Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznál?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, aki az osztálytársam. Észrevettem, hogy az órák folyamán nagyon sokszor néz, aztán mára már több óra előtt is odajön hozzám és megkérdezi, mellém ülhet-e. Ennek nagyon örültem, mivel azt hittem ez egy jel tőle, hogy én is bejövök neki. Ez feltűnt a barátaimnak is, és ők is bíztattak.. Igen ám, viszont legtöbbször csak olyan órán jön oda, mikor dolgozat van, és ha beszélgetést próbálok vele kezdeményezni, csak az esetek felében van az, mikor látom, hogy ő is akar beszélgetni.. Szerintetek csak kihasznál? Ma pl. kipróbáltam, hogy észre sem vettem, aztán sokszor a szemem sarkából láttam, hogy olyan fájdalmasan néz rám, és próbálna szemkontaktust létesíteni.. Ezért nem tudom, hogy mi van..2012. okt. 5. 17:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem igazán tetszel neki, nem akar kihasználni. Valószínűleg azért csak dolgozatokkor ül hozzád, hogy ne tűnjön nyomulósnak, hidd el. Próbálj vele a szünetekben is beszélgetni. Esténként imádkozz, hogy tényleg összejöjjön valami. Sok sikert.
2/4 anonim válasza:
Az első válaszolóval értek egyet, bár az imádkozásnál -szerintem- többet ér, ha Te is beszélgetést kezdeményezel vele. Legalábbis gyakorlati haszna több lesz. Sok sikert! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Komolyan ezt gondoljátok? Ennek nagyon örülök, köszönöm nektek a segítséget/bíztatást! :)
2012. okt. 6. 18:42
4/4 anonim válasza:
hívd el valami iskolán kívüli közös programra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!