Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a "barátom" kihasznál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a "barátom" kihasznál csak, akkor miért féltékeny?

Figyelt kérdés

mondhatni ha másért nem, csak ezért lettem érdekes egy napra, mert épp olyan szitu volt, hogy feltételezhető belőle, hogy más is hajt rám, vagy mással lennék.

ha világosan leszögezte nekem, hogy semmi komolyat nem akar tőlem, ha más lesz a barátom, nem bánja, akkor most ez mi volt? szimpla kíváncsiságnak tudjam be? semmi több?

2012. aug. 30. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
A nap butája.
2012. aug. 30. 22:46
 2/5 Mókusgyilkos ***** válasza:

ami nem lehet a tiéd...

effektus.

na meg pasiból van.

ha eldobsz 1 játékot akkor az nem érdekes de ha vki más felkapja akkor egyből érdekessé válik és vissza akarod szerezni. ugyan ez van itt is csak nem az ovis verziója.

2012. aug. 30. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Birtoklási vágy.
2012. aug. 30. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző hozzászólóknak igazuk van!

Vannak ilyen beteg fiúk akik ugy állnak hozzá hogy "nekem nem kellesz, de azt se engedem hogy másé legyél" Ezek tárgyakként tekintenek a lányokra és mentől többet be akarnak belőlük gyűjteni. Nem kell velük szóba állni. 16/L

2012. aug. 30. 22:52
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, mégha lesújtóak is

kár, hogy játszmákból áll minden kapcsolat

2012. aug. 30. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!