ket honap utan akkor kesobb sem fogja, en meg nem biztos hogy szeretnek tobbet beleinvesztalni a sztoriba akkor. ugy lenne fair ha nyilt lapokkal jatszanank, ebbe pedig beletartozik az erzelmek megbeszelese is akar vannak, akar nem. en sem szeretem azokat akik injdokolatlanul koptatjak ezt a szot de en nem is ezt varnam el most.
2013. aug. 21. 21:06
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Akármelyik idióta kérdéshez beírok egy-két lélek- és szellemépítő jellegű, arrogáns, de mégis racionális kritikát, azonnal megkezdődik a tippelgetés a kilétemet illetően, és oktalanul is megkezdődik a gusztustalan diszkrimináció! :) Hajrá csajok, tippelgessetek csak...
2013. aug. 21. 21:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak olyan fajta, aki nehezen tudja kimutatni az érzéseit. Ha gyerekkorában ezt látta, akkor nincs mit csodálkozni rajta.
2013. aug. 23. 09:01
 16/19 viktor123456 ***** válasza:

Mindig vele lebzselsz, hogy hiányozhatnál neki? :-)

Majd ha 3 napig nem lát, akkor van rá lehetősége. :-)

2013. aug. 23. 09:14
 17/19 anonim ***** válasza:

5-ös milyen igazad van!

Kérdező így veszíted el azt aki szeret téged. Addig kombinálsz amíg kitalálod nem is szeret. Már most invesztálásról beszélsz miközben mindent megkapsz. Nem, neked ez nem elég. Tegyen úgy ahogy te elképzelted.

Majd mondani fogja neked sokszor aki nem gondolja komolyan.

2013. aug. 23. 09:34
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem lebzselek mindig vele. Hetente-kéthetente látom mert van köztünk vagy 200 km.
2013. aug. 23. 09:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálunk ez pont fordítva van, én nem szoktam állandóan hajtogatni, hogy szeretlek így meg úgy. A barátom sűrűn mondja, meg mindig meg szokta kérdezni, hogy "szeretsz? " és akkor mondom hogy igen. Nem azért nem mondom, hogy szeretem, mert nem szeretem, hiszen együtt élünk, mindig a kedvében szeretek járni, ha főzök vagy sütök valamit stb stb csak egyszerűen én akkor szeretem kimondani, mikor nekem jól esik, és nem elsősorban a mondogatásával szeretem kifejezni, hogy mit érzek.Szerintem ebben nincsen semmi rendellenes és ahogyan leírtad, biztos hogy nem unalmában csinálja teszi ezeket érted.
2013. aug. 23. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!