Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kihasználás, vagy visszaélés a helyzettel, ha egy lány éppen szakított a barátjával, emiatt teljesen ki van és akkor fekszem le vele?
Az teljesen mindegy, hogy te hogyan gondolod, az a lényeg, hogy a lány mire gondol ezalatt...
Hogy kihasználás-e?
A te szemszögedből mindenképp, mert ha nem az lenne szerinted, akkor a kérdés meg sem születik.
Hogy a lány hogyan fogja fel, az már más dolog. Az a kérdés, hogy mit akarsz a lánytól...
Ha csak egy körre akarod elvinni, akkor akár felvázolhatod neki búfelejtő szexként is. Hosszabb távra való tervezés esetén ne nyomulj rá, inkább segíts neki, értékelni fogja.
Ez egy érzelmileg instabil állapot amiből időbe telik visszatérni a normális állapotba.
Ebben a helyzetben az ember támaszt, biztonságot és vigaszt keres. A szexuális kapcsolat lehet egyfajta próba arra hogy magához kössön mert szüksége van valakire akire támaszkodhat és ha lefekszetek akkor majd te biztonságot fogsz nyújtani.
Nagyon sebezhető állapotban van és szerintem nem lenne helyes ezzel visszaélned.
észlény az a lány, aki ebbe belemegy, sőt rib*nc. összejön a barátjával, nem teljesen átgondoltan, mivel később szakít vele, de rögtön utána meg egy másik hapekkal döngetteti magát. ez kimeríti a ribizli fogalmát.
és főleg az ilyenek miatt jönnek ide mások, h X éves vagyok, nem feküdtem le senkivel, baj-e. mintha ők csinálnák rosszul. hát az az igazság, azok csinálják rosszul, akik fűvel fával összefekszenek.
ez alap,nem kihasználás.
nem a hajánál fogva ráncigálod fel,hanem magától jön.
akkor meg?
ha meg teljesen ki lenne,akkor nem vágyna férfitársaságra,hanem otthon begubózna,családjával lenne.
pont azért keresnek ilyenkor férfitársaságot,amiért mi is.
dugva felejtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!