Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy hónapja szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapja szakított velem a barátom. Most viszont nem tudom kiverni a fejemből. Hogyan tudnék tovább lépni, vagy újra kezdeni?

Figyelt kérdés

Kereken egy évet jártunk, mert sajnos évforduló előtt pár nappal dobott. Rengeteget veszekedtünk. Tudom azt is, hogy nagyrészt az én hibámból történt, mert ő mindent eldobott értem/ miattam. én viszont nem az, hogy nem voltam hűséges, csak lehettem volna jobb társ és talán odafigyelhettem volna jobban rá.Viszont ő látni se akar, már egy hónapja, tehát, amióta végleg búcsút intett, nem láttam. Pár napja nem is ír vissza, mondjuk már én se zaklatom.

Az a legfurcsább, kimondta hogy legyen vége, de utána még találkozgattunk és meg is csókolt, nem egyszer mondta hogy hiányzom neki és szeret.

Iszonyúan hiányzik és most talán jobban szeretem,mint eddig. Tudom, késő bánat. Mikor legutoljára beszéltem vele azt mondta szerelmes lett, mikor rákérdeztem kibe, azóta nem ír. Van egy lány,akivel nagyon jóban van. (Khm. minden lánnyal,de vele találkozgat is.)Embert még így nem utáltam,mint ezt a csajt. Talán mert rivális. Azt mondták nem akarnak egymástól semmit, mégis dühít,mikor látom őket együtt és megölelik egymást vagy hallom,hogy voltak együtt sétálni.

Magamra is dühös vagyok, mert tudom, hogy nagyrészt az én hibám. A könyvek nem segítenek... szeretném visszakapni,vagy ha azt nem elfelejteni,nem őt, mert köszönök neki, minden pillanatot, de az érzést, hogy mennyire fáj... Írta, hogy legyünk barátok, de az nekem sajnos nem megy, hisz úgy kezdtük.

Egy hónapja nem láttam, mégis még mindig hiányzik.

Mit csináljak? Segítsetek.

2012. nov. 27. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit ne csinálj. Majd a következő barátodat megbecsülöd.
2012. nov. 27. 15:27
 2/6 Jézus :) ***** válasza:

Úgy látszik egyfolytában ismételnie kell magát az embernek:

"Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng és a lelek, mely e kettőtöl függ."

Ha nem akar már tőled semmit, akkor törődj vele. Ha veled nem érezte magát jól, akkor miért akarsz rosszat neki.

"Embert még így nem utáltam,mint ezt a csajt."

Ez eléggé elszomorító, hogy sokan a saját hulyeségük végett ki nem álhatnak másokat.

"Mit csináljak? Segítsetek."

Ezt az utolsót remélem nem godnoltad komolyan.

Nincs ember a Földön ki segíteni tudna rajtad kívül. Ha találsz egy másik párt, akkor sem neki köszönheted, hanem magadnak. Mindenért Mi saját magunk vagyunk a felelősek. Fel kell vállalni tetteinket.

2012. nov. 27. 15:33
 3/6 Jézus :) ***** válasza:
*törődj bele
2012. nov. 27. 15:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó! Nem mondom, hogy annyira gyűlölöm, hogy megölném A CSAJT...de eleve féltékeny típus vagyok.
2012. nov. 27. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Az idő megoldja.
2012. nov. 27. 16:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

A kritikák is felnyitották a szemem.

Talán jobb így.

2012. nov. 28. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!