Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így, a jót nem tudjuk értékelni egy párkapcsolatban, csak a rosszat?
Miért van az,hogy a kérdéseket olvasgatva,minden nő,tökéletes pasit szeretne,aki figyelmes,törődik a párjával,illetve ki tudja mutatni hogy szereti őt.
Viszont,sok olyan helyzet is van,amikor megvan amit szeretett volna,amit akart,de saját maga löki el azt,amit már megkapott.
Természetesen lehet jönni azzal,hogy egyik kapcsolat sem tökéletes,ami nyilván igaz,de azért vannak igazán rossz kapcsolatok,amiben emberszámba sem veszik a nőt,esetleg bántalmazza a férfi....stb.
Tehát nem értem.
Minél több mindene megvan valakinek,annál többet akar?
A kérdésemhez,ez adta az ihletet: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
És igen,foglalkoztat a kérdés,mert nem értem.
Sokan megirigyelnék a nőt.
Esetleg nincsenek érzelmek?
Akkor miért a házasság,az együttélés?
Esetleg a biztonság,és a jólét miatt?
Mert ahhoz hogy egy ember azt mondja egy kapcsolatban:
Igaz hogy Pisti most olyat mondott ami nem tetszett vagy nem ert velem egyett,megaläzott es most szakitok vele ezert. Vagy värjunk Pisti sosem okozott csalodäst, Pisti olyan kedves mint meg sosem, Pisti mindig kiällt melettem, es en vagyok neki az elsö mindig, magamert szeret stb... Szoval az älläs 100:1 Pistinek. Tehät sokkal több jo van, mint most ez az 1 rossz. Es ezt is meg lehet beszelni vele mert jo ember.
Na ehhez äm kell egy kis erettseg, hogy ezt valaki belässa. Ez sok emberben nincs meg.
(ferfira es nöre is igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!