Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon féltékeny vagyok, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom 300 kmre ment dolgozni, kényszerből, de márciusban talán végleg vissza jön. De addig is annyira féltékeny vagyok amikor távol van. Alapból féltékeny típus vagyok, ez meg nagyon sokat rátesz. Már sokat veszekedtünk emiatt, h bízzak benne, nyugodtan is megbeszéltük, de nem bírom abbahagyni a féltékenykedést. 3éve vagyunk együtt. szerintetek mit tegyek, h kevesebb veszekedés legyen, vagy hogy tudjak bízni benne?

2012. aug. 29. 08:22
 1/9 A kérdező kommentje:
amikor tud hazajön, általában hetente, 10 naponta, de gyakrabban szeretném, de nem lehet :( A csodálatos magyar közlekedéssel 6 óra az út neki :S
2012. aug. 29. 08:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért vagy annyira féltékeny, mert a saját önképed nincs rendben. Ha elfogadnád magad olyannak, amilyen vagy, akkor nem lenne benned az az érzés, hogy kevés vagy a párodnak és szüksége van másik nőre is melletted.

Amíg te nem tudod szeretni magad, addig állandóan féltékeny leszel vele szemben is, meg esetleg ha később lesz másik párod, akkor vele szemben is és nem fogsz tudni normális párkapcsolatot kialakítani.

2012. aug. 29. 08:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg akar csalni akkor úgy is megcsal ha féltékeny vagy, ha nem. Akkor pedig minek féltékenykedni? Előrébb nem leszel, csak idegesíted magad és őt is. A túlzott féltékenység nagyon sokszor megöli a kapcsolatot. Bízni kell benne egy kicsit és próbálni elterelni a gondolataidat a féltékenységről.
2012. aug. 29. 08:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam ezért is ment tönkre a kapcsolatunk meg idegesítettük egymást ahelyett h nyugalomban lettünk volna egyűtt.mára elfohadtam magam úgy nézek magamra mint egy tökéletes nőre és a barátomnak is szoktam mondani h nm aggódom mert nálam úgysincs szebb lány akk minek?neg ő kb mindennap elmondja v 5ször h gyönyörű vahyok tehát nm féltékenykedek.a másik amire gondolok h igen ha meg akar csalni meg fog akármot is csinalok.szoval ne feltekenykedj mert nektek is csak el fogja rintani a kapcsolatotokat.
2012. aug. 29. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Teljesen normális dolog, ha valaki nem kapja meg azt a fajta törődés és szeretetet, amire szüksége van, hogy így érez!

Lehet mondogatni, hogy ez tönkre teszi a kapcsolatot, de szerintem lehet úgy viselkedni, hogy az embernek ne ilyeneken kattogjon az agya!

Kedves férfiak! Nektek kellene úgy viselkedni, hogy ne kattogjon az agyunk.

Sajnos egyébként az sem véletlen, hogy a távkapcsolatok nem működnek, hiszen a mindennapi vágyainkat nem tudják kielégíteni.

Nekem is dolgozott a párom közel másfél évig vidéken, úgy, hogy közben hétvégente jött csak haza. Nagyon nagyon rossz volt, és mi is nagyon sokat balhéztunk. Nem kívánom ezt senkinek. Mi naponta órákat telefonáltunk, így próbáltuk kiküszöbölni, hogy a másik nincs jelen a minden napokban.

Szerintem okos tanács nincs ilyen helyzetben, csak kitartást tudok kívánni, és sok szerencsét!

2012. aug. 30. 12:36
 6/9 A kérdező kommentje:
én örülnék is neki ha minden hétvégén itthon lenne. most nyáron jó volt, mert hétközben hazajött ráértem, de szeptembertől suli :/ ő van amikor be van osztva hétvégére, szóval még el sem kezdőtött, de már most elegem van, h ki tudja hány hétig nem is találkozunk. nem tudom, h megéri-e ezt csinálni, csak annyira szeretem...
2012. aug. 31. 07:35
 7/9 A kérdező kommentje:
mi is nagyon sokat beszélünk, de az sajnos nem elég. találkozásokra is sok szükség lenne
2012. aug. 31. 07:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek, és egyet is értek Veled. Nem pótolja a telefonon történő beszélgetés azt, hogy a mindennapokban együtt tudtok lenni: jóban rosszban. Ha nincsenek meg ezek a közös dolgok úgy szerintem egy idő után meghal minden. Hogy mennyi idő ez csak rajtad múlik, hogy Te ezt meddig tudod elviselni akármennyire is szereted.

Kívánom Neked, hogy legyen erőd, kitartásod, de legfőképp azt, hogy ne szenvedj! A lelked tudjon megnyugodni, ha lehet ezt ilyen helyzetben!:)

2012. szept. 11. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
2 válaszolótól kérdezném az alábbi mondatával kapcsolatosan: "Bízni kell benne egy kicsit és próbálni elterelni a gondolataidat a féltékenységről." HOGYAN??????
2012. szept. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!