Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szerelmes lenni, mit csináljak? (lent)
Szóval az van, hogy majdnem egy évig bele voltam zugva egy oszttarsamba, akinek volt bnője, de már 2éve elmúlt és csak barátok vagyunk, sőt, az agyamra tud menni sokszor és már semmi pénzért nem jönnék össze vele, pedig neki kellenék... Szóval azóta nem tudok szerelmes lenni senkibe, pedig én igyekszem! Randizgattan elég sok sráccal, akikre eleinte láttam némi esélyt, de aztán 4-5 tali után az a kis vonzalom is elmúlt, amit talán beképzeltem magamnak, és már konkrétan rájuk sem bírtam nézni. Na most maradt az, hogy bulikban kavarok ezzel azzal és így elvagyok, de szerintem ez abnormális. Valami elromlott bennem akkor(14voltam amikor belezugtam). Mit csináljak? Annyira szeretnék már valakit magam mellé, akit szeretek és nem csak ő engem. Úgy utálom magam emiatt :///
17/L
első: én sem halok bele, de én viszont tudom milyen érzés és annyira hiányzik, hogy valakitől úgy kész legyek, ahogy akkor tőle. második: jó csak minden pont fordítva működik: első randi bizakodó, utána pedig egyszerűen taszitanak... És nem fogok olyannal járni aki nem is vonz, ha egyszer tudom, milyen érzés az amikor csak megerint, vagy rám néz... Ezt várom. Esélytelen?
Továbbra is lelkesen randizgatok, csak tudjátok van az a kínos bűntudatom h csak hulyitem őket, pedig nem direkt. Akkor szoktam abbahagyni amikor már látom hogy fel akarnak falni a szemükkel és engem ez nem tesz boldoggá hanem inkább csak elszomorít h én nem így érzek. Nem tudom ez így mennyire érthető. Pedig tényleg nem akarok szemét lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!