Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom nem tud mit kezdeni magával?
Szóval van itt egy komoly gondunk. Régen nagyon sokat volt bulizni a haverjaival (ugye ezeknek a buliknak a legfőbb eleme a pia), ez az időszaka 8 éven át tartott. Utána összejöttünk, akkor még sokat buliztunk együtt,de az utóbbi években én már "kiéltem" magamat, most már többre tartok egy meghitt, kettesben töltött estét, mint a bulizást. Persze szívesen elmegyek vele, de már nincs mindig kedvem reggelig maradni.
Viszont a párom úgy látom még nem "ért be". "Nem 60 éves, hogy otthon üljön." Pedig már a haveri társaság is szétszéledt (ugye barátnő, feleség, család került az előtérbe), már csak egy srác van, akivel hármasban be szoktunk ülni kocsmázni. Ám az elmúlt hetekben a párom nagyon csúnyán viselkedett az ilyen kocsmázások után, voltak is ebből veszekedések, s végül megígérte, hogy inkább nem iszik, csak ne menjünk szét, mert nagyon szeret és nem bírná nélkülem.
Aztán ma volt egy kis vitánk, amit nem részleteznék, de ez a lényeg és maga a probléma is: a barátom dolgozik hétköznap, de nem ismer más kikapcsolódási lehetőséget, mint a kocsmázás, mert ebben nőtt fel, ezt szokta meg. Azt mondta, hogy unja már hogy egész héten a négy fal között van és neki ez a "kikapcsolódás" hogy egyik kocsmából a másikba sétálgat. Nem konkrétan az ivás és a haverral folytatott beszélgetés, az csak ilyen "extra" hozzá. Mondtam neki, hogy ha ennyire laposak a hétköznapok, akkor miért nem viszi el sétálni a kutyáját, legalább egy órára? Legalább az állat sincs egész nap a kertben (ismeri a pórázt) és ő is kimozdul. De erre csak annyit felelt, hogy én ne dirigáljak neki, amíg ő se teszi, meg "kössz, nem" és inkább wowozik, továbbra is bent, a 4 fal között.
Az a baj hogy én meg már nagyon otthonülős lettem, mert sok a dolgom, nincs időm ilyen "problémákra" hogy kilóméter hiányom lenne. Mozira meg nem mindig van pénz, illetve ahogy jön a rossz idő már egy jót sétálni vagy bicózni sem tudunk :( Kifogytam az ötletekből, hogy mivel köthetném le.
Mit tehetnék szerintetek?
Én is csak a gimi végével kezdtem el bulizni, az egyetem alatt, de elég is volt nekem ennyi. De hát ez én vagyok :)
Hát ha összeköltözünk, én mindenképp szeretnék magamnak egy saját kutyát, aztán remélem hogy nagyobb kedve lesz velem jönni sétáltatni. Mondjuk a sajátjukat se akarja sose vinni, még ha vele mennék, akkor se. Mert wowozik.
Hát őszintén szólva nem akarom más PC-s játékra ráfüggetni, ebből is alig bír kiszakadni hétköznap, hétvégén meg csak kocsmatúrázni menne :/ De ha meg itt vagyunk nálunk és nem wowozhat, akkor is elunja magát. Ha meg kérdezem, hogy mit szeretne, akkor nincs kedve semmihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!