Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha úgy érzem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy érzem nem törődik velem a barátom?

Figyelt kérdés

táv kapcsolatban vagyunk,több mint 1 éve. Még nem találkoztunk,de ez most nem is ez a lényeg. Hétfőtöl koncertekre megy,ami 1 hétig tart (olyan sátoros akármi,de nem is ez a lényeg).és folyton attol félek,hogy megcsall.1 éve ezelőtt 2 hét után megtette,amire ha már csak rá gondolok,rögtön libabőrös leszek.állítólag haver mondta.ő mindig azt mondja hogy nem fog,meg ilyenek,de ő azt csinál ott amit ő akar,azzal csal meg akivel ő akar,nekem a megcsalás egy félelmem,és ha nem győznek meg maximálisan,ha nem bízonyít,akkor félelmem is marad.fb-on tartjuk a kapcsolatot.és vagy ír,vagy nem,vagy látja és nem ír vissza,csak fél óra -óra mulva,ez nekem rosszul tud esni.ilyenkor mindig az jár a fejembe hogy velem van-e baja,esetleg van-e más.lehet én vagyok tul érzékeny,de én ilyen vagyok.én örülök ha jol érzi magát,mint pl. a koncerteken,de nekem szükségem lenne arra,hogy velem is törődjön,észre vegyen.egyébként 1 év alatt 3x-orra jöttünk össze.mikor 3x-orra összejöttünk,elveszítettem egy fiú barátot,aki szerelmes volt belém.ő nagyon ellenezte hogy kibékültem a barátommal,utánna egy darabig még beszéltünk,annyit mondott hogy becsületre méltó vagyok és kár hogy az előző bnője nem ilyen volt,de ma már nem is beszélünk,ő megy a saját feje után,új barátokat szerzett,én is mék a saját fejem után.

Ha szakítok a barátommal,lelkem romokba lenne,az övé nem tudom mennyire,de egy idő után szerintem úgy is kibékülnénk.ha vele maradok,megint csak szenvedek,mert rettegek attol,hogy tényleg megcsall, meg attol hogy nem szeret.nekem fontos az,hogy valaki azért legyen velem,mert szeret,nem azért hogy legyen valakije.tudom nekem/nekünk kell dönteni, de ti mit tennétek ilyen helyzetben? 20/f és 19/l

2014. júl. 4. 11:50
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

bocsánat, 6-os vagyok...

"Mit tegyek ha úgy érzem nem törődik velem a barátom?"

Már a kérdés is ostobaság, milyen barátod? HOL?

"

2014. júl. 4. 12:19
 12/47 A kérdező kommentje:

lehet igazad van,de 1 év után akkor sem könnyű.még ha neked semmi se az ilyen kapcsolat,mert tudom sokan elitélik az ilyen kapcsolatokat,azért mégis csak nem könnyű eldobbni.tudod sok olyanrol tudok,hogy az ilyenekből lett család.:) meg olyanrol is tudok hogy 2 ellentétes nyelv + google fordító + távkapcsolat. és se profilkép semmi :)az ilyen mit mondjon? :) én úgy gondolom,hogy az enyém azért ettől egyszerűbb,ráadásul a táv sem olyan borzalmasan nagy,csak egy ország határ.:)

és ha találkoznánk nbizomyos időközönként,a félelem akkor is bennem lenne,ha nem bizonyít.

2014. júl. 4. 12:28
 13/47 A kérdező kommentje:
a válasz a 9-esnek szolt.
2014. júl. 4. 12:29
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez akkor is csak egy álomvilág. Viszont érdekes, hogy 19 évesen még nem ébredtél fel. Szerintem tuti koppanni fogsz, a kérdés már csak az, hogy mikor.
2014. júl. 4. 12:31
 15/47 A kérdező kommentje:
10-es nem,de az tök mindegy hova megy. nem is az a kérdés.
2014. júl. 4. 12:33
 16/47 anonim ***** válasza:
Jajj te:/ Ennek semmi értelme így. Igaza van a többieknek.
2014. júl. 4. 12:37
 17/47 anonim ***** válasza:
okés,Én feladom, olyan kéne hogy Facebook pszichiáter, a mai fiataloknak időszerű, akit sikerül onnan lekergetni,és kizavarni a valóságbam Nobel díjas lehetne.. :DD
2014. júl. 4. 12:39
 18/47 anonim ***** válasza:

Nyugi van.. azt hiszem válaszoltam a kérdésedre. Ez nem kapcsolat punktum. Csak megkérdeztem :D és de ez egy kérdés volt :D Kösz a választ. :)

Ha neked így jó akkor hajrá. De szerintem a srác csak szívat.

2014. júl. 4. 12:39
 19/47 A kérdező kommentje:
érdekes,hogy mindenki ott ragadt le hogy nem találkoztunk holott nem is az volt a kérdés hogy ez igazi kapcsolat-e vagy sem.
2014. júl. 4. 12:52
 20/47 A kérdező kommentje:
mindenki máshogy gondolja,ahány ember annyi gondolkodás mód....én úgy gondolom hogy lehet még ebből igazi kapcsolat,csak ahoz nem elég az én akaratom.
2014. júl. 4. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!