Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm csak kihasznál engem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm csak kihasznál engem?

Figyelt kérdés

Egyik haverommal beszélgettünk,és nagyon ledöbbentett,amikor azt mondta,hogy a barátnőm,akivel egy éve együtt vagyok,csak kihasznál engem.

Az igaz,hogy mostanában egyre ritkább a szex,sőt,hónapok óta alig van.Voltak egészségügyi problémái a b.nőmnek,orvoshoz is járt,de azt mondta,kikezelték,úgyhogy az már nem lehet indok úgymond.Múlt héten mondott egy olyat,hogy igazából úgy érzi néha,hogy nem vonzódik hozzám szexuálisan,de szeret.Akkor ez most hogy van? A másik pedig,hogy a b.nőm a szüleimmel és velem él,az albiját felmondta,(bár én bátorítottam rá,hogy együtt lehessünk),mert már nem egyetemista,nyáron volt olyan,hogy megmondta,hogy csak azért jött vissza,mert a barátnője lagzija lesz és forgalmi vizsgára kellett mennie,és mivel minden ahhoz a városhoz köti,ahol én lakok (az ő szülei egy kisvárosban laknak),ezért valahol lenni kell,amikor az itteni dolgait intézi.Máskülönben nem jött volna.Sokszor mondta,hogy külön jobb lenne,és hogy ki kellene mással próbáljuk a szexet,hátha úgy jobb lenne mindkettőnknek,aztán visszatérnénk a másikhoz.Olykor viszont annyira kedves és figyelmes,és sokszor mondogatja,hogy szeret,de néha úgy érzem,hogy nincsenek is érzései,elhúzódzkodik tőlem (nem mindig),és azt mondja,túl bújós meg gyerekes vagyok.Nektek mi a véleményetek? Nagyon szeretem őt,és nem akarom elveszíteni,ezért is döbbentett le a haverom szókimondása.

2012. okt. 5. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
B@sszus te milyen okos vagy! Igen!
2012. okt. 5. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Kissé rémes, hogy mindig az jár rosszul, aki szeret. Pár év, különlesztek és akkor fogsz rájönni majd, hogy mit csinált veled ez a lány. A leírásod alapján már nem kíván, nem szeret, leszar. Ki kéne próbálnotok mással a szexet? Szerinted ez normális, ha már ilyet mond??:(
2012. okt. 5. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Engem az döbbent meg, hogy téged megdöbbent, hogy a haverod azt mondta, kihasznál.

Ennél már kevésbé tehetné egyértelműbbé a dolgot, ő maga vallotta be! O.o

Nem értem mi olyan meglepő ezen, de komolyan.

2012. okt. 5. 20:28
 4/8 A kérdező kommentje:
"és mivel minden ahhoz a városhoz köti,ahol én lakok (az ő szülei egy kisvárosban laknak),ezért valahol lenni kell,amikor az itteni dolgait intézi" - ezt a mondatot nem ő mondta,én tettem hozzá.De sokszor mondja,hogy szeret,meg hogy akar tőlem majd gyereket,meg elhalmoz bókokkal.
2012. okt. 5. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondani sok mindent lehet, nekem is sok mindent mondott exem, mégis semmit nem érzett belőle. Neki ez most így kényelmes, rád mindig számíthat, elkényezteted, alkalmazkodsz.
2012. okt. 5. 20:39
 6/8 Theodorik84 ***** válasza:
Bárki bármit mondhat, a cselekedetei számítanak. Volt mikor engem is ámítottak olyannal, hogy engem szeret és gyereket akar tőlem, utána egyik napról a másikra eltünt az életemből úgy, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Akármennyire fáj, szerintem dobjad ki, minnél tovább húzod annál rosszabb lesz....ha kidobod utána van esélyed arra hogy találj valakit aki tényleg megbecsül.....
2012. okt. 6. 12:02
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,mentek a zöld kezek mindenkinek.Hát úgy tűnik,tényleg el kellene beszélgetnem vele.Egyszer felhoztam úgy poénból,hogy két hetet adok neki,hogy megváltozzon,erre eléggé kiakadt,és láttam rajta,hogy megijedt.
2012. okt. 6. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsoalt legyen az akármilyen, mindenki csak kihasználja a másikat. Ha nem elégíted ki a párod igényeit, kiun, aztán pi-csánrúg, és lelép egy jobbfej palival. Így érnek véget nap mint nap a párkapcsolatok, házas élet. NEm jó a szex, nem vagy már annyira vonzó, meg vagy unva az ágyban, nem vagy mostanában túl jó passzban, már nem lehet veled annyit mosolyogni, elvesztetted a melód, satöbbi.. Ezer ok, ami miatt nem tudod továbbiekban szolgálni a párod elvárásait, akkor kiábrándul belőled. Ilyenkor jön a félre kacsintgatás, és a nálad jobb emberke, aki miatt a te hajód szépen elúszik örökre! Így mennek ezek a dolgok. Mindenki kihasznál mindenkit ebben a qva életben, csak a szerelmi ködben nehéz ennek a helyzetnek a mélyére látni, pedig igaz.
2012. okt. 6. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!