Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátom nem tud mit kezdeni magával?

Figyelt kérdés

Szóval van itt egy komoly gondunk. Régen nagyon sokat volt bulizni a haverjaival (ugye ezeknek a buliknak a legfőbb eleme a pia), ez az időszaka 8 éven át tartott. Utána összejöttünk, akkor még sokat buliztunk együtt,de az utóbbi években én már "kiéltem" magamat, most már többre tartok egy meghitt, kettesben töltött estét, mint a bulizást. Persze szívesen elmegyek vele, de már nincs mindig kedvem reggelig maradni.

Viszont a párom úgy látom még nem "ért be". "Nem 60 éves, hogy otthon üljön." Pedig már a haveri társaság is szétszéledt (ugye barátnő, feleség, család került az előtérbe), már csak egy srác van, akivel hármasban be szoktunk ülni kocsmázni. Ám az elmúlt hetekben a párom nagyon csúnyán viselkedett az ilyen kocsmázások után, voltak is ebből veszekedések, s végül megígérte, hogy inkább nem iszik, csak ne menjünk szét, mert nagyon szeret és nem bírná nélkülem.

Aztán ma volt egy kis vitánk, amit nem részleteznék, de ez a lényeg és maga a probléma is: a barátom dolgozik hétköznap, de nem ismer más kikapcsolódási lehetőséget, mint a kocsmázás, mert ebben nőtt fel, ezt szokta meg. Azt mondta, hogy unja már hogy egész héten a négy fal között van és neki ez a "kikapcsolódás" hogy egyik kocsmából a másikba sétálgat. Nem konkrétan az ivás és a haverral folytatott beszélgetés, az csak ilyen "extra" hozzá. Mondtam neki, hogy ha ennyire laposak a hétköznapok, akkor miért nem viszi el sétálni a kutyáját, legalább egy órára? Legalább az állat sincs egész nap a kertben (ismeri a pórázt) és ő is kimozdul. De erre csak annyit felelt, hogy én ne dirigáljak neki, amíg ő se teszi, meg "kössz, nem" és inkább wowozik, továbbra is bent, a 4 fal között.

Az a baj hogy én meg már nagyon otthonülős lettem, mert sok a dolgom, nincs időm ilyen "problémákra" hogy kilóméter hiányom lenne. Mozira meg nem mindig van pénz, illetve ahogy jön a rossz idő már egy jót sétálni vagy bicózni sem tudunk :( Kifogytam az ötletekből, hogy mivel köthetném le.

Mit tehetnék szerintetek?

2013. szept. 27. 18:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
a kocsma meg a buli nem ugyanaz azért.. sztem nem jó ha minden nap iszik..
2013. szept. 27. 18:37
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem iszik minden nap, csak hétvégén :S tudom ez se jó, de ezért beszéltük meg hogy nincs több ivás (max 2-3 sör). Tanácsoltam neki azt is hogy menjen át dumálni a haverjához (egy utcában laknak), de az se jó neki, mert "úgy is a 4 fal között vagyok" és nem jó az se neki.
2013. szept. 27. 18:40
 3/16 anonim ***** válasza:
Neked kell ismerni a párod,hogy mit szeret,mivel lehet lekötni.Ötlet az rengeteg van,és lehetőség is,csak kérdés,hogy mi az ami neki tetszik?
2013. szept. 27. 18:41
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy ő ezen és a wowon kívül nem nagyon szeret csinálni semmit :S nekem meg már nincs ötletem. Van amikor filmezünk, de ez se köti le túl sokáig.
2013. szept. 27. 18:42
 5/16 A kérdező kommentje:
illetve pár hónapja elkezdett otthon edzeni, de azt meg nem szokta minden nap mert kell pihenőnap és csak 45 perc a programja
2013. szept. 27. 18:44
 6/16 anonim ***** válasza:
Ennyit arról a közhelyről, hogy "azért kell fiatalon alaposan kiélni magad, minden buliban benne lenni, hogy majd később normális életed legyen".
2013. szept. 27. 18:53
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, ennek ehhez semmi köze. Igenis, kell élni. De itt nem ez a baj, hanem más, inkább az, h már nem vagy neki érdekes, üljetek le megbeszélni, és azután döntsetek.
2013. szept. 27. 18:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Én egyáltalán nem jártam buliba, den em is vágyok rá... Zenét tudok itthon is hallgatni... Inni meg nem iszok alkoholt.. Jó mondjuk ez én vagyok... Szóval mivel kötnéd le? Keress valami hobbit ivászat helyett... Mondjuk kirándulás, séta, vagy horgászat... Vagy valami háziállatot szerezz be amivel elvan... Vagy a wowon kívül van másik játék is ami lekötné... GTA San Andreas, vagy Metin2, vagy Counter-Strike 1.6
2013. szept. 27. 20:11
 9/16 A kérdező kommentje:

Én is csak a gimi végével kezdtem el bulizni, az egyetem alatt, de elég is volt nekem ennyi. De hát ez én vagyok :)

Hát ha összeköltözünk, én mindenképp szeretnék magamnak egy saját kutyát, aztán remélem hogy nagyobb kedve lesz velem jönni sétáltatni. Mondjuk a sajátjukat se akarja sose vinni, még ha vele mennék, akkor se. Mert wowozik.

Hát őszintén szólva nem akarom más PC-s játékra ráfüggetni, ebből is alig bír kiszakadni hétköznap, hétvégén meg csak kocsmatúrázni menne :/ De ha meg itt vagyunk nálunk és nem wowozhat, akkor is elunja magát. Ha meg kérdezem, hogy mit szeretne, akkor nincs kedve semmihez.

2013. szept. 27. 21:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Ja, mert ha beszerez vmi másik játékot, azzal k.rvára javul a kapcsolatuk :D
2013. szept. 27. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!