Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, aki nem szerelmesek, de jó párkapcsolatban élnek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 10:00
2/6 A kérdező kommentje:
mint például te, első?
2012. nov. 13. 10:18
3/6 anonim válasza:
3 éve vagyunk együtt, és nem kell szépíteni a szerelem elmúlt. viszont szeretjük egymást, nagyon jó a kapcsolatunk :)
5/6 anonim válasza:
Az emberek kb. 90% -a párkapcsolatban él. Ebből rengeteg a házasság is. Na és ebből a 100% nyi párkapcsolatból szerintem kb. 70% az ilyen,hogy nem szerelmes, sose volt, vagy már nem az. Sokan úgy mennek bele a párkapcsolatba,hogy hááát, ez kb. jó nekem, egye fene, addig kihúzatom vele, amig megjön az IGAZI. Magát csapja be, azt akarja hinni, hogy ezzel, akivel épp van, ezzel is boldog, de tudja, érzi,hogy sokminden hiányzik, ami ahhoz kéne,hogy igazán szerelmes legyen. Férfi melé egy átlag lány, hogy szolgáltassa a puncit, fordítva,hogy legyen betevő farok neki, ezért sokmindent lenyel a párjának, nem csak az ondóját. Az ilyen kompromisszumos hulladék viszonyokból lehet szerintem a legtöbb. Tudják, érzik,hogy nem annyira kapósak, vagy lusták udvarolni, aztán beérik azzal ami épp jutott. Szerintem kizárt dolog,hogy a legtöbb ember akkora mázlista, hogy az áltlaában magas elvárásainak megfelelő partnerrel élje az életét. Ez csak elég keveseknek, elég mázlistáknak adatik meg.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. nov. 13. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!