Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm féltékeny a meleg barátomra?
Van egy fiú barátom, aki nemrég bevallotta nekem, hogy meleg. (én heteró vagyok) Lehet, hogy szerelmes belém és féltékeny a barátnőmre, aki szintén féltékeny lehet a barátomra. Mit tegyek, ha egyiküket sem szeretném elveszíteni?
18/F
Mivel a meleg barátod nagyon jól tudja,hogy heteroszexuális vagy...és van barátnőd,így nem okozhatsz nagy meglepetést. Ülj le és beszéld meg vele. Lehet gáz szituáció lesz,de muszáj.
Vagy toljátok hármasba. :D
Vagy toljátok hármasba. :D
Ez az igazi megoldás 100% ot oda. :D
Először is magadban tisztázd le, mit szeretnél te.
Mert ha netán a fiú meleg barátod bejön neked akkor már más a helyzet.
Ha nem akkor megkell beszélned vele a dolgot, hogy te ugyebár nemvagy meleg, és te sem vagy féltékeny ha ő másik pasival van.
Meg azt is, hogy attól hogy megérted, hogy meleg még neked szükséged van a barátnődre.
phuuu utolsó vagyok félreértettem a kérdést.
Úgy értettem először a meleg barátod féltékeny a barátnődre.
Akkor forditott esetben értelmezd :D
Szerintem alapból milyen az már,hogy a barátnő féltékeny a meleg srácra. Ha egyszerűen a barátja nem meleg és vele van...akkor egyértelmű,hogy kilőve a féltékenység részéről.
Az pedig hogy a meleg barát a barátnőre féltékeny...az meg hát na... A melegek érzékenyebbek és féltékenyek nem úgy mint a rendes pasik. Tisztáznod kéne vele,hogy Te nem érzel semmit és ne haragudjon meg rád...Neked barátnőd van és ne féltékenykedjen.
Az nem lehet,hogy te értetted félre és nem is féltékenyek? Szerintem bármit mondok úgyis a megbeszéléshez lyukadok ki. :D Jobb ötletem nincs. :D
vagy vagy vagy vagy... küld el neki ezt a linket. :D
Hátha levágják a dolgot... :D
De szerintem a hármasban együttlét sem rossz ötlet... :D még mindig... :D
Mondta neked a barátod, hogy féltékeny a barátnődre?És fordítva?
Amúgy nincs joga a meleg barátodnak féltékenynek lenni, mert ugye nem vele jársz..de persze erről az érzésről nem tehet..szóval beszéljétek meg...Neked akkor egyáltalán nem tetszik a barátod?Jah és ő hány éves?Nagyon jóba vagy vele?És ez csak egy kérdés, de melyikőjük a számodra fontosabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!