Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy a mai napig viszi magával a telefonj (ait) át a wc-re, zuhanyzáskor stb?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, nagyjából az elejétől ezt csinálja. Épp ezért gyanakszom az első perctől (és sajnos az elején jogos volt) persze én vagyok lehülyézve, hogy beteges vagyok, pedig nem egyszer kerültek elő (rengeteg) szőke hajszálak a kocsijában, pulcsiján, alapozós póló stb. Van olyan pasi, aki tényleg hátsószándék nélkül teszi ugyan ezt??? Mármint a telefon hurcolászást!!2013. nov. 2. 11:38
1/6 anonim válasza:
van...
de a te párodra szerintem ez nem igaz
2/6 Zakathol válasza:
Haverom szarás és fürdés közben is zenét hallgat a telefonjáról.
3/6 anonim válasza:
én van hogy netezek sz.rás közben. De a pasi ezek alapján amiket leírtál elég gyanús, hogy megcsal.
4/6 anonim válasza:
hmmm...ez különös, lehet, hogy telefonmániás, de a hajszálak...:S
5/6 ManderleyRe válasza:
az én barátom. tudja, hogy mindig a legrosszabb időpontban szoktam felhívni:D
6/6 anonim válasza:
Te nem az én bnőm vagy? :) Én is viszem magammal a telefonjaimat mindenhová és rajtam is pont szőke hajszálat talált a bnőm. De mai napig elképzelésem sincs, h hogyan került oda! Mondjuk rengeteg szőke hajszál már gyanús! Ha hívják előtted beszél vagy sem? Vagy le van némítva? Hát ha már 3 éve együtt vagytok, akkor ha van másik megmondja neki, h most ne keresse és kész. Vagy ismerősöm úgy csinálta, h egy pasinevet írt be, aztán rejtjeleznek, mintha egy haverja lenne, kér egy szerszámot, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!