Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy lányba. Sokat beszélünk, szerintem én is bejövök neki. Megkérdezzem, hogy járjunk-e?
Hú nekem is volt hasonló és én szarul döntöttem :D
Volt egy csaj akivel szilveszteri bulin smároltam, de a barátnője is ott volt és vele beszéltem a buli után, belészerettem...szerelmet vallottam neki, de jött a "legyünk csak barátok" szöveg..viszont a barátnőjével így már esélytelen volt :D Mellesleg utólag meg rájöttem, hogy akibe szerelmes lettem az nem is olyan szép, mint gondoltam..xd
BHa valakibe Szerelmes vagy,vagy inkább így írom:SZERELMES vagy.hogyan lehet ilyet írni,hogy az "egyik lány mindenképp kellene"?
Ha érzelmi analfabéta vagy,akkor akármelyikkel összejöhetsz,nem tök mindegy?Valamelyiket fűzd be,ha Neked mindegy,melyik.
Szerintem mérlegelned kell h szereted-e annyira h miattad elveszítse a barátnőjét.
Am meg nem is biztos h összekapnak mert ha tényleg igazi barátnők akkor tuti h megtudják beszélni! Szóval szerintem elősször beszélj a lehendő barátnőddel h ő mit gondol erről.. a barátnőjével a barátságuk mennyit bír ki? mert ha szerinte nem bírná ki én békén hagynám mindekét lányt!
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!