Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom már nem törődik magával, eligénytelenedett. Mit csináljak vele?
Régen nagyon odafigyelt magára, sportolt, figyelt az öltözködésére, mindig tiszta volt. Nem volt divatmajom, férfias jelenség volt.
Fél éve vagyunk együtt de mostanság már nem ad magára. Abbahagyta a sportot is. Én alapjáraton sportoló vagyok, ennek kapcsán ismerkedtünk meg. Ennek hatására, lassan 10 kiló felesleg van rajta, ami nem valami szép látvány már. Borotválkozni se hajlandó, ha megyünk valahova, képes koszos cipőben, mosdatlanul eljönni. Mostanság már alsógatyát se cserél, hanem kifordítja a használtat... Szörnyen gusztustalan.
Leültem vele megbeszélni, hogy mi történt vele, mi a baj. Semmi sem történt, sem családi sem egyéb probléma ami okot adna a befordulásra. Rengeteg midnent próbáltam, de nem tudok neki segíteni, semmi sem használ. Fogalmam sincs mi történhetett vele, miért lett ilyen, de nekem már gusztusom sincs hozzáérni.
Őszintén szólva legszívesebb otthagynám, nincs kedvem egy ennyire igénytelen alakkal lenni, ráadásul még az okát sem mondja meg, hogy miért lett ilyen.
Mit tehetnék még?
Gyere hozzám és mulassunk. Én naponta cserélek alsót :DD
20/F
Legyél erőszakosabb, mondd meg neki, borotválkozzon már meg, cserélje a ruháit megfelelő időközönként, stb. Ne szépen kérd, legyél határozottabb, ha eddig nem voltál. Vidd el magaddal sportolni, együtt zuhanyozni, ilyenek.
Itt meg úgy is megkapod, hogy egy alsógatya 4 napig jó, ha fordítgatod :)
"Mostanság már alsógatyát se cserél, hanem kifordítja a használtat..."
Itt vált komolytalanná az egész. Ilyet nem csinál egy igénytelen ember. Simán csak visszaveszi az előző napit. Bukta van! :P
Mert egy lusta dög. Ennyire becsüli a saját testét.
Továbbá az utolsónál a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!