Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kihasználás lenne?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a barátommal nemrég, de viszont én úgy érzem, hogy könnyebb lenne más mellett.

Nem szeretném kihasználni a srácot, de tovább akarok lépni, megpróbálni mással.

Mellesleg ő volt az első barátom.

19 L

2012. okt. 30. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem.Szakítottatok szóval már semmi közöd hozzá.Azzal ismerkedsz akivel akarsz
2012. okt. 30. 18:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak sokan úgy gondolják, hogy 'el kell telnie egy kis időnek'.
2012. okt. 30. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
nezd,igazabol te tudod,mire vagysz,hogy lenne neked a legjobb.mar szakitottatok,tehat koncentralhatsz masra.ha ugy erzed,ez meg korai,ne tedd,mert csak rosszabb lesz.de ha mar keszen allsz egy uj kapcsolatra,miert ne?
2012. okt. 30. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azért úgy intézném, hogy az ex ne szembesüljön vele, de nem fognám vissza magam. Értem ez alatt, hogy nem mesélném el neki, nem posztolnék ki facebookra semmit, ami erre utalhat, stb, de most ha te vágysz rá, akkor hajrá.

21L

2012. okt. 30. 18:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy korai lenne, de én vágyom arra, hogy mással is megpróbáljam. Teljesen lekötöttem magam mellette.
2012. okt. 30. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!