Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátom nem tud mit kezdeni magával?

Figyelt kérdés

Szóval van itt egy komoly gondunk. Régen nagyon sokat volt bulizni a haverjaival (ugye ezeknek a buliknak a legfőbb eleme a pia), ez az időszaka 8 éven át tartott. Utána összejöttünk, akkor még sokat buliztunk együtt,de az utóbbi években én már "kiéltem" magamat, most már többre tartok egy meghitt, kettesben töltött estét, mint a bulizást. Persze szívesen elmegyek vele, de már nincs mindig kedvem reggelig maradni.

Viszont a párom úgy látom még nem "ért be". "Nem 60 éves, hogy otthon üljön." Pedig már a haveri társaság is szétszéledt (ugye barátnő, feleség, család került az előtérbe), már csak egy srác van, akivel hármasban be szoktunk ülni kocsmázni. Ám az elmúlt hetekben a párom nagyon csúnyán viselkedett az ilyen kocsmázások után, voltak is ebből veszekedések, s végül megígérte, hogy inkább nem iszik, csak ne menjünk szét, mert nagyon szeret és nem bírná nélkülem.

Aztán ma volt egy kis vitánk, amit nem részleteznék, de ez a lényeg és maga a probléma is: a barátom dolgozik hétköznap, de nem ismer más kikapcsolódási lehetőséget, mint a kocsmázás, mert ebben nőtt fel, ezt szokta meg. Azt mondta, hogy unja már hogy egész héten a négy fal között van és neki ez a "kikapcsolódás" hogy egyik kocsmából a másikba sétálgat. Nem konkrétan az ivás és a haverral folytatott beszélgetés, az csak ilyen "extra" hozzá. Mondtam neki, hogy ha ennyire laposak a hétköznapok, akkor miért nem viszi el sétálni a kutyáját, legalább egy órára? Legalább az állat sincs egész nap a kertben (ismeri a pórázt) és ő is kimozdul. De erre csak annyit felelt, hogy én ne dirigáljak neki, amíg ő se teszi, meg "kössz, nem" és inkább wowozik, továbbra is bent, a 4 fal között.

Az a baj hogy én meg már nagyon otthonülős lettem, mert sok a dolgom, nincs időm ilyen "problémákra" hogy kilóméter hiányom lenne. Mozira meg nem mindig van pénz, illetve ahogy jön a rossz idő már egy jót sétálni vagy bicózni sem tudunk :( Kifogytam az ötletekből, hogy mivel köthetném le.

Mit tehetnék szerintetek?

2013. szept. 27. 18:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy, és nem látsz a szemedtől. Ez a kapcsolat befuccsolt.......... észrevetted, h azt irtad, h akarnál venni másik kutyát, h hátha akkor lesz kedve velet SÉTÁLTATNI? tehát nem VELED sétálni, hanem a kutyát sétáltatni??
2013. szept. 27. 21:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát a rózsaszín ködfelhős korszakon már rég túl vagyunk :) Amúgy a saját kutyát (nem másik, mert ami az övéké az nem az enyém) azért hoztam fel mert amúgy én is lusti lennék és nem mennék magamtól sétálni, de így "rákényszerülök" és nem is baj ha mozgunk mindannyian. Na de nem ezen van most a hangsúly, mert ez még messzebb van.

Van amúgy nekik több állatuk is, pl most került hozzájuk egy új kismacska, akit imád, de... hát nem eteti meg nem viszi ki a helyét, hanem az anyja csinálja meg helyette. És amikor mondom hogy pl segítsen az anyjának vagy csináljon valami a ház körül, ne csak wowozzon, akkor ezt támadásnak veszi és azt mondja hogy "amíg én nem mondom meg mit csinálj, addig te se mond meg nekem", pedig ez nem dirigálás a részemről :D De tényleg azt látom hogy nem tud sokszor mit kezdeni magával. Ha nem wowozunk, hanem megkérdezem hogy játszunk-e vmi kétszemélyes PC játékkal, vagy sakkozzunk, társasozzunk, pókerezzünk, sosincs kedve ezekhez, inkább sokszor alszik, aztán panaszkodik hogy nem szeret nálunk lenni mert folyton unatkozik. De ha pl apum kéri meg hogy segítsen valamiben, akkor azon meg mindig bosszankodik, hogy nincs nyugta.

2013. szept. 27. 21:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, talán akkor több testi öröm kellene, nemde? Akkor nem unatkozna, és az közös program...(jobbesetben)

WOW függő a srác... hmm. Az nem jó... Két dolog lehetséges, vagy teis wowozol vele és azt együtt csináljátok, vagy dobod a srácot... A WOW az egy MMORPG játék, ami függőséget okoz, sajnos. Tehát vagy megzsoksz, vagy megszöksz. Az utóbbit javaslom, mivel ha egy játékot fontosabbnak tart tőled, akkor az már veszett fejsze... Ne hogy már te fuss utána, hogy veled töltse az idejét... Ez nem normális...

2013. szept. 27. 22:00
 14/16 A kérdező kommentje:

Vannak testi örömök is :) De hát az sem tarthat megállás nélkül, egész nap.

Hát nem tudom, hogy függő lenne-e, augusztus vége felé kapott rá nagyon, addig vagy 3 hónapig felé se szagolt, mert Breaking Bad-et nézett vagy mit. Amikor tört szerón játszott akkor én is játszottam vele, de így hogy eredetin van, nem tudunk 2 accot fent tartani :S De engem nem is az zavar, hogy ha hétköznap azzal játszik, mert akkor nagyon úgyse tudunk találkozni, hát játszon. De akkor hétvégenként ne érezze már kényszernek hogy kocsmázni kelljen menni, mert csak így tud kiszakadni a 4 fal közül. És ez az ami zavar. Oké, néha belefér, de nem minden áldott hétvégén.

2013. szept. 27. 22:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezt így elmondtad már neki, hogy mi zavar...stb? Mert ha nem, akkor ittlenne az ideje. Nem kéne járni kocsmázni, inkább vegyen magának otthonra sört és annyi... Ha nem akarsz másik játékot, akkor kezdjetek el nézni valami sorozatot, ami sok részes... Esetleg a geochacing-et tudom javasolni, ha van GPS-etek. :) Koordináták alapján ládák vannak elrejtve és azokat kell megtalálni; majd ha megvan, akkor a kódjukat felírni ami bennük van elrejtve. Izgalmas, és mégse ok nélküli kirándulás. Ez a weblapjuk: [link]
2013. szept. 28. 07:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Szóval egy züllött wow-kocka a pasid?
2013. szept. 28. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!