Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha úgy érzem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy érzem nem törődik velem a barátom?

Figyelt kérdés

táv kapcsolatban vagyunk,több mint 1 éve. Még nem találkoztunk,de ez most nem is ez a lényeg. Hétfőtöl koncertekre megy,ami 1 hétig tart (olyan sátoros akármi,de nem is ez a lényeg).és folyton attol félek,hogy megcsall.1 éve ezelőtt 2 hét után megtette,amire ha már csak rá gondolok,rögtön libabőrös leszek.állítólag haver mondta.ő mindig azt mondja hogy nem fog,meg ilyenek,de ő azt csinál ott amit ő akar,azzal csal meg akivel ő akar,nekem a megcsalás egy félelmem,és ha nem győznek meg maximálisan,ha nem bízonyít,akkor félelmem is marad.fb-on tartjuk a kapcsolatot.és vagy ír,vagy nem,vagy látja és nem ír vissza,csak fél óra -óra mulva,ez nekem rosszul tud esni.ilyenkor mindig az jár a fejembe hogy velem van-e baja,esetleg van-e más.lehet én vagyok tul érzékeny,de én ilyen vagyok.én örülök ha jol érzi magát,mint pl. a koncerteken,de nekem szükségem lenne arra,hogy velem is törődjön,észre vegyen.egyébként 1 év alatt 3x-orra jöttünk össze.mikor 3x-orra összejöttünk,elveszítettem egy fiú barátot,aki szerelmes volt belém.ő nagyon ellenezte hogy kibékültem a barátommal,utánna egy darabig még beszéltünk,annyit mondott hogy becsületre méltó vagyok és kár hogy az előző bnője nem ilyen volt,de ma már nem is beszélünk,ő megy a saját feje után,új barátokat szerzett,én is mék a saját fejem után.

Ha szakítok a barátommal,lelkem romokba lenne,az övé nem tudom mennyire,de egy idő után szerintem úgy is kibékülnénk.ha vele maradok,megint csak szenvedek,mert rettegek attol,hogy tényleg megcsall, meg attol hogy nem szeret.nekem fontos az,hogy valaki azért legyen velem,mert szeret,nem azért hogy legyen valakije.tudom nekem/nekünk kell dönteni, de ti mit tennétek ilyen helyzetben? 20/f és 19/l

2014. júl. 4. 11:50
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

A segítség csak a pszichológus hidd el, segítséget kértél, ez a segítség, aki kigyógyít a f-búk-ból, és Te fogsz a végén a legjobban nevetni, hogy mekkora szamár voltál...

Lesz rendes kapcsolatod, és nem egy fantom, csak menj el...

2014. júl. 4. 13:54
 32/47 anonim ***** válasza:
Nem a homokba kell dugni a fejed.. vedd észre amit írunk, mert nem rossz szándékból okoskodunk... Sajnos ezek a tények..
2014. júl. 4. 13:59
 33/47 A kérdező kommentje:
hagyjuk,már megbántam hogy kiírtam a kérdést,mert semmi értelem nem sült ki belőle.majd megoldom.
2014. júl. 4. 14:37
 34/47 anonim ***** válasza:
Nem veszed észre hogy csak segíteni akarnak? Mindegy, emberek ne tépjétek a szátokat... nem éri meg, ha hülye, és nem tér észhez akárhogy mondjátok neki.... ha neki ez így jó, ám legyen. A kérdésedre meg nem létezik válasz. Hogy törôdjön veled? Írjon sokat, vagy mi? >< Ezt én sem értem...Mert ha találkoznátok akkor mondanám hogy vegyen ajándékot neked, vigyen el valahova stb. Meg hogy tudja bizonyítani hogy nem csalt meg? >.< "Drágám, nyugi nem csaltalak meg?" vagy miiii? Facen lehet a tied, de a valóságba meg lehet másé... talán nem is sejted hogy szívat.
2014. júl. 4. 16:10
 35/47 A kérdező kommentje:

Utolsó nem olvastam végig a válaszodat mert már az eleje is felbaszta az agyamat.

És döntöttem,csak akkor hagyom elveszni a kapcsolatot (bár ti nem nevezitek annak),ha nem jutunk zöld ágra,és ha nem lesz más megoldás.ezt csak az tudja aki átéli.

Tudjátok nem ez az egyedüli távkapcsolat,vannak olyanok ahol a férfi angolul tud a nő magyarul és google fordítóval chatelnek az ilyen mit szoljon? Én inkább örülök hogy az én esetem jobb és megbízhatóbb,és mostmár tényleg nem érdekelnek a rosszinsulatú sértő válaszok,mindenkinek van saját dolga,problémája,törődjön azzal.

Nem a kapcsolaté vagyok emeletes hülye,hanem hogy kiírtam a kérdést,és semmi értelem nem sült ki belőle.

2014. júl. 4. 16:45
 36/47 anonim ***** válasza:
:D Ez kész :D Behalok rajtad komolyan :D Melyik mesében hallottál ilyenről? :D Jót nevettem :D Köszi ;)
2014. júl. 4. 18:46
 37/47 A kérdező kommentje:
jó olvasgatást ezen az oldalon: www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag__5783041-egy-ismerosom-interneten-megismerkedett-egy-ferfival-aki-megkerte-a-kezet-tana és inkább ezen a helyzeten szórakozz és ne az enyémen,mert az sokkal súlyosabb mint az én helyzetem! ;)
2014. júl. 4. 19:00
 38/47 A kérdező kommentje:

lehet nem jó a link amit küldtem.próbáld ezt:

www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag__5783041-egy-ismerosom-interneten-megismerkedett-egy-ferfival-aki-megkerte-a-kezet-tana

2014. júl. 4. 19:04
 39/47 anonim ***** válasza:
Baromi okos felnőtt emberek lehettek azok is, ha nem tudtak egymással _angolul_ kommunikálni, csak a google fordítóval. Még ha mondjuk dán lett volna a másik akkor oké, mert az nem alap, hogy legalább alapszinten tudjon az ember beszélni azon a nyelven, ellenben az angollal.
2014. júl. 4. 19:06
 40/47 A kérdező kommentje:
egyébként azt még tudni kell,hogy aki nincs benne az adott távkapcsolatban vagy akármilyen kapcsolatban,annak könnyű másokat ócsárolni meg lehülyézni,mert aki benne van a kapcsolatban,az rózsaszínnek látja a világot,nem számít neki senki véleménye.:) csak induljunk ki a linkből amit küldtem :) szemmel látható hogy a pasi átb*ssza hogy még csak nem is ismerősök fb-on,még profilképe sincs és mindig másik profilról ír,a nő mégis megérti és megbízik benne. :) az ilyen kapcsolatokat át kell élni ahoz,hogy valaki megértse.mert igen is ez is kapcsolat :) nem testi kapcsolat hanem lélek kapcsolat,amiből egyszer testi kapcsolat lehet.és egész nyugottan le lehet hülyézni,de érdemes elgondolkodni rajta!:)
2014. júl. 4. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!