Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő férfiak! Ti szerelmesek vagytok a barátnőtökbe/menyasszonyotokba/feleségetekbe?
Ha igen...
1. Mennyi idő után alakult ki ez az érzés?
2. Meg tudnátok fogalmazni pár szóban, mit éreztek a párotok iránt?
3. Mik azok a tulajdonságok, amibe beleszerettetek?
Kort is írjatok, ha lehet! Köszi előre is!
az voltam, és kár h az voltam, mostanra van egy asszony aki szült 2 gyereket, az sem tuti h tőlem vannak.
nem hajlandó dolgozni, a hűtő üres a pénzem kevés, isten elhagyott, a szerencsém is, a 2 gyerek a véremet szívja mert az asszony lesz@rja őket.
Én meg gürizek, és amikor hazaérek össze kell takarítanom a bon bonokat majd azt várja h meg is b@sszam. de hátúlról csinálom és miközben a tv-t nézem az üres sörösüveget tologatom neki ki be.
de már azon is gondolkodtam h legközelebb egy puska csövét fogom neki ki be tologatni majd a végén meghúzom a ravaszt!
45F. IGEN
1. meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt
2. A legjobb, ami történt velem az életben
3. ő a NŐ. Ezt szeretem legjobban benne.
Időszaka válogatja. Van, hogy olyan szerelmes vagyok, mint egy kis kamasz, és előfordul, hogy másik életről fantáziálok (ezek voltak a mélypontok).
1. a mi kapcsolatunk eléggé "lassú víz partot mos" analógiával fejlődött, ugyanis az a rettentő rózsaszín első pár hónap nem is volt meg, kimondott állóvíznek indult, a legmélyebb szerelem érzésem pedig majd' hét év kapcsolat után állt elő. Az volt az érdekes, hogy az a rettentő hormonvezértelt, rózsaszín ködbe borított, nyáladzó, pillangókergető időszakunk nem is volt meg az elején, csak egyszerűen minden időmet vele szerettem volna tölteni :D.
2. pár szóban? Kizárt... Aki nem élt ilyen kapcsolatban, annak fogalma sincs. Gimisen jöttünk össze, szinte mindent együtt éltünk meg, a legjobb barátok idővel a másik fél legjobb barátai is lettek, voltunk távkapcsolatban, éltünk együtt, volt, hogy utáltak a szülei, egyszóval sok mindent megéltünk, ezt megfogalmazni nem igazán lehet...
3: ami először megfogott benne, hogy mennyire mentes volt a szokásos tinip1csa köröktől és, hogy mennyire nyitott. Gimisen ismerkedtünk össze és a szokásos 16-17 éves idióták mellett valami lenyűgöző volt, hogy mennyire felette áll a szokásos útkeresési fázisban toporgó, magukat nőnek képzelő libáknak. Nem bírált senkit, csak tette a dolgát, nem izgult azon, hogy menőnek számít, vagy sem. Mindenre nyitott volt, közvetlen és valami hihetetlen kedves még a távolságtartása ellenére is. Az addigi ismerkedési körökhöz képest olyan volt vele beszélgetni, mintha egy másik univerzumban próbálnék csajozni.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!