Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kihasznál? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kihasznál? Vagy most mit tegyek?! Nem szeretnék egy lenni a sok közül?!

Figyelt kérdés
Van egy fiú, nem rég ismertem meg úgy közelebbről, eddig csak látásból ismertem. Véletlen találkoztunk , egy ismerősöm által találkoztunk. Már akkor is elvoltunk, bejelölt fb-on, egész este beszéltünk, de végül csak tegnap előtt jöttünk össze.. rengeteg barátnője volt, volt akit megcsalt, sokkal játszott, de akit szeretett azzal sokáig együttvolt, félek h kihasznál, és csak 'arra ' kellek neki, mert folyton az a témánk.. én terelem, de ő újra és újra felhozza.. hátnemtudom.. szerintetek?:s
2012. júl. 9. 10:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Plusz egy trófea... Szerintem hanyagold.
2012. júl. 9. 10:28
 2/14 A kérdező kommentje:
ja, meg mondta h azzal jön csak össze akivel kapcsolatot szeretne..:s hátnemtudom.:|
2012. júl. 9. 10:30
 3/14 AvernusTriad ***** válasza:
Várj a szexxel. Ha nem csak kihasználni akar, megvár téged, ha mégis, megszabadulsz egy potyalesőtől.
2012. júl. 9. 10:31
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm,:) semmiképpen se adom meg neki magam, max egy idő után.. de nagyon nehezen bízok:|
2012. júl. 9. 10:32
 5/14 anonim ***** válasza:

"semmiképpen se adom meg neki magam, max egy idő után"

Jól teszed. Ha egy ideig váratod akkor kiderül, hogy komolyak a szándékai, vagy csak a puncidat akarja.

Mennyi ideig akarsz várni az első együttléttel? Hány évesek vagytok?

2012. júl. 9. 10:48
 6/14 A kérdező kommentje:
már nem vagyok szűz. 16 (:
2012. júl. 9. 10:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig akarod váratni?
2012. júl. 9. 10:56
 8/14 A kérdező kommentje:
nemtudom, kb 3-4 hét (: vagy még megnem bizonyosodom arról h nem csak arra kellek.. már sokat csalódtam.. nem kell még1:)
2012. júl. 9. 10:58
 9/14 anonim ***** válasza:

"kb 3-4hét"?? Már bocs, de az elég kevés idö :(

Az én pasim összesen 4,5hónapot várt rám, s nem halt bele a várakozásba :D Én még szüz voltam, ö már nem.

18/L és 25/F

2012. júl. 9. 11:02
 10/14 A kérdező kommentje:
én arra értettem h nekem ennyi idő kell h bízzak, de ha már meglesz a bizalom, nem az lesz az első h odaadom magam neki(:
2012. júl. 9. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!